You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 … 11 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Osvaldas, 19
- Forumo Vijurkas
Re: Seksas per pirma pasimatyma
Giedre, 20 wrote:Gintaras, 23 wrote:Giedre, 20 wrote:na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
Na ir po tokiu kalbu man nekyla net minties apie seksa per pirma pasimatyma
tai gal isvis nesimylek, nes vis tiek vaikinai sakys - va sita tai "lauzesi" kelis menesius
na zinai jau geriau tjp na koks gali buti seksas jai tu nieko tam zmoguj nejauti tj juk nesuteikia jokio malonumo
Hmm o aistra? Irgi labai geras jausmas...
- Giedre, 20
- Forumo Aktyvistas
Osvaldas, 19 wrote:Giedre, 20 wrote:Gintaras, 23 wrote:Giedre, 20 wrote:na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
tai gal isvis nesimylek, nes vis tiek vaikinai sakys - va sita tai "lauzesi" kelis menesius
na zinai jau geriau tjp na koks gali buti seksas jai tu nieko tam zmoguj nejauti tj juk nesuteikia jokio malonumo
Hmm o aistra? Irgi labai geras jausmas...
na bet galima galvoti galva o ne kita kuno vieta
- Osvaldas, 19
- Forumo Vijurkas
be kodel gi ne? retkarciais taip smagu pasielgti spontaniskai... leisti save uzvaldyti tiesiog... ir patirti bei praleisti tikrai puikiai vakara...
- Viktoras, 25
- Forumo Liūtas
cia kiap kada ir su kuo kartais nereik nei pasimatymu buna liux o kartais net ilgai tampytis reik ir istato ragus
- Arnoldas, 32
- Forumo Naujokas
o gal kas yradares net nesuipazines su merga dares
- Aleksandras
- Forumo Karalius
Giedre, 20 wrote:na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
o koks skirtumas ka jie ten po to sakys, juk taves niekas neivardins konkreciai, tiesiog sakys "va pana vakar dave per pirma" nu ir kas, nei jie zino kas ten, nei ka. be to, lygiai ta pati gali sakyt savo draugem. kalbos lieka kalbom, nuo ju nepasislepsi, ir vien del kalbu varzyti save yra mazu maziausiai kvaila..
- Giedre, 20
- Forumo Aktyvistas
na matai kiekvienas pagal save jaj taj yra visiskai nepazystamas zmogus gal ir nejauti jokio diskomforto bet jei tu ji nors kiek pazysti tj jau jautiesi nelabai smagiai
- Aldis, 26
- Forumo Liūtas
as sakyciau kaip tik dzin.. kur tas diskomfortas... jei tik cia ir dabar ir jokiu kitu planu toliau
- Evaldas
- Forumo Vijurkas
Giedre, 20 wrote:na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
jau geriau ir nenorek,nes tokios mergos laikomis pasileidelem ,keksem ir panasiai
- Saulius, 30
- Forumo Liūtas
ziurint kokiu tikslu susitinki , juk buna tokiu atveju kat del to tik ir susitinki
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
p.s. zinau, kad taip nebus, cia tik siaip iskeltas klausimas
- Paulius, 19
- Forumo Pradedantysis
koks blogas pasaulis visi tik pi...s ir tenori
greit visus y vienuolyna!!!!!!!!!!!!!!!11:=):=):=):=)
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
Diana, 17 wrote:aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
negi taip jau ir vadina? siaip tie zmones kurie gyvena aktyvu lytini gyvenima prityli apie savo "zygdarbius", nes cia geriausias ginklas "netiketumas"
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Gintaras, 23 wrote:Diana, 17 wrote:aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
negi taip jau ir vadina? siaip tie zmones kurie gyvena aktyvu lytini gyvenima prityli apie savo "zygdarbius", nes cia geriausias ginklas "netiketumas"
ne visi tyli, kiti dar prikuria
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
butent, kad prikuria kad "daugiau pliusu tureti"
- Tomas, 24
- Forumo Naujokas
na as pazystu tokiu panu kurios neprasizioja na cia ir nuo rusies manau priklauso
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
per pirma karta?
hm geriau ne, mergina poto gailesis
- Arunas, 20
- Forumo Liūtas
manau visko buna. as asmeniskai tokia patirtim atvirksciai stengiuos nutylet o ne "det sau pliusus", bet ka padarysi jei jau taip atsitiko
Pages Previous 1 2 3 4 … 11 Next
You must login or register to post a reply