1

Тема: Kada laikas tureti vaiku?

kaip manote pacanai ir pacankes, kada laikas susilaukti vaikuciu pabiruciu? wink big_smile
paskutiniu metu isryskeja tendencija, kad daugelis labai jauni kuria seimas ir susilaukia vaiku smile
kokia nuomone jusu akimis zvelgiant? :V

2

Re: Kada laikas tureti vaiku?

ot **** sukuriau tema labai panasia i viena jau esancia :V nepykit labai ir nemuskit slepako wink big_smile big_smile

3

na as palaikau jaunesniu nes turiu savo tevukus jaunus ir as su jeis labai gerai sutariu, o zinau kur yra seimoje tevai seni tai ten vieni konfliktai ir rietenos niekas nieko nesupranta ir panasiai

4

na mano tevai tikrai garbaus azmiaus ir negaliu sakyti, kad manes nesuprasdavo ar, kad butu buve kokiu problemu auklejime wink

5

nera skirtumo koks amzius (na svarbu pilnametis) svarbiausia kad tu ta pabiruti islaikyt galetum... smile

6

siaip tai geriausia 20 metu pati jegu zydejimas paaugini iki 18 metu ir buni laisvas likusi gyvenimo dali,taip kaip mano tevai.... man asmeniskai patogiau vyresniai nes tokio amziaus as dar neturejau kur ir gyvent (ta prasme ne tevu namuose)

7

kada stovesi ant koju tvirtai big_smile

8

Kada jau busi pasirenges auginti atzala! Suprasi jog tu to jau labai nor ir,kad nebutum viena,galetum prie joi prisiglausti ir pasidziaugti! Bet labai graziai atrodo jaunos mamytes!;)

9

jo jaunos mamytes yra grazu :V big_smile o ypac tos kurios megsta i kaire pasukti ;D ;D ;D

10

as manu kad kurti seima 20m ira nelogiska nes kiek jaunu seimu issiskire ir no to kence vaikai reike zmogui  sakant atsilakstiti tada jau seima kurti nes kaip galvoi vejai svilpe tai tikreuse nesamone as nekalbu  ape visus bet dauguma seip as maniceu kokiu 25 30 metu tarpe ne ansceu

11

O as noriu savo atzaleliu susilaukti budama 23ju metu:)

12

tai pats laikas jeskoti vyro:D)

13

kai bus tai ir bus smile

14

na visi planuoja planuoja.. bet kartais gaunasi ir neplanuotai.. wink na bet svarbu kad turetum stoga virs galvos ir sugebetum vaikeli islaikyti.. na dar svarbu kad galvoj geros koses butu big_smile

15

tai kad anoks jaunumas. susilaukia vaiku ~24 tai juk norma. Geriau nei kai pirmi vaikai gimsta tevams sulaukus 30

16

Marius, 22 пишет:

nera skirtumo koks amzius (na svarbu pilnametis) svarbiausia kad tu ta pabiruti islaikyt galetum... smile

Exactly. Tik tuomet kai pats tvirtai stovi ant kojų tada ir laikas kažką planuoti, aišku jei noras yra.

17

Julija, 19 пишет:

tai kas cia tau beliko wink

18

Man tai atrodo kai žmogus jau fizologiškai ir psichologiškai subrendęs ir žinoma gali išlaikyti šeimą. Geriausia yra kai abu gali rūpintis vaiku nei moteris sėdi ant kažkieno sprando nei vyras.

19

Julija, 19 пишет:

Man ne už kalnų 23 bet jaučiu kad nesu dar pakankamai isitvirtinusi gyvenime. Beto jeigu reikėtu ženitis nežinočiau už kuo eiti man tas sprendimas būtu labai sunkus. Todėl apie vaikus negalvoju

20

o kazkam tesiog demesio trukumuas:D