61

Re: Prekybos centras Mega

Migle, 27 parašė:

matai, verslas...kad ir kiek moketu, nedirbciau pas toki pona ir be to, uz jokius pinigus savigarbos neparduociau. jis gerai gal moka, bet list i s...  kiek reikia!

vilniuj siuvikla naujam ruskiuj priklauso,ir moka po 2000 lt siuvejom(pries metus bent mokejo)

62

Migle, 27 parašė:
Gintautas, 24 parašė:

reiskia tu naujosios publikos nepazysti.ot kaimas:::044pazystu viena kuris nauja s klases mersa pirko ,kad tai publikai itikt,kad per prastai neatrodytu.su juo net nevazineja.o jiems tualetinio popieriaus nereik jie sikna pinigais valo:::044

o tu turi ka nors del krutumo nusipirkes, ko visai nereikejo?:D

as tiek litu neturiu.i rimta verslo susitikima atvarysi su trantu kokiu tai bijos su ubagu kokia sutarti pasirasinet

63

Diva, 34 parašė:
Migle, 27 parašė:

matai, verslas...kad ir kiek moketu, nedirbciau pas toki pona ir be to, uz jokius pinigus savigarbos neparduociau. jis gerai gal moka, bet list i s...  kiek reikia!

Migle, o tu nemoki dirbt nelįsdama į š... ? smile

Dabar dirbu nelisdama i s..., o ka?niekam nereik itikt anei sypsotis. ir niekam nereik nieko isiulyt, parduot, etc.
o i siuvykla issilavinimas neleistu. nei i prekyba.

64

dar viena rodo tustybe:::044esu dirbes prekyboj,tai netgi statybose lengviau aisku sunkus darbas,bet jai tu turi virsininka tai visad bus ****.todel bandau sukt versla:)

65

ko cia varo visi amt jos ???? smile o man patinka smile ir net labai smile architektai atsirado mat big_smile o cia kad temos autorius vaikinas apie parduotuves susimane pakalbet, tai cia irgi idomu smile atskira forume tema galetume kurt smile kai nuvaziuosiu i Kauna vel, butinai nueisiu.neisisvaizduoju jo be Megos smile kai buvau, kasdien pussesere tempiau, apsipirkinejom smile kabinom bernus smile pazintis prapletem smile nuotaika ten gera labai smile ir uzpakalingu berniuku vaiksto :::027 vaje !! kiek as cia parasiau smile jauciu ne taip net suprasit :::028

66

Gintautas, 24 parašė:

dar viena rodo tustybe:::044esu dirbes prekyboj,tai netgi statybose lengviau aisku sunkus darbas,bet jai tu turi virsininka tai visad bus ****.todel bandau sukt versla:)

ner zmoniu be tustybes kokios nors:)
be verslo yra dar kitas variantas - dirbti valdiskoj istaigoj

beje, Mega man patinka, nes ten mano meile dirba:)

67

tai lieva kad ta tavo meile ten dirba.. tada nera ant tiek protingas kad dirbtu kur geriau tongue

68

Migle, 27 parašė:
Gintautas, 24 parašė:

ner zmoniu be tustybes kokios nors:)
be verslo yra dar kitas variantas - dirbti valdiskoj istaigoj

beje, Mega man patinka, nes ten mano meile dirba:)

valdiskose istaigose dar blogiau.bent jau kokioj mokesciu inspekcijoj zmones skundzesi ten virsininkai,valdzia tokie dalbajob...mano bratkis irgi valstibinej imonej dirba ,neseniai jo bendradarbis zuvo,algos ne super zodziu nereik valstybes minet .nebent vagys ten gal ir gerai givena.tik privalumas ,kad visokiu mokslu atostogu,svenciu laikos pagal istatyma.

69

Tautvydas, 21 parašė:

tai lieva kad ta tavo meile ten dirba.. tada nera ant tiek protingas kad dirbtu kur geriau tongue

O ką tu žinai, gal jis koks direktoriaus pavaduotojas ar pats direktorius? Kodėl iš karto toks priešiškas nusistatymas ir išvadų darymas iš nieko?