Re: Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)
oo mano awartas reiskia..na ka gi daugiau..mano katina:D kadangi jis toks keistas:D tai wat ir zusidejau ji:D beto jis megsta buti fotografuojamas:D tada naudojuosi proga,kad wisi galetu ji pamatyt:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
oo mano awartas reiskia..na ka gi daugiau..mano katina:D kadangi jis toks keistas:D tai wat ir zusidejau ji:D beto jis megsta buti fotografuojamas:D tada naudojuosi proga,kad wisi galetu ji pamatyt:D
maniskis is padorumo jum nerodo priekio
maniskis is padorumo jum nerodo priekio
![]()
is PADORUMO ;D ;D ;D
bet matosi matosi tas kazkoks padorumas:D
siox tox
o mano taj maza bet kieta :-D
mano.... ka as zinau tiesiog tokia foto padariau prie juros... nieko ispudingo kai taip sumazinta, bet padidinus tai matosi ir visi purslai ir viskas
tiesiog grazi foto buvo ir uzsimeciau
tiesiog gucci reklama,o man patiko)
Na maniskis, ka tikrai atspindi tai turbut koki menesi juodo darbo ir krapstymosi prie jo (nors tokio dydzio seip ar taip nieko nesimato). Nieko kito po ranka nebuvo tai sumazinau viena savo darbu ir idejau.
Cia mano viena is meiliu..:D
mano avataras reiskia pusrycius. puodelyje kakava (nu as taip manau). ten dar kur nors ir sumustiniai yra (ne puodely).:D)
o mano atvaras, tai yra nuotraukyte pliazo kuriame atsigulus po palme vasara deginausi, labai patiko taip kad negaliu uzmirsti!!!
mano avataras reiskia garantuotus astrius linxmus kartais kvailus ar sarkastiskus komentarus
mano avataras reiskia garantuotus astrius linxmus kartais kvailus ar sarkastiskus komentarus
siaip tavo avaro nesuprantu net kas jame...:)
nu mano avatare tai mano nikas atsispindi.. lyg ir
mano avatare numirelis-puikumelis..(;
jeigu cia celica - tai mano avatare uzpakalis.. jeigu akys neapgauna focusas cia, o ne celica..
13 metu jaunuolis isdurino 22 metu vyruka - moderatoriu..:D Tai kam ta uzpakali uzsidejai ir dar uzsirases nika ant jo?;D
mano avataras tiesiog mielas pawejksliukas ... sju animaciniu filmuku wejkejajs
o tie ajsq primena lajkus kaj buwau dar wisaj mazha... :DDDDDD :V
nu o man kazkodel neina ikelti avataro
cia mano suo
mano nieko nereiskia. kazkokia abstrakcija ir tiek.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)