Re: Kaip man susirasti vaikina?
as anksciau nieko nedarydavau tik visokie chatai ir pan.. atsibodo nes tas pats per tapati..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kaip man susirasti vaikina?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as anksciau nieko nedarydavau tik visokie chatai ir pan.. atsibodo nes tas pats per tapati..
mhm.. ir man atsibodo. reiks pailset vasara
vaziuok i palanga, netoli yra ten daug jaunimo bus
na bus matyti gal palanga gal uzsienis
i palanga ten
Tautvydas, 20 parašė:na tai nejaugi flirtuot nemoki
pasivaiksciok po klaipedos centra seksualiai apsirengus ir tikrai atsiras vaikinu , o poto pati nuspresk kuris tau tinkamas o kuris ne...
bandziau poto man siule uz pinigus permiegoti, nuostabu ne??
Gal atrodei ne seksualiai, o vulgariai?:)
jo gal o gal beda tavije
o jei ir manyje as nezinau kas...
Tau jau 18ka metu. Laikas butu pradeti rengtis taip, kaip paneles, o ne bachurai rengias
na nemanau kad taip kaip as rengiuosi rengiasi ir baxurai...
Tau jau 18ka metu. Laikas butu pradeti rengtis taip, kaip paneles, o ne bachurai rengias
tiesa sakant jos aprangoj nematau nieko tragisko. ar butinai kiekviena panele turi nesioti sijonus, kad butu patraukli vaikinams?... nesioti aukstakulnius?.. ir dar nezinia ka, kad tik butu "moteriska"?.. moteriskumas ne aprangoj slypi, o zmoguje.
Egle, 18 parašė:Tau jau 18ka metu. Laikas butu pradeti rengtis taip, kaip paneles, o ne bachurai rengias
tiesa sakant jos aprangoj nematau nieko tragisko. ar butinai kiekviena panele turi nesioti sijonus, kad butu patraukli vaikinams?... nesioti aukstakulnius?.. ir dar nezinia ka, kad tik butu "moteriska"?.. moteriskumas ne aprangoj slypi, o zmoguje.
pagaliau kazkas masto taip kaip as aciukas tau labai )))
)) varot cia konkreciai to Auste, 18 dauguma zmoniu myli akimis tad apranga dideli pliusa dotu
beje Margarita patinka tau HH?
siaip manau susiras vaikinas kuris ne tik i apranga ziures
)) varot cia konkreciai to Auste, 18 dauguma zmoniu myli akimis tad apranga dideli pliusa dotu
HH?? kas cia??
Man anksciau budavo taip kad panos sakydavo bet as prasimusiau....
Ovydas, 19 parašė:)) varot cia konkreciai to Auste, 18 dauguma zmoniu myli akimis tad apranga dideli pliusa dotu
HH?? kas cia??
Hip hopas
aciu uz paaiskinima
jai tu vaikinui patiksi tai lik toke pati kaip ir buvai....
ir nesistenk del jo pasikeisti...nu nebent jai jam nepatiks kasnors ka tu darai.
aciu uz paaiskinima
tai kaip patinka ar ne?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kaip man susirasti vaikina?