Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 61 iki 69 iš 69
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: Prekybos centras Mega
Migle, 27 parašė:matai, verslas...kad ir kiek moketu, nedirbciau pas toki pona ir be to, uz jokius pinigus savigarbos neparduociau. jis gerai gal moka, bet list i s... kiek reikia!
vilniuj siuvikla naujam ruskiuj priklauso,ir moka po 2000 lt siuvejom(pries metus bent mokejo)
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Migle, 27 parašė:Gintautas, 24 parašė:reiskia tu naujosios publikos nepazysti.ot kaimaspazystu viena kuris nauja s klases mersa pirko ,kad tai publikai itikt,kad per prastai neatrodytu.su juo net nevazineja.o jiems tualetinio popieriaus nereik jie sikna pinigais valo
o tu turi ka nors del krutumo nusipirkes, ko visai nereikejo?:D
as tiek litu neturiu.i rimta verslo susitikima atvarysi su trantu kokiu tai bijos su ubagu kokia sutarti pasirasinet
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Diva, 34 parašė:Migle, 27 parašė:matai, verslas...kad ir kiek moketu, nedirbciau pas toki pona ir be to, uz jokius pinigus savigarbos neparduociau. jis gerai gal moka, bet list i s... kiek reikia!
Migle, o tu nemoki dirbt nelįsdama į š... ?
Dabar dirbu nelisdama i s..., o ka?niekam nereik itikt anei sypsotis. ir niekam nereik nieko isiulyt, parduot, etc.
o i siuvykla issilavinimas neleistu. nei i prekyba.
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
dar viena rodo tustybeesu dirbes prekyboj,tai netgi statybose lengviau aisku sunkus darbas,bet jai tu turi virsininka tai visad bus ****.todel bandau sukt versla:)
- Monika, 22
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Gintautas, 24 parašė:dar viena rodo tustybeesu dirbes prekyboj,tai netgi statybose lengviau aisku sunkus darbas,bet jai tu turi virsininka tai visad bus ****.todel bandau sukt versla:)
ner zmoniu be tustybes kokios nors:)
be verslo yra dar kitas variantas - dirbti valdiskoj istaigoj
beje, Mega man patinka, nes ten mano meile dirba:)
- Tautvydas, 24
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
tai lieva kad ta tavo meile ten dirba.. tada nera ant tiek protingas kad dirbtu kur geriau
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Migle, 27 parašė:Gintautas, 24 parašė:dar viena rodo tustybeesu dirbes prekyboj,tai netgi statybose lengviau aisku sunkus darbas,bet jai tu turi virsininka tai visad bus ****.todel bandau sukt versla:)
ner zmoniu be tustybes kokios nors:)
be verslo yra dar kitas variantas - dirbti valdiskoj istaigoj
beje, Mega man patinka, nes ten mano meile dirba:)
valdiskose istaigose dar blogiau.bent jau kokioj mokesciu inspekcijoj zmones skundzesi ten virsininkai,valdzia tokie dalbajob...mano bratkis irgi valstibinej imonej dirba ,neseniai jo bendradarbis zuvo,algos ne super zodziu nereik valstybes minet .nebent vagys ten gal ir gerai givena.tik privalumas ,kad visokiu mokslu atostogu,svenciu laikos pagal istatyma.
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tautvydas, 21 parašė:tai lieva kad ta tavo meile ten dirba.. tada nera ant tiek protingas kad dirbtu kur geriau
O ką tu žinai, gal jis koks direktoriaus pavaduotojas ar pats direktorius? Kodėl iš karto toks priešiškas nusistatymas ir išvadų darymas iš nieko?
Žinutės: nuo 61 iki 69 iš 69
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.