81

Re: Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)

oo mano awartas reiskia..na ka gi daugiau..mano katina:D kadangi jis toks keistas:D tai wat ir zusidejau ji:D beto jis megsta buti fotografuojamas:D tada naudojuosi proga,kad wisi galetu ji pamatyt:D

82

maniskis is padorumo jum nerodo priekio big_smile tongue

83

Aldis, 23 пишет:

maniskis is padorumo jum nerodo priekio big_smile tongue

is PADORUMO ;D ;D ;D big_smile big_smile big_smile bet matosi matosi tas kazkoks padorumas:D

84

siox tox wink

85

o mano taj maza bet kieta :-D

86

mano.... ka as zinau big_smile tiesiog tokia foto padariau prie juros... nieko ispudingo kai taip sumazinta, bet padidinus tai matosi ir visi purslai ir viskas big_smile tiesiog grazi foto buvo ir uzsimeciau big_smile

87

tiesiog gucci reklama,o man patiko)

88

Na maniskis, ka tikrai atspindi tai turbut koki menesi juodo darbo ir krapstymosi prie jo big_smile (nors tokio dydzio seip ar taip nieko nesimato). Nieko kito po ranka nebuvo tai sumazinau viena savo darbu ir idejau.

89

Cia mano viena is meiliu..:D

90

mano avataras reiskia pusrycius. puodelyje kakava (nu as taip manau). ten dar kur nors ir sumustiniai yra (ne puodely).:D)

91

o mano atvaras, tai yra nuotraukyte pliazo kuriame atsigulus po palme vasara deginausi, labai patiko taip kad negaliu uzmirsti!!!

92

mano avataras reiskia garantuotus astrius linxmus kartais kvailus ar sarkastiskus komentarus big_smile

93

Arunas, 20 пишет:

mano avataras reiskia garantuotus astrius linxmus kartais kvailus ar sarkastiskus komentarus big_smile

siaip tavo avaro nesuprantu net kas jame...:)

94

nu mano avatare tai mano nikas atsispindi.. lyg ir big_smile

95

mano avatare numirelis-puikumelis..(;

96

Deividas, 22 пишет:

jeigu cia celica - tai mano avatare uzpakalis.. jeigu akys neapgauna focusas cia, o ne celica..

13 metu jaunuolis isdurino 22 metu vyruka - moderatoriu..:D Tai kam ta uzpakali uzsidejai ir dar uzsirases nika ant jo?;D

97

mano avataras tiesiog mielas pawejksliukas ... big_smile sju animaciniu filmuku wejkejajs big_smile o tie ajsq primena lajkus kaj buwau dar wisaj mazha... :DDDDDD :V

98

nu o man kazkodel neina ikelti avataro

99

cia mano suo

100

mano nieko nereiskia. kazkokia abstrakcija ir tiek.