Tema: ar lietuvos vaikinams truksta romantikos?
Na nemanau kad jiems truksta romantikos.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → ar lietuvos vaikinams truksta romantikos?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na nemanau kad jiems truksta romantikos.
ziurint su kuo palyginus... jei su suomiais - netruksta, jei su visais, kurie pieciau - galbut siek tiek. siaip tai nesupratau klausimo, gal jis turejo buti suformuluotas ar lietuvos merginoms truksta romantikos is vaikinu puses ir panasiai
Cia individualiai kiekvienam skirtingai..Jei kazkuriai truxta tos romantikos, tai kitai netruxta..O jei truxta tai nafik buni su tuo kuris nepadaro tos romantikos..:D
romanika yra gerai, kaip intriga...bet lietuvos vaikinai juk netikslu:) juodai kokie gali buti remai asmeniui...jo.
Nepasakyčiau, kad trūksta.. Nors maniškis nepasižymi ypatingai romantiškomis idėjomis, bet jis yra asmenybė.. Vienodų nėr..
Nemanau , kad ten turkai, armėnai, ispanai, anglai labai jau romantiški.. Jie traukia svetimtautes todėl, kad jie yra kitataučiai.. Kitokios gyvenimo salygos ir t.t.
o as pakeisiu shitos temos pavadinima i shita! o ar panelems truksta smegenu ir proto? ir ar joms paciom netruksta kartajs romantikos?:/
Kai kurie vaikinai romantiski, kiti truputeli, treti - nezino ka reiskia tas zodis.. merginoms tas pats.. Vienos romantiskos sirdutes, kitos - nea.. Lietuvos vaikinams..? manau,kad netruksta..:) Aisku, yra vaikinu, kuriu gyvenime nera romantikos.
aiste tai yra tokiu apciu emrginu kuriu guyvenime ner romantikos
manau kad truxta normalios romantikos wieni per dideli romantikai kiti iswis neromantikai
Evaldai, kaip smagu, kai tave papildo:)
As manau.... kad siais laikais romantikos stokoja tiek merginos tiek vaikinai... perdaug dabar visi uzsicinkine sexu...aistra valdo smegenis... o romantika su tikra ir tyra meile nustumtos i gala... nesakau, kad uzmirstos..bet nustumt nustumtos...
Yra visokiu, taciau manau, kad daugumay tikray jos truksta.
bet kad kalba krc apie romantika vaikai iki 16metu kuriems da supratimo iki to oj kiek toli ! ;D
o ka tu romantikos zinovas?:D
o tu taj jau ase ane???? as nesakau kad zinovas o zinot romantika ?????? oj nesunku ..... bet nesu romantikas nelabaj patinka ji man....... pasedi papliurpi menesineoj 5minutes i keiti vieta toks esu as:D
niu ne vienas tu...:D as ti tikrai nea ase,man labiau rupi tai kas liksma,prie adrenalino esu linkus o romantika ne man...:D pakolkas...
kam ta romantika pezalai kazkokie....
nepezalai:PP kartais romantika padaro gera ishpudy apie jaunuoli/anele ir tai da labiau isimylima:PP
na retkarciais galbut...
bet padaro:PP
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → ar lietuvos vaikinams truksta romantikos?