1

Topic: As 9 danguj... ;)

Kas turetu jums tokio nutikti,kad jaustumetes lyg 9 danguj? O gal jau jus esat ar buvot lyg 9 danguj?;)

2

Re: As 9 danguj... ;)

neatsibodo kurti temu?

3

lai kuria tas temas vis kaskas naujesnio pasirodo???

4

big_smile

5

Niu man tai jau buvo 9dangus...as kaip isvykau i Norvegija...Tai pirmiausiai prasidejo nuo kelto kaip isplaukeme ir visia su as nepazystamu vaikinu ir labai graziu ziurejome i Saulelydi.....Vaizdas nerealus.....aplink mane jura ir saule taip greit dingsta! Paskiau kaip atsirado draugas norvegijoje....kuris taip manimi rupinosi...nors tikrai as tikras velniukas....Bet jis man buvo nerealus visada darydavo ko paprasydavau.... as ji mylejau.... Jau kaip reikejo gryzti i lt tai net norejau bilieta suplesyti...nes as lt buvau nelaiminga....Vaziavau tik del to,kad mama ir sese yra lietuvoje.... Delto ir teko atsisakyti meiles,brangaus zmogucio....... Bet svarbu,kad as buvau laiminga ir pasijutau 9danguje..... tai nerealus jausmas!......... Tiek visko patyriau ir pamaciau.....

6

kai pirma kart isismylejau.......

7

as tai lipau ilgai ir nuobodziai kopeciomis.... jau buvo uzknise..... bet po 3 paru lipumo pasekiau astunta dangu....... gaila bet devinto dangaus taip ir nepasiekiau

8

9 dangus gerai, bet 69 danguje dar geriau wink big_smile

9

nezinau koki jausma pavadint "9 danguj". jauciuos arba gerai arba blogai, arba labai gerai arba labai blogai.. smile

10

jo temos aisq idomios tu gali paiskint kaip galima but 9 danguj jai tu stovi ant zemes big_smile:D:D:D:D

11

Uj 9 dangu tik tu pats gali pavadinti...As kaip esu nenuorama tai man beveik visur 9dangus....kaip sakant as tokia buvau ir busiu ir man nesunku ta jausma patirti! wink

12

As buvau ir esu 9 dangui nes esu isimilejas iki ausu big_smile jai suprantat apie ka as

13

aaa nu tada aisq wink

14

hmz.. 9 danguj?bent jau as 9dangu pasiekiu kaj bunu su artimu zmogum.. tarkim kad ir paprastas pasiwaiksciojimas wakare.. susikibus uz rankusciu,kalbant idomia tema,suteikia man malonuma...ir atrodo nieko daugiau nenori,ir nerejkia... tik kad sita akimirka testusi kuo ilgiau.. wink:)

15

Tikriausiai tada kai dar pries pora metu kaimyno anupro lempas lituodavau darzinej. Oi linksma budavo, i koluki atvigdavo brigadininku, sumesdavom viena kita "kaziol" partijike, ipildavo, negailedavo keletos cierkeliu saldymecio medaus, visai kaip rojui, ant sieno dar atsiguli perykuras. O kartais penktadieniais kai vietinej kaimo estradoj dar koks ansamblis atvaziuodavo, tai oho sokiai pokiai budavo, tai paskui vakare visas tvartas drebedavo nuo pratesimo gandu, ech geri buvo laikai, tikras rojus ...

16

Saulius, 19 wrote:

Tikriausiai tada kai dar pries pora metu kaimyno anupro lempas lituodavau darzinej. Oi linksma budavo, i koluki atvigdavo brigadininku, sumesdavom viena kita "kaziol" partijike, ipildavo, negailedavo keletos cierkeliu saldymecio medaus, visai kaip rojui, ant sieno dar atsiguli perykuras. O kartais penktadieniais kai vietinej kaimo estradoj dar koks ansamblis atvaziuodavo, tai oho sokiai pokiai budavo, tai paskui vakare visas tvartas drebedavo nuo pratesimo gandu, ech geri buvo laikai, tikras rojus ...

zinok ne tau vienam to truksta...