Tema: Zmones kurie kuria muzika
Ar cia yra forume tokiu zmoniu kurie kuria muzika? pvz: music makeriu(beatmakeriu) djeju ir t.t?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Zmones kurie kuria muzika
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar cia yra forume tokiu zmoniu kurie kuria muzika? pvz: music makeriu(beatmakeriu) djeju ir t.t?
em.. yra
nu tave jau zinau bet ar yra daugiau?
yra pradedanciuju:D
aisku su kompu bandai daryti ar gyvai?
aisku su kompu bandai daryti ar gyvai?
bandom su pijonieriais ) bei draugas kai duos kompakta su fruiti loops arba reason 2.5 bet ten bus smegenu katastrofa mishke
Evaldai, su "pijonieriais" muzikos nepakursi va FL ar Reason pradedanciajam (ir ne tik) yra gana neblogos programos
Nzn rekomenduociau FL Studio 6 reasono soundbank nepatinka bent man kaskokie netokie garsai seip sakau pabandyk FL Studio 6... isikibk i manuala ir pirmin
na FL geriau, nes palaiko VST o reasonas ne..
bet reason viena gereusiu programu kuriant muzika !
nu as ir noriu kurt ir noriu grot tai dzin:P kad su pijoneriais nesukursi muzika gy as pac zinau nesu gy as visai alabubumbukas;)
jo..
is kur galeciau parsipust fl 6 ?
pac tik 4 teturiu..
http://www.flstudio.com/
viena is geresniu :PPP nepati geriausia ji
as ir kartais pakuriu su flp studio 4,5, bet tai paskutiniu metu kazkaip nei noro, nei ideju turiu dazniau jau tenka padjaut nei pakurt
jei idomu galit pasiklausyt mano senienu sukurtu: http://greenmoon.yours.lt
ryt parsiusiu tavo gabaliuku ir paklausysiu
vat www.cyberis.tk cia mano kas norit ir galit pasiklausyti
kazkokios problemos su siuntimu tavo gabalu.. niekaip is pirmo karto nepavyksta pilnai parsiust gabalu.. tai 30 proc, tai daugiau parsiuncia ir jau rodo finished.. ir nesuprantu kieno kalte cia.. :-)
Pazystama turiu DJ. antra vieta uzeme europoje.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Zmones kurie kuria muzika