Tema: Mergina ir cigaretes
Na vyruciai ka manote apir rūkančias merginas. Ar draustumete savo draugem Rukyti ??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Mergina ir cigaretes
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na vyruciai ka manote apir rūkančias merginas. Ar draustumete savo draugem Rukyti ??
NEGALIMA drausti rukyti, nebent patarti
kiekvieno asmeninis reikalas,jei imanoma susitarti,kodel gi ne,saunu,bet man asmeniskai negrazu ziuret,kaip merginos ruko....prastas vaizdas....:)
Lb nepatinka rukancios paneles, bet ir pati patraukiu duma. Na, o jei mano vaikinas, kuris man brangus, imtu drausti man rukyti, tuomet del jo galeciau mest.
niekad savo draugei neleisciau rukt pats galeciua mest rukyt jei ji man lb patiktu gla net ir gert galeciau nustot
Na as tai griestai drausciau. Jaigu neklausytu tai miegotu prie duru ant kilimelio
rodos cia buvo klausimas vyruciams
bet siaip as is vis uz nerukyma, tiek vaikinams, tiek merginoms. ir pati nerukau.
Na as tai griestai drausciau. Jaigu neklausytu tai miegotu prie duru ant kilimelio
jeeeetau,kaip fainiai pasakyta,ot patinka toki vyrai...pasake ir sventa....:D
Matyt, todel it iki siol vienas esi. Taves moterys bijo:D)
Na jau geriau busiu vienisas bet manoji tikrai nerukys. Beje as pats taip pat nerukau
Na jau geriau busiu vienisas bet manoji tikrai nerukys. Beje as pats taip pat nerukau
Na, kad pats nerukai, tai jau pagirtina:)
Beje, Jonai, su artejanciu vardadieniu tave;)
Jonas, 34 parašė:Na jau geriau busiu vienisas bet manoji tikrai nerukys. Beje as pats taip pat nerukau
Aciu uz sveikinima bet visgi nenukrypkim nuo temos. Idomu kodel daugiau vyruciu nepasako savo nuomondes itariu bijo nes sedi po padu
Julija, 19 parašė:Jonas, 34 parašė:Na jau geriau busiu vienisas bet manoji tikrai nerukys. Beje as pats taip pat nerukau
Aciu uz sveikinima bet visgi nenukrypkim nuo temos. Idomu kodel daugiau vyruciu nepasako savo nuomondes itariu bijo nes sedi po padu
Prie ko cia padas? Dar spes ir jie pasisakyti, tiesiog siuo metu gal mazai kas forume sedi:)
NEGALIMA drausti rukyti, nebent patarti
o as udrauzdziau savo mergynai rukit bet jinai sutiko su 1 saliga kad as ir mesiu kartu su ja
nedrausciau o pasiuliciau rinktis
negalima uzdraust to,ka pats darai...:D maniskis man nedraudzia nes pats ruko... :]
kai pats rukai tikrai butu nesazininga drausti draugei :V bet kai drauge nerukanti, tai problemos ir nera pats sau problema esu, nes niekaip nerandu jegu mesti :V
o kai nerukai ir niekada nesi pradejes net buves? ir reikia buciuotis kaip su pelenine
teko buciuotis su rukancia, bet nejauciau jokio diskomforto
Paprasyciau, kad mestu, o kas belieka:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Mergina ir cigaretes