Re: koks stilius prie sirdies ?
aš išlieku ištikimas 80-90 ųjų rokui...ypač gitarų solo veža..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koks stilius prie sirdies ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aš išlieku ištikimas 80-90 ųjų rokui...ypač gitarų solo veža..
repas ir tik lietuviska ,nes jie eina pries sistema as irgi einu pries sistema ,nes manau teisinga kelia pasirinkau ir taip viskas brangsta ,bet su emigracija nieko nepasieksiu tik litus uzsikalsiu purvinom rankom ,o kas toliau bus musu lietuviu ir taip anglijoje daug, lietuvai minusas, o paskui klausia kodel zmones emigruoja dirbi i kitas salis ,as manau kad emigruoja del pinigu, o kiti net ir gyventi, nes ten kitoks pragyvenimo lygis.
Teisingai ir as uz Repa ir nuo 95m Jis su manim kartu Peace off shit mada fucka
rok repas sookiu ir panasiai
dnb, hard electro, electro-house, drumstep, dubstep, trap, glitchhop, hiphop, neurofunk, jungle. Pagrinde situ stiliu klausau
melodic metal, heavy metal, folk metal, grincore, folk rock, rock, punk rock, punk, ska, ska punk, reggae, ragga, dub, dubstep, new, folk, chillout, ambient, new jazz, folk, klasika...:)
Rap Gangsta shit
Death metal, black metal, doom metal, symphonic metal, gothic metal, folk metal, power metal, speed metal, thrash metal, progressive metal, heavy metal, grindcore, metalcore, industrial metal, nu metal, pop metal, glam metal, hard rock, punk rock, grunge, alternative rock, rock'n'roll, blues....
Trance
Aš tai klausausi tylos. Pati geriausia muzika.
va, ką aš veikiu laisvalaikiu, įvertinkit ;DD
http://www.youtube.com/watch?v=g8m3oCL8wOE
va, ką aš veikiu laisvalaikiu, įvertinkit ;DD
http://www.youtube.com/watch?v=g8m3oCL8wOE
vertinu ...puikiai ....kas liečia roką ir metalą ----.tai mano ...ir folkrokas- taip pat
svarbu ne muzikos stilius, o patys jos zodziai parasyti is sirdies:)
tik rock, popsas + rusiskas visiska sikna.
nekenčiu muzikos nuo gimimo ;DD
nekenčiu muzikos nuo gimimo ;DD
matosi is foto...
Klausau viską. Bet pirmenybė deep house'ui, trance'ui, chillout'ui
Disco, Euro house, Synth pop, New Wave, Trance, Techno, House, Drum n Bass, Dubstep, Future Garage, Hardstyle, Breaks, LT, Rock, Nu Metal, Chill out... and many moore .. aplamai as ligonis tuo klausimu
Metalas,folkas,industrialas ~80-tųjų popsas(Michael Jackson,ABBA etc),darkwave etc.
Geras senas metalas,rokas bei popsas-visko po truputi.Kai liudna ant dusios-tada jau nirvana.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koks stilius prie sirdies ?