Tema: Seksas per pirma pasimatyma
Na ką manote apie pirmo paimatymo metu. Ar jums kadataip nutiko kadpasimylejote per pirmąjį paimatymą
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Seksas per pirma pasimatyma
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na ką manote apie pirmo paimatymo metu. Ar jums kadataip nutiko kadpasimylejote per pirmąjį paimatymą
nutiko bet su tokia mergina ka nors daugiau Ale sexa ir neimanoma isivaizduoti
ant rimtu santykiu tikrai netraukia
na na nereikiais karto merginu teisti, kartais vyrai nenori girdeti zodzio ne ir gaunasi tokios nesamones... o po to pasirodo vyriskas taktiskumas: JI PATI PO MANIMI PALINDO. tai ir "susika" merginoms gyvenima
ne palindo, o uzlipo ir kaip tada kitaip interpretuoti toki poelgi? :V :V
Per tokius kaip egidijus, paskui per pirma karta gauti neimanoma.
Tenka antra karta susitikti .
O jei rimtai, tai jei patinka, tai kelintas kartas nesvarbu. O jei nepatinka, tai ir po 105 nieko nebus.
Kalbu is patirties . Teko ilgai draugauti ir po 1 karto ir skirtis po 6 menesiu laukimo....
ne palindo, o uzlipo
ir kaip tada kitaip interpretuoti toki poelgi? :V :V
Cia jau priklauso nuo to, kas virsuj megsta but
tai nera blogai jeigu jis be isipareigojimu
jei abu be isipareigojimu tai isviso situacija paprasta kaip 2*2
numalsina zmones aistras ir ramu
cia visad is situoacijos gaunas, jomajo, kas cia blogo? vaizdas: permiega bachuras su pana, net nezino jos vardo ir siulo draugauti juokinga ne?
nu per pirma pasimatyma dar neteko bet lb noreciau pabandyti gal ir nieko butu:)
na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
Na ir po tokiu kalbu man nekyla net minties apie seksa per pirma pasimatyma
na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu
juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
niekada nesakyk niekada
o vat mane besina tas,kad jej vaikinas permiega per pirma pasimatyma,taj jsi yra kietas kad padare ja ir t.t. o jei mergina padaro ta,taj yra sh.... kur teisybe?
o vat mane besina tas,kad jej vaikinas permiega per pirma pasimatyma,taj jsi yra kietas kad padare ja ir t.t. o jei mergina padaro ta,taj yra sh.... kur teisybe?
niekur taip nera. nebent bobutes taip kalba
as tai pvz isvis nematau skirtumo per pirma pasimatyma ar per trecia. Koks ten skirtumas...
na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu
juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
tai gal isvis nesimylek, nes vis tiek vaikinai sakys - va sita tai "lauzesi" kelis menesius
o geriausiai i kalbas nereik kreipt demesio.
nesvarbu ar tu pasimilejai per pirma ar antra pasimatyma,svarbu kad tai buvo gera abiem:)
Giedre, 20 parašė:na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu
tai gal isvis nesimylek, nes vis tiek vaikinai sakys - va sita tai "lauzesi" kelis menesius
na zinai jau geriau tjp na koks gali buti seksas jai tu nieko tam zmoguj nejauti tj juk nesuteikia jokio malonumo
Sutinku kad vaikinai eina ir giriasi.. Kad ir grazus vaikinas bet jei jo draugus pazystu tai per pirma susitikima nesigulu i lova.. paskui jei gerai buvo tai kiekvienas tikisi gauti, o jei kokie trukdymai tai paskui be komentaru nepraeisi... Ne ne ne.. jei jau labai labai reikia seko ir nera ko salia, na kuriuo gali pasitiketi, tada jau su nepazystamu kokiu tada...
na pritariu Taniai,teko bandyti ir nieko cia blogo...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Seksas per pirma pasimatyma