1

Tema: Kompiuteris...

Ar kada sususimastete apie geraja ir blogaja kompiuterio itaka gyvenime? Jei taip parasykite savo nuomone.

2

Re: Kompiuteris...

man tai kompiuteris nedaro blogos itakos,gal vaikams maziems kurie suserga kompomanija-internetomanija, zaidimumanija-sunku paskui juos atitraukti idomesnmiems uzsiemimams

3

Re: Kompiuteris...

O man kompiuteris irgi didles itakos neturi, jis greiciau pagalbininkas ir pramogu teikeja:) Tik va, kad akytes gadina:)

4

Re: Kompiuteris...

o as deka kompiuteriu netolimoj ateiti uzsidirbsiu pragyvenimui smile taigi cia didelis pliusas smile o minusas, kad...emmm...nzn big_smile seniau daug mircinau, tai daug laiko per diena praleisdavau beveik veltui big_smile bet jau isaugau is to amziaus ir kompas dabar pagrinde mokslam ir bendravimui su zmonem, nes visgi pigiau ir patogiau nei skambint ar sms paisyt smile

5

Re: Kompiuteris...

.... O mane sunku nukrapstyti nuo PC... smile

6

Re: Kompiuteris...

Donatas, 16 parašė:

.... O mane sunku nukrapstyti nuo PC... smile


Tai tave ziuriu reikia gydit:D Alum, gamta, mergom...:D

7

Re: Kompiuteris...

Anksčiau tai prie kompo sėdėdavau ir sėdėdavau... Dabar tai sėdžiu, bet galiu laisvai ir nueiti. Paprasčiausiai turiu ką daugiau veikti. Dabar man kompiuteris reikalingas tik informacijai wink Nors kartais ir pabendrauju...

8

Re: Kompiuteris...

Joa, mane irgi smile)

9

Re: Kompiuteris...

sedziu 25 valandas per pera

10

Re: Kompiuteris...

nu nieka gera is to pc bet trauk kartas kai yra gruzas !!!

11

Re: Kompiuteris...

Spinduliuoja ir valdo mus wink

12

Re: Kompiuteris...

ir tebunie paslovytas tas zmogus....ir jo motina svenciausioji kuris sukure ta interneta.36 val per valanda nete.

13

Re: Kompiuteris...

darbo yrankis, informacijos tiekejas, kartais pramogu tiekejas smile

14

Re: Kompiuteris...

Darbo irankis ir informacijos saltinis.
Kaip ir viskas pasaulyje, naudojant nesaikingai - kenkia sveikatai.

P.S. pasaulyje turbut negzistuoja toks dalykas, kuris nedarytu tiesiogines/netiesiogines zalos ji  nesaikingai vartojant.

15

Re: Kompiuteris...

nuomone :kas turit apple ir palyginimui kitu firmu laptopai uz ir pries,,tik rimti atsakimai:)

16

Re: Kompiuteris...

kad net ir neturint galima palyginti smile) vienodų parametrų už apple ir X įmonę visad mokėsi daugiau, nes turi garsų prekinį ženklą nr1.. smile

17

Re: Kompiuteris...

aš prie kompo praleidžiu irgi nemažai laiko. Kartais ne tik prie savojo. Tenka kartais ir draugų kopus pataisyti. Arba šiaip užsidirbti. Nesakau kad negaliu be kompo, tačiau kartais per jį ir uždirbu. Taigi, nesergu žaidimų manija. O kompiuterį vertinu kaip elektronikos prietaisą, ryšiui su pasauliu ir pramogai.

18

Re: Kompiuteris...

kompas yra issigelbejimas nuo nuobodybes. Yra zmoniu kurie verkia - ner ka veikt. Kai yra kompas - visad yra ka veikt smile ir svarbiausia - tai nk nekainuoja, isskyrus elektra, neta ir pati kompa nusipirkt. Nereik isleist per valanda 15 - 20 lt kaip i kokia kavine nuejus "papramogaut".

Neigiami dalykai - akis gadina, sedejimas kenkia kunui.

19

Re: Kompiuteris...

Kompiuteris - tai informacijos ir pramogų šaltinis. Jo daroma įtaka labai priklauso nuo daugumos faktorių. Žinoma, vienas jų yra pastovus - akių gadinimas, šito tai niekaip neišvengsi. Kitas dalykas yra kam ir kiek laiko tu jį naudoji - naudingai ar nenaudingai naudoji savo laiką. Nuir yra daug kitų faktorių.

P.S. Girdėjau, kad būtent PC ir yra introvertiškumo priežastis, ypač kai asmuo juo naudojasi nuo mažens. Tipo jis pripranta būti vienas, jam yra sunkiau bendrauti su žmonėmis tiesiogiai ir ten blah, blah, blah.. Štai tau ir bloga kompiuterio įtaka. Turint kompą reikia gerai apmąstyti daugelį dalykų - kam naudosi, kiek laiko per dieną naudosi ir t.t.

20

Re: Kompiuteris...

knygos - moksliukams, kompai - debilams.. as tai taip suprantu