1

Tema: Mergina ir cigaretes

Na vyruciai ka manote apir rūkančias merginas. Ar draustumete savo draugem Rukyti ??

2

Re: Mergina ir cigaretes

NEGALIMA drausti rukyti, nebent patarti tongue

3

kiekvieno asmeninis reikalas,jei imanoma susitarti,kodel gi ne,saunu,bet man asmeniskai negrazu ziuret,kaip  merginos ruko....prastas vaizdas....:)

4

Lb nepatinka rukancios paneles, bet ir pati patraukiu duma. Na, o jei mano vaikinas, kuris man brangus, imtu drausti man rukyti, tuomet del jo galeciau mest.

5

niekad savo draugei neleisciau rukt pats galeciua mest rukyt jei ji man lb patiktu gla net ir gert galeciau nustot

6

Na as tai griestai drausciau. Jaigu neklausytu  tai miegotu prie duru ant kilimelio smile smile smile

7

rodos cia buvo klausimas vyruciams big_smile
bet siaip as is vis uz nerukyma, tiek vaikinams, tiek merginoms. ir pati nerukau.

8

Jonas, 34 parašė:

Na as tai griestai drausciau. Jaigu neklausytu  tai miegotu prie duru ant kilimelio smile smile smile

jeeeetau,kaip fainiai pasakyta,ot patinka toki vyrai...pasake ir sventa....:D

9

Jonas, 34 parašė:

Matyt, todel it iki siol vienas esi. Taves moterys bijo:D)

10

Na jau geriau busiu vienisas bet manoji tikrai nerukys. Beje as pats taip pat nerukau smile

11

Jonas, 34 parašė:

Na jau geriau busiu vienisas bet manoji tikrai nerukys. Beje as pats taip pat nerukau smile

Na, kad pats nerukai, tai jau pagirtina:)
Beje, Jonai, su artejanciu vardadieniu tave;)

12

Julija, 19 parašė:
Jonas, 34 parašė:

Aciu uz sveikinima bet visgi nenukrypkim nuo temos. Idomu kodel daugiau vyruciu nepasako savo nuomondes itariu bijo nes sedi po padu
smile

13

Jonas, 34 parašė:
Julija, 19 parašė:
Jonas, 34 parašė:

Aciu uz sveikinima bet visgi nenukrypkim nuo temos. Idomu kodel daugiau vyruciu nepasako savo nuomondes itariu bijo nes sedi po padu
smile

Prie ko cia padas? Dar spes ir jie pasisakyti, tiesiog siuo metu gal mazai kas forume sedi:)

14

Vaida, 18 parašė:

NEGALIMA drausti rukyti, nebent patarti tongue

o as udrauzdziau savo mergynai rukit bet jinai sutiko su 1 saliga kad as ir mesiu kartu su ja big_smile

15

nedrausciau o pasiuliciau rinktis

16

negalima uzdraust to,ka pats darai...:D maniskis man nedraudzia nes pats ruko... :]

17

kai pats rukai tikrai butu nesazininga drausti draugei :V bet kai drauge nerukanti, tai problemos ir nera wink pats sau problema esu, nes niekaip nerandu jegu mesti :V big_smile

18

o kai nerukai ir niekada nesi pradejes net buves? ir reikia buciuotis kaip su pelenine

19

teko buciuotis su rukancia, bet nejauciau jokio diskomforto wink

20

Paprasyciau, kad mestu, o kas belieka:D