21

Re: Kada laikas tureti vaiku?

o as tai jau noreciau vaiku turet, tik tevelio nerandu big_smile

22

tai tam yra BANKAI:D nereik ir tevelio:D

23

big_smile tik kazink ka reiketu atsakyti vaikui kada paklaustu "o kas mano tevelis?"...

24

sakytum vieno vyro sunkaus ranku darbo vaisius:D taip ir sakytum:D

25

Man Geriawsia Butu 22 big_smile wink

26

kada lb lb norisi:D

27

Kai bus, vadinasi- laikas smile

28

Na ash tai galvoju jei ir turesiu kada nors vaiku tai ne anksciau nei trisdesimties big_smile

29

Ievute, 19 parašė:

kada lb lb norisi:D

slidi tema... ne visada galimybes gali sutapti su norais:)

30

tai man atrodo tai padaryti yra ne  problema big_smile

31

As manau kad man reik pirma susirast darba kad ir leva uzkopt kelias pakopas kad ir atlyginimas leistu netik isgyvent , bet gyvent...

Vaikai mano nuomone 29/30 metu... Jokiu budu ne anksciau bet cia tik mano nuomone...
Nzn kas butu jei pastotu , gal aborto ir nesiulyciau bet tikrai nesinoretu tokiso situacijos... Nesjaunystes aukot del vaiku tikrai nesinori...

32

Kaip sakoma: ateis laikas-bus ir vaikas smile

33

Tomas, 15 parašė:

As manau kad man reik pirma susirast darba kad ir leva uzkopt kelias pakopas kad ir atlyginimas leistu netik isgyvent , bet gyvent...

Vaikai mano nuomone 29/30 metu... Jokiu budu ne anksciau bet cia tik mano nuomone...
Nzn kas butu jei pastotu , gal aborto ir nesiulyciau bet tikrai nesinoretu tokiso situacijos... Nesjaunystes aukot del vaiku tikrai nesinori...

tuo labiau kai pats dar vaikas!

34

na mano manymu big_smile esu isvis nusprendes ir tai laikaus smile kad nekaltybe prarast ~22metu smile kai tikrai tam pasirenges busiu smile o del vaiko tai na pirma reikia baikt mokslus ir pan smile isilavinima tureti gyvenimo vieta kad tevu neapkrauti smile ir nu nzn smile tikriausiai ta antraja puse kuri irgi to vaiko noretu smile

35

Rasiau, kad budama 23ju noreciau susilaukti leliuko, taciau jau persigalvojau. Dabar noriu kudikelio, tik dar reikia padoru tetuka susirast:)

36

Julija, 19 parašė:

Rasiau, kad budama 23ju noreciau susilaukti leliuko, taciau jau persigalvojau. Dabar noriu kudikelio, tik dar reikia padoru tetuka susirast:)

tai ziurek nepersigalvok, kai jau turesi ta leliuka;D

37

kada laikas kai gandras atnesa tada ir laikas klausia cia durnu dalyku smile

38

kai nieko gyvenime gero nebeturi ka nuveikt, tada..:-]

39

Dovile, 21 parašė:
Tomas, 15 parašė:

tuo labiau kai pats dar vaikas!

mane tai juokas ima.. neturi ka sakyt tai isvis nieko nesakyk... Del to kad as vaikas ar nevaikas sprendi is amziaus as pilnai galiu ji pakeist ar panasiai... sprendziam pagal knyga is virselio ane?

uz mane yra zymiai protingesniu ir zymiai tupesniu... kaip mnatau tu i ta rata tikrai pataikai...

40

Nu pagal amziu tai jauciu as galeciau tiksliau pasakyti kada metas vaikams ir kada ne :-) Bent tai yra ziaurus posakis apie jaunius tevus !!! nespejo is sudu islipti ir vel ilindo i sudus !!! Ziauriai skamba, bet tai teisybe. Manau kad zmonem reikia issidukti gerai kad nereiketu jieskoti nuotykiu sukurus seima. Aisku financine puse irgi nereiketu pamirsti, nes kad kokia didele meile butu, alkanas zmogus tik apie maista galvoja ir meile pasimirsta. Delto gal daug yra sukuriamu seimu del meiles ir pamirsta materialine puse, kuri ypac vaikams reikalinga!!! Noreti kudikio yra labai egojistiskas noras, nes daugiausiai jauni tevai nori vaiku, bet tai negalvoja apie vaiko ateiti!!! Ziauru kada jauni tevai, mieli vaikai, bet tai neturi jokiu perspektivu atetyje, nes tevai negali vaikams nieko duoti i ateiti... Vaikas ne zaislas ir tai nereiketu pamirsti... Reikia tvirtai paciam stoveti ant koju norint kitam zmogui suteikti ateiti !!!