Tema: Prekybos centras Mega
Ka manote apie si prekybos ir laisvalaikio centra?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Prekybos centras Mega
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ka manote apie si prekybos ir laisvalaikio centra?
Manau, kad jis yra netoli mano gyvenamosios vietos
Jis netoli mano močiutės ir krikšto tėvų gyvenamosios vietos
Buvau tik kartą... Nieko nemanau apie tuos prekybos centrus...
Ei panos, nu negi aš, vaikinas, turėsiu apie juos kalbėt Aš ir netoli jo
Nebuvau, nemaciau, nezinau Bet jauciu kad tas pats s... kaip ir akropolis..
Man ten nepatinka. Akvariumas sh... Parduotuves sh... Kavines nieko gero... Nebent i RIMI nueinu :?
Na erdves nei akropolyje tikrai daugiau
o man patinka:D svarbiausia ten nusiraut su mama ir sese, tada gera nuotaika garantuota:D:D:D seip dabar i kina tai tik i cinamona ir einam, arti namu, tai ko ten trenktis i centra, kai cia kainos normalios=) ir parduotuve man ten viena lb patinka, tally weil, kazkaip anksciau as jos niekur nebuvau macius:p
niek ogero ten nera dar prastesne mega uz akropoli... ir sugalvok sh... prekybos centam tokius iskylius pavadinimus sugalvoti... pff... zmones nebeturi jokiu vertybiu
Na erdves nei akropolyje tikrai daugiau
siaip tai papasakok kas ten jau tokio gero!idomi tavo nuomone?
ok... pavarem ant Megos ir uztenka. Dabar paziurekim is kitos puses, visu pirma Megos architektura daug sudetingesne ir bent jau man grazesne uz akropolio (dvi kaladeles). Antra, akropolio statymas sakyciau buvo gana skubotas, siekiant gauti kuo didesne nauda is jo, todel ten kaip prish.. visokiu parduotuviu, viskas sugrusta kaip imanoma glausciau. Megoj kaip pastebejot, to nera. Ir aciu dievui. Trecia, akvariumas gal ir nepatinka, bet teks pripazinti kad tai yra vienas auksciausiu ir 6 pagal dydi pasaulyje tarp prekybos centruose irengtu akvariumu... O is kitos puses, akropolio gerbejai kaunieciai, gales dziaugtis juo jau rudeni.. Na veliausiai ziema
Taip, akropolis Kaune isdyks galutinai siu metu pabaigoje, tikekimes nepamirsime ir Megos. O gal tai taps normaliu reiskiniu nes dbr cia besirenaknti publika tai kaip i axponata atvaziuoja paziuret. Nusiperka ledu ir seda ziuret zmoniu, na jau kai akvariumas buna nusibodes
nebuvau , bet akvariuma rode tai geras
man nepatiko mega piema , ji man labiau primena laisves aleja tik po stogu, nepatiko ir architektura, o ypac plyteles grindu, ten galima ir spranda nusisukti.....
Na, as tai ten nieko ipatingai gero ir idomaus nematau...
kaip cia pasakius, man is vis prekybos centrai ispudzio is vis nepalieka. plc mega.. nu pagal rodiklius gal koki pranasuma ir turi, bet seip man nei molas (kai pastate), nei mega ispudzio nesudare.. o is vis koki ispudi gali sudaryt tokios vietos? tuo kad sutelkta parduotuviu i viena vieta? nei as ten ejau ieskot stebuklu nei ka.. ir tai, bankomatas prie maximos arciau ir patogiau.. ir parduotuviu neradau ten mano dabartiniams poreikiams reikiamu.. na nebent marskinelius su silkografija nueisiu pasidaryt..
megoj buvau ir ne karta;] akvariumas didelio ispudzio diena nepalieka, bet vakare jis atrodo lb lb graziai;] daugeliui mega gerai tuom, kad gali daug pramogu rasti salia savo namu(pvz kinas, biliardas). zinoma lb daug parduotuviu,puse ju galima rasti ir laisves alejoje. va nepatinka man ten vienas dalykas: labai prasta vedinimo sistema. buna nezmoniskai karsta ir lb sunkus oras...mmm.. ir dar... megoj yra ten tokiu fainu kvapniu kamuoliuku(jie skirti voniai).
kazkas cia sake "laisves aleja po stogu" - is tikruju panasu, bet kuo tai blogai?.. ziema nesalta, rudeni nelyja ant galvos, vasara ne taip karsta kaip lauke..=) o grindu plyteles man kaip tik lb patinka, isibegeju ir ciuoziu.. jega=))
man tai atsibodo jau ta mega.nieko ten gero nera
tai aisku, jei eini ten kiekviena diena, tai kur neatsibos:D bet jei kelis kartus i menesi - kodel ne=)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Prekybos centras Mega