Re: Yra zmoniu kuriems buna per mazai sekso.
Kasdien be abejo bet pvz po 2 dienu sex tripo kokio kur nors viesbutyje ar siaip issinuomavus kokia vila... tai tikrai kita diena net apie tai nepagalvoju ...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Yra zmoniu kuriems buna per mazai sekso.
Kasdien be abejo bet pvz po 2 dienu sex tripo kokio kur nors viesbutyje ar siaip issinuomavus kokia vila... tai tikrai kita diena net apie tai nepagalvoju ...
Na cia kaip kam as taj turejau mergytea tokia kuriai pastoviai trukdavo ir man niekada nebovo gana tajgi zinot pasinaudojau proga tipo draugishkai myledavomes nes jos vaikinas kaip ji sakydavo bejegis po 2,3 kartu smigdavo ... na kiek as suprantu viskas turi vykti su aistra ir tada taj gali testis beproto ilgai reikia kad tik abu partneriai galvotu apie tapaty ju judesiai turetu buti atidirbti ir kad jie tiksliai zinotu ko kas nori kad butu idomiau ir maloniau aisku reikia ir ivaroviu ir visx bus gerai ..
Vaidutis nu nzn tavo gal ir tavo tiesa bet taip buna pirmus sexualinio gyvenimo metus poto jau nebetaip... niu tiesiog yra tas poreikis bet jis yra valdomas ir i diena 2-3 kartai yra visai normalu daugiau tikrai net nesinoretu... Gal dar tas yra kad kada su panele ta pacia draugauji daugiau nei puse metu... Bet reziume tai ka bandau pasakyti kad sexo poreikis zymiai pakito dabar nuo tokio kaip buvo pries metus... taip sakant atsi....
as esu nimfomane ir gyvenu su lovelasu ... xe xe xe ... sexo mum niekada nebuna per daug ...
idomu ar yra tokiu, kuriems sekso netruksta ?
taip tokiu yra manau sutuoktiniams jo netruksta o paneliu tai yra visokiu lengvai pasotinamu ir sunkiai pasotinamu bet kai esi sunkiai pasotinama ir gyventi idomiau
Be abejo Giedrute
nz.. kai neturi panos kitaip yra. atyrodo is.. visa kas juda.. o kai pvz kai draugauji daugiau nei 3 metai, tai tas seksas tampa .. zymei maziau reiksmingas dalykas nei anksciau.. nebera taip kad visa diena tik lovoj duodiesi.. i savaite kartas du uztenka
kaaa??? i savaite kartas du??? as ne vieni metai draugauju, bet man i sav karto, dvieju maza ...
na i savaite kartas du tiksliau naktis dvi o per viena nakti juk ne vienas kartas buna priklauso jau nuo vaikino istvermes
na nzn galiu zaisti meiles zaidimus ir neviena nakty
eikit jus sexsomanai toks yspudis kat visa savaite kriustumetes ir tai maza nepasirodytu
man kiekviena diena reikia orgazmo, iskyrus ta atveji, kai bunu pavargus ...
saulius jie nesikruhsa tam gy rankytes yra ir zaisliukai:DE suprask gy tu kadanors:D
su tokiumi zmogumi draugaujant isdavyste garantuota ... jei toleruoji tai tai viskas ciki:-D
as tai noriu ir kasnakt ir kasdien... ir ne po viena karta ir nebelakaip ... gi po pusvaladzio padarai pertraukle su svelniais zaidimais... tokiais mmm dar labeu jaudinanciais ir vel tolaiu .... kad ir amzinai
eikit jus sexsomanai toks yspudis kat visa savaite kriustumetes ir tai maza nepasirodytu
niekas juk nesako kad visa savaite uztenka ir i sav pora naktu bet poros kartu tj ne kai turi mylima zmogu salia tai kodel gi ne? kas tada trugdo?
man kiekviena diena reikia orgazmo, iskyrus ta atveji, kai bunu pavargus ...
cia tai sexomane tik neisizeisk ;D
xe xe .... aciu uz komlimenta
ASKU KAD NEBUNA PER DAUG NU AISKU JEI DAUG DARYSI TAI ATSIBOS
ASKU KAD NEBUNA PER DAUG NU AISKU JEI DAUG DARYSI TAI ATSIBOS
cia kaip saldaini ciulpti ;D viena paciulpei atsibodo..pasiemi kito skonio ciupaciupsa ;D
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Yra zmoniu kuriems buna per mazai sekso.