21

Re: Prekybos centras Mega

patinka: )

22

svarbiausia gera nuotaika.. smile tada visai linksma buna - ir zmones pagasdini, ir prajuokini, paskui uztat pora dienu pardavejos dar juokiasi.. smile

23

Viktorija, 24 parašė:
Tautvydas, 20 parašė:

Na erdves nei akropolyje tikrai daugiau smile

siaip tai papasakok kas ten jau tokio gero!idomi tavo nuomone?

pagalvosiu..na visur pirma akvaziurmas, ir jo sukurta ramybe..plaukiojancios zuvys..tik kad zmones nepatinka nes dauguma suvaziuoja tik del to..taciau patogu kaunieciams nes darbo laikas ilgas ir iki 22 val galima batus ar suknele nuspirkt big_smile o rimi iki 24 val tai tikrai patogu smile erdves daug, pasiklyst sunku smile

24

nu panevezy turetu isdigt nearelus prekybos centras  iki 2009 jau dabar pirma daly pastatte maciau pradejo antros dalies statybas

25

Oho, reikes apsilankyt kada smile

26

jau tu prekybos centru tai prisikta ant kiekvieno kampo :? gal jau ju ir gana sakyciau big_smile

27

na kaip yra sakoma Lietuvoje ju ypac daug smile na dar akropolis bus

28

Patinka,galima viska apsipirkti vienoje vietoje...beje akvariumas tikrai suzavejo...i ji ziurint net ramybe apima...

29

neeeeeeeeeeeeeee, akropolis dabar ;D jau mega.. viskas... ten kazkokia gatve wink

30

Nijolė, 20 parašė:

neeeeeeeeeeeeeee, akropolis dabar ;D jau mega.. viskas... ten kazkokia gatve wink

pernešam akvariumą į Akropolį... :::044

31

Diva, 34 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

pernešam akvariumą į Akropolį... :::044

kas pasiraso ? ;D as kairi kampa ta, is apacios imu, kas man pades  :? ;D

32

bet man labiausiai patiko kad vaikinai apie parduotuves pradejo kalbeti... siaip pati neprisimenu ar buvau megoje ne atrodo na jei klaipedoje nera tai reiskai kad nebuvau vat bet girdejau per tv apie tokia parduotuve kaip mega ir fu nervina pilna tu parduotuviu bet is ju naudos jokios nera cia mano nuomone smile)))

33

na, Alesia, mega kaune...
>>> na as manau, kad klientui nauda visada yra, jei yra kuo daugiau parduotuviu wink visada.. jis turi pasirinkima ir t.t.
>> o va man akropolio isdestymas fainesnis.. jei batai, tai batai.. jei bliuskes, tai bliuskes ;D

34

na, dabar lyginant su akropoliu tei nieko gero cia nebematau...tik va, kad ten tenka vos ne kasdien buti, nes dirbu wink

35

O man Mega visai prie sirdies...:) Gan erdvus prekybos centras...;)

36

kuo kauno akropolis geresnis uz vln :? man geresnis tuom kad cia daugiau vietos ir kaip sesius sake jo isplanavimas puikus jei batai tai vadinas batai, jei apatinis trikotazas tai trikotazas, o ne taip kaip megoj ir vln akropolyje... kazkoks chaosas, na tiek vienam ir kitam kavinukes atskirtos wink o siaip man mieliau dabar kauno akroplolis,o mega tuom kad joje danar maziau zmoniu buna negu anksciau big_smile

37

Mindaugas, 16 parašė:

niek ogero ten nera dar prastesne mega uz akropoli... ir sugalvok sh... prekybos centam tokius iskylius pavadinimus sugalvoti... pff... zmones nebeturi jokiu vertybiu

tau s...bet atvaziuoja zmones is kitu saliu kokios baltarusijos  provincijos , tai jiems akys mirga dar givenime ner mate tokiu parduotuviu.tas pats buvo mano tevui pries 15 metu nuvazevo i lenkija vos nenugriuvo pamates kokie prekybos centrai tenai.dar akropoliu gi nebuvo tada pas mus.tuoj visiems atsibos:)

38

na tada ne man kalbeti apie parduotuves smile)

39

Alesia, 21 parašė:

bet man labiausiai patiko kad vaikinai apie parduotuves pradejo kalbeti... siaip pati neprisimenu ar buvau megoje ne atrodo na jei klaipedoje nera tai reiskai kad nebuvau vat bet girdejau per tv apie tokia parduotuve kaip mega ir fu nervina pilna tu parduotuviu bet is ju naudos jokios nera cia mano nuomone smile)))

kiek zinau senukam mega tik priklauso ir tik viena yra.dar nemates,zinau tik generalinis direkt.sake statyba atsejs(nes dar tada buvo nepastatytas)  kelis kart brangiau uz vilniaus bangini

40

o man gaila megos;D ir laisves alejos.. vargses, tokios baisios konkurencijos susilauke;D akropolis dabar tikrai viska nukonkuruoja:D ir architektura grazi, ir isdestymas parduotuviu (pagal "tema") super, ir ledo arena nukonkuravo, ir kino teatras dabar kaip ir geriausias kaune, ir parduotuviu nematytu pilna.. zodziu viskas viename=)