Re: Prekybos centras Mega
patinka: )
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Prekybos centras Mega
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
patinka: )
svarbiausia gera nuotaika.. tada visai linksma buna - ir zmones pagasdini, ir prajuokini, paskui uztat pora dienu pardavejos dar juokiasi..
Tautvydas, 20 parašė:Na erdves nei akropolyje tikrai daugiau
siaip tai papasakok kas ten jau tokio gero!idomi tavo nuomone?
pagalvosiu..na visur pirma akvaziurmas, ir jo sukurta ramybe..plaukiojancios zuvys..tik kad zmones nepatinka nes dauguma suvaziuoja tik del to..taciau patogu kaunieciams nes darbo laikas ilgas ir iki 22 val galima batus ar suknele nuspirkt o rimi iki 24 val tai tikrai patogu
erdves daug, pasiklyst sunku
nu panevezy turetu isdigt nearelus prekybos centras iki 2009 jau dabar pirma daly pastatte maciau pradejo antros dalies statybas
Oho, reikes apsilankyt kada
jau tu prekybos centru tai prisikta ant kiekvieno kampo :? gal jau ju ir gana sakyciau
na kaip yra sakoma Lietuvoje ju ypac daug na dar akropolis bus
Patinka,galima viska apsipirkti vienoje vietoje...beje akvariumas tikrai suzavejo...i ji ziurint net ramybe apima...
neeeeeeeeeeeeeee, akropolis dabar ;D jau mega.. viskas... ten kazkokia gatve
neeeeeeeeeeeeeee, akropolis dabar ;D jau mega.. viskas... ten kazkokia gatve
pernešam akvariumą į Akropolį...
Nijolė, 20 parašė:neeeeeeeeeeeeeee, akropolis dabar ;D jau mega.. viskas... ten kazkokia gatve
pernešam akvariumą į Akropolį...
kas pasiraso ? ;D as kairi kampa ta, is apacios imu, kas man pades :? ;D
bet man labiausiai patiko kad vaikinai apie parduotuves pradejo kalbeti... siaip pati neprisimenu ar buvau megoje ne atrodo na jei klaipedoje nera tai reiskai kad nebuvau vat bet girdejau per tv apie tokia parduotuve kaip mega ir fu nervina pilna tu parduotuviu bet is ju naudos jokios nera cia mano nuomone )))
na, Alesia, mega kaune...
>>> na as manau, kad klientui nauda visada yra, jei yra kuo daugiau parduotuviu visada.. jis turi pasirinkima ir t.t.
>> o va man akropolio isdestymas fainesnis.. jei batai, tai batai.. jei bliuskes, tai bliuskes ;D
na, dabar lyginant su akropoliu tei nieko gero cia nebematau...tik va, kad ten tenka vos ne kasdien buti, nes dirbu
O man Mega visai prie sirdies...:) Gan erdvus prekybos centras...;)
kuo kauno akropolis geresnis uz vln :? man geresnis tuom kad cia daugiau vietos ir kaip sesius sake jo isplanavimas puikus jei batai tai vadinas batai, jei apatinis trikotazas tai trikotazas, o ne taip kaip megoj ir vln akropolyje... kazkoks chaosas, na tiek vienam ir kitam kavinukes atskirtos o siaip man mieliau dabar kauno akroplolis,o mega tuom kad joje danar maziau zmoniu buna negu anksciau
niek ogero ten nera dar prastesne mega uz akropoli... ir sugalvok sh... prekybos centam tokius iskylius pavadinimus sugalvoti... pff... zmones nebeturi jokiu vertybiu
tau s...bet atvaziuoja zmones is kitu saliu kokios baltarusijos provincijos , tai jiems akys mirga dar givenime ner mate tokiu parduotuviu.tas pats buvo mano tevui pries 15 metu nuvazevo i lenkija vos nenugriuvo pamates kokie prekybos centrai tenai.dar akropoliu gi nebuvo tada pas mus.tuoj visiems atsibos:)
na tada ne man kalbeti apie parduotuves )
bet man labiausiai patiko kad vaikinai apie parduotuves pradejo kalbeti... siaip pati neprisimenu ar buvau megoje ne atrodo na jei klaipedoje nera tai reiskai kad nebuvau vat bet girdejau per tv apie tokia parduotuve kaip mega ir fu nervina pilna tu parduotuviu bet is ju naudos jokios nera cia mano nuomone
)))
kiek zinau senukam mega tik priklauso ir tik viena yra.dar nemates,zinau tik generalinis direkt.sake statyba atsejs(nes dar tada buvo nepastatytas) kelis kart brangiau uz vilniaus bangini
o man gaila megos;D ir laisves alejos.. vargses, tokios baisios konkurencijos susilauke;D akropolis dabar tikrai viska nukonkuruoja:D ir architektura grazi, ir isdestymas parduotuviu (pagal "tema") super, ir ledo arena nukonkuravo, ir kino teatras dabar kaip ir geriausias kaune, ir parduotuviu nematytu pilna.. zodziu viskas viename=)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Prekybos centras Mega