Egidijus23 tu tiesa sakai (atleisk kad nezinau kaip tas "dalykas" kuris isildo saltus dyzelinius variklius vadinasi lietuviskai) jai jau labai labai pasikartosiu labai nori isproginti akis (kaip ir man atsitiko kai VW gamykloje man taip pasake, duok zinia ir atsiusiu tau pastu visus brezinius,visas elektrines schemas)...
Gintautas ziuriu turi ziniu apie siulaikinius automobilius
Gintautai,naujos auto ne -20 laipsniu salciui pritaikytos... ir naujos genda,tiesiog kalba buvo kad naujos blogos,o vat senos tai geros,norejau apibudinti is kokio kampo ziuriu as i naujas,ir kas man yra svarbu,ir kas nesvarbu,naujos pigiau,cia matyt tik man,patsai jas tvarkausi,ir daug ka sutaupau
Kastyti 27 neteko girdeti suprantu,juk nevisi domisi ta sritimi... tarkim audi nauja audi A5 dizelis..
turi keramikines pakaitinimo zvakes,jos sugedus,gausi tik is bosch bet ne keramikines,jas isukus,turi perprogramuoti kompa,priesingu atveju vos ijungus degima naujos zvakes bus sugadintos.... naujas zvakes turi butinai prisukti 12 niutonmetru stiprumu,isukti turi butinai sausas,ir butinai 12 niutonu,priesingu atveju variklio uzkalimas garantuotas.
kaskarta kai bunu mokimuose isgirstu visokiu nesamoniu...
dauguma net nenutuokia kiek veju galima padaryti paprasciausiai keiciant tepala....
atrodo juokinga,ateis laikas,kai ir lietuvoje prades tokios auto vazinetis...
visus su naujais!