Topic: Noriu but vyru ir turet mergina. Padekit :)
gal ne nuo paneles paieskos reikejo man pradet.o nuo mano isvaizdos.kaip manot,iseitu man susirast panele ar ne...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Noriu but vyru ir turet mergina. Padekit :)
gal ne nuo paneles paieskos reikejo man pradet.o nuo mano isvaizdos.kaip manot,iseitu man susirast panele ar ne...
tuoj sumaketuosim mes tau ja
Vaidai, kaip manai sumaketuot?
paimsiu ir klausinesiu visu mergu kas jom patinka is jo isjo isvaizdos ir bandysiu su maketuot
:205
paimsiu ir klausinesiu visu mergu kas jom patinka is jo isjo isvaizdos ir bandysiu su maketuot
visiems iseina ir tau iseis susirasti merga tik nestradalink labai
Mantas, 18 wrote:gal ne nuo paneles paieskos reikejo man pradet.o nuo mano isvaizdos.kaip manot,iseitu man susirast panele ar ne...
visiems iseina ir tau iseis susirasti mergatik nestradalink labai
abejoju ar iseis...:|
gal pabandyk pakeist stilių? nors nežinau kaip kitom, pasakiau tik savo nuomonę, ka, galbūt, reikėtų keist. ir dar, būk stipresnis
nereikia nusimint.. panelė dar ne viskas. nesuprantu žmonių, jei jau neturi antros pusės, tai pasaulis atrodo niekam tikęs.. gyvenime yra daug nuostabių dalykų
meilė kartais ateina, kai to mažiausiai tikies
gal pabandyk pakeist stilių?
nors nežinau kaip kitom, pasakiau tik savo nuomonę, ka, galbūt, reikėtų keist. ir dar, būk stipresnis
nereikia nusimint.. panelė dar ne viskas. nesuprantu žmonių, jei jau neturi antros pusės, tai pasaulis atrodo niekam tikęs.. gyvenime yra daug nuostabių dalykų
![]()
meilė kartais ateina, kai to mažiausiai tikies
o ka man keist?kuom blogas tas stilius?
nu o mane kas ivertins ?
nei vieno cia neivertins...
Jei čia tavo mašina,manau greit susirasi.Ir pinigine priedu pasiimk...
O jei rimčiau,puikus jaunuolis,nematau dėl ko reikia klausinėti.
ner bobu neverk patarimas kaip internetiniam draugui : vasara, karsta, visur prakaituoja, mergos issirengusios visas grozybes rodo, iseik tu i miesta, jei nenusikabinsi ko nors, tai bent tikrai turesi i ka akis paganyt
aisq gali :)bet as tai nuimciau nuo taves tuos treningiukus su juostelem ir dzinsiukus uzdeciau bus geriau:)
matosi, kad žmogus sportuoja 24h per parą
aisq gali :)bet as tai nuimciau nuo taves tuos treningiukus su juostelem ir dzinsiukus uzdeciau
bus geriau:)
na va ta pati norejau rasyt.. kazkaip treningai mane snelbabai pavyzdziui zavetu..
Liepa, 17 wrote:aisq gali :)bet as tai nuimciau nuo taves tuos treningiukus su juostelem ir dzinsiukus uzdeciau
bus geriau:)
na va ta pati norejau rasyt..
kazkaip treningai mane snelbabai pavyzdziui zavetu..
joooo,pritariu, svelniai tariant,net atbaido.....:)
treningus nesioju tik garaze ir i tusus:)
nu va manteli mes treningus matai ka sako reik dzinsiuku o raguose kaip as su treningias vaiksciok
nu va manteli mes treningus matai ka sako reik dzinsiuku o raguose kaip as su treningias vaiksciok
o ka siandien ne su dzinsais buvau:)
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Noriu but vyru ir turet mergina. Padekit :)