1

Tema: Seksas per pirma pasimatyma

Na ką manote apie pirmo paimatymo metu. Ar jums kadataip nutiko kadpasimylejote per pirmąjį paimatymą

2

Re: Seksas per pirma pasimatyma

nutiko smile bet su tokia mergina ka nors daugiau Ale sexa ir neimanoma isivaizduoti big_smile ant rimtu santykiu tikrai netraukia smile

3

na na nereikiais karto merginu teisti, kartais vyrai nenori girdeti zodzio ne ir gaunasi tokios nesamones... o po to pasirodo vyriskas taktiskumas: JI PATI PO MANIMI PALINDO. tai ir "susika" merginoms gyvenima

4

ne palindo, o uzlipo big_smile ir kaip tada kitaip interpretuoti toki poelgi? :V :V wink

5

Per tokius kaip egidijus, paskui per pirma karta gauti neimanoma.
Tenka antra karta susitikti smile.
O jei rimtai, tai jei patinka, tai kelintas kartas nesvarbu. O jei nepatinka, tai ir po 105 nieko nebus.
Kalbu is patirties smile. Teko ilgai draugauti ir po 1 karto ir skirtis po 6 menesiu laukimo....

6

Egidijus, 24 parašė:

ne palindo, o uzlipo big_smile ir kaip tada kitaip interpretuoti toki poelgi? :V :V wink

Cia jau priklauso nuo to, kas virsuj megsta but big_smile

7

tai nera blogai jeigu jis be isipareigojimu smile

8

jei abu be isipareigojimu tai isviso situacija paprasta kaip 2*2 wink
numalsina zmones aistras ir ramu big_smile

9

cia visad is situoacijos gaunas, jomajo, kas cia blogo? vaizdas: permiega bachuras su pana, net nezino jos vardo ir siulo draugauti smile juokinga ne?

10

nu per pirma pasimatyma dar neteko bet lb noreciau pabandyti gal ir nieko butu:)

11

na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu smile juk tada tu vaikina matai pirma karta  ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
Na ir po tokiu kalbu man nekyla net minties apie seksa per pirma pasimatyma smile

12

Giedre, 20 parašė:

na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu smile juk tada tu vaikina matai pirma karta  ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
Na ir po tokiu kalbu man nekyla net minties apie seksa per pirma pasimatyma smile

niekada nesakyk niekada

13

o vat mane besina tas,kad jej vaikinas permiega per pirma pasimatyma,taj jsi yra kietas kad padare ja ir t.t. o jei mergina padaro ta,taj yra sh.... kur teisybe?

14

Reda, 17 parašė:

o vat mane besina tas,kad jej vaikinas permiega per pirma pasimatyma,taj jsi yra kietas kad padare ja ir t.t. o jei mergina padaro ta,taj yra sh.... kur teisybe?

niekur taip nera. nebent bobutes taip kalba wink

as tai pvz isvis nematau skirtumo per pirma pasimatyma ar per trecia. Koks ten skirtumas...

15

Giedre, 20 parašė:

tai gal isvis nesimylek, nes vis tiek vaikinai sakys - va sita tai "lauzesi" kelis menesius wink

16

big_smile big_smile big_smile o geriausiai i kalbas nereik kreipt demesio.

17

nesvarbu ar tu pasimilejai per pirma ar antra pasimatyma,svarbu kad tai buvo gera abiem:)

18

Gintaras, 23 parašė:
Giedre, 20 parašė:

tai gal isvis nesimylek, nes vis tiek vaikinai sakys - va sita tai "lauzesi" kelis menesius wink

na zinai jau geriau tjp big_smile na koks gali buti seksas jai tu nieko tam zmoguj nejauti tj juk nesuteikia jokio malonumo

19

Sutinku kad vaikinai eina ir giriasi.. Kad ir grazus vaikinas bet jei jo draugus pazystu tai per pirma susitikima nesigulu i lova.. paskui jei gerai buvo tai kiekvienas tikisi gauti, o jei kokie trukdymai tai paskui be komentaru nepraeisi... Ne ne ne.. jei jau labai labai reikia seko ir nera ko salia, na kuriuo gali pasitiketi, tada jau su nepazystamu kokiu tada...  smile

20

na pritariu Taniai,teko bandyti ir nieko cia blogo...