Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 40

- Lina, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tema: Palikau savo antraja puse.....
Kodel zmones kaip tu palieki savo antraja puse sako,kad as kalta ir ta palikta zmogu pradeda ginti..... Ir liekame mes kalciausi! Bet tegul ir mus supranta ir pabuna musu kailyje! Mums buna taip nesmagu....,bet dar as pati nz ko as noriu is gyvenimo...Gal jis man gali buti tik geras draugas!... Kaip jus tokiu atveju elgetes su zmogumi kuris palieka jusu gera drauga ar pazystama ....ar ji smerkete?

- Edgaras, 22
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Re: Palikau savo antraja puse.....
as nesmerkiu cia ju problemos as skaitau cia ju asmeniska ir i visus kitus ne turi sytas liest 

- Lina, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Uj o man dabar visi aiskina,kam as ji palikau...Papultu i mano kaili paziureciau ka tada sakytu..... Man ir taip nesmagu...dar ir puolasi,kad jis fainas... O mano nuomone visiskai nesvarbi niekam!

- Edgaras, 22
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
nekreip demesio ir viskas bus gerai pamatysi 

- Romas, 51
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Matyt nepatenkinai jo poreikiu.

- Ovydas, 19
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Dok savo skipi ar emaila atsiusiu gabaliuka viena toki
)

- Lina, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Niu jau viskas apsiramino,bet taip as su juo susiedziau tai ne tas zodis ir tik dabar viskas pradeda isaisketi,koks jis buvo istikruju..Tad dziaugiuosi kad ji palikau ir dabar esu laiminga...Nors dar kartais uzmeta,kad gal grysk pas ji ir jis pats to tikisi,bet nesulauks...Buvo melagis ir liks melagis!

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
na, galiu palinketi tik laikytis savo tvirtus nuomones ir aplinkiniams neaiskint kodel skyretes ir pan. jie nenori tiketi tavim, tai tegu sau masto vieni kodel kas ir kaip. juk vien del aplinkiniu nesusidesi sau tau nebereikalingu zmogum... stiprybes ir viskas bus gerai 

- Tomas, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs

- Justinas, 22
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
tiesiog neturi teises kistis kiti asmenis i dveju zmoniu santykiu...
Tau cia reikia maziausiai galvoti apie tuos ka jie sneka...

- Arvydas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Tuokiose dalikuose nera vienas ar kitas kaltas dazniausiai abu lieka kalti:) na tik dazniausia:) seip nemum paprastiem zmogelem kistis i kitu asmeninius santikius norejiai draugavai nebenori palikai
saunu kad dar turi drasos kazka palikti;)

- Judita, 18
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
maziau galvok, ne tau skirtas kaip mano mama pasakytu...:) juk pati is tikruju zinai, kad cia tik tavo reikalas tai kam dar vis galvoji apie ta pati, greiciau tik pamirsk ji ir viskas 

- Antanas, 24
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Lina, 19 parašė:Kodel zmones kaip tu palieki savo antraja puse sako,kad as kalta ir ta palikta zmogu pradeda ginti..... Ir liekame mes kalciausi! Bet tegul ir mus supranta ir pabuna musu kailyje! Mums buna taip nesmagu....,bet dar as pati nz ko as noriu is gyvenimo...Gal jis man gali buti tik geras draugas!... Kaip jus tokiu atveju elgetes su zmogumi kuris palieka jusu gera drauga ar pazystama ....ar ji smerkete?
Durniausia, kai paliekat jus, turetu vaikinas jaustis auka, o apsukant taip, kad tipo vaikinas nieksas, paskutinis ...., o mergina auka, labiausiai nukentejusi.
Dar fainiau, kai viena diena sako viena, o kita diena kita.

- Antanas, 24
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Judita, 18 parašė:maziau galvok, ne tau skirtas kaip mano mama pasakytu...:) juk pati is tikruju zinai, kad cia tik tavo reikalas tai kam dar vis galvoji apie ta pati, greiciau tik pamirsk ji ir viskas 
Santykiai yra 2 zmoniu reikalas, o ne kiekvieno atskyrai. Jei ne tavo tai iskart ir nedraugauk. Si tema yra filosofinio pobudzio, galima gincytis visa amziu, o klausimas liks tas pats vistiek

- Judita, 18
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
nu tai ka as ir kalbu 

- Judita, 18
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
as turejau omeny, kad tai jos reikalas musu atzvilgiu..

- Audrius, 22
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs

- Lina, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Ispat karto prakeismai ir taip toliau....
Juk niekada nebuna vienas kaltas,juk kiekvienas perdraugyste su klysta ir padaro klaidu,o kaip jau skiriasi,tai jeigu tu pasakai,kad viskas baigta,tai tik tu vienintelis kartus,juk tai netiesa,vadinasi tam buvo,ne viena ir tikrai ne menka klaidele,kuri ir privercia zmogu susimastyti,ar tikrai as noriu tokio gyvenimo,ar tikrai mes busime laimingi,ar tikrai jis pasitaisys ir daugiau nedarysi,to ka dare anksciau....
tad neverta ne vieno smerkti... Issiskyriai vadinasi taip jau buvo lemta!

- Audrius, 22
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 40
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.