Tema: Fotomanai
Tiems kas megsta fotografuotis ir fotografuoti, gal kas turi kazkokiu minciu del fotografavimo subtilybiu ir tt... mane ypac domina antro plano isblukinimas, gal kas ka patart galit?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Fotomanai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tiems kas megsta fotografuotis ir fotografuoti, gal kas turi kazkokiu minciu del fotografavimo subtilybiu ir tt... mane ypac domina antro plano isblukinimas, gal kas ka patart galit?
beje ar tai ymanoma su fotoaparatu olympus mju 700? tikrai turetu kazkas gautis, nes tikrai solidus fotikutis...
gal atrodys ir kvaila,bet as meninems nuotraukoms vis dar naudoju senaji ZENITA
O ka Zenitas geras fotikas )) tik su juo reikia moket fotkint
Smiena legendinis fotikas megejiskoms foto kepti
gal atrodys ir kvaila,bet as meninems nuotraukoms vis dar naudoju senaji ZENITA
tai cia nieko nuostabaus ievute, zenitai laiko patikrinti ir tikrai geri fotikai...
beje ar tai ymanoma su fotoaparatu olympus mju 700? tikrai turetu kazkas gautis, nes tikrai solidus fotikutis...
nieko subtilaus, paprasta muiline su 7Mp. Jei jau nori kalbet apie mena - imt reikejo koki EOS350D
Mantas, 20 parašė:beje ar tai ymanoma su fotoaparatu olympus mju 700? tikrai turetu kazkas gautis, nes tikrai solidus fotikutis...
nieko subtilaus, paprasta muiline su 7Mp. Jei jau nori kalbet apie mena - imt reikejo koki EOS350D
nea man reik bent kiek kokybiskesniu nuotrauku, ne menui o siaip...
kokia jo kaina mazdauk?
Ievute, 19 parašė:gal atrodys ir kvaila,bet as meninems nuotraukoms vis dar naudoju senaji ZENITA
tai cia nieko nuostabaus ievute, zenitai laiko patikrinti ir tikrai geri fotikai...
jo jo,cia tai jau tikra tiesa:)
Zenitai ir Smenos geri fotoaparatai.
tik su abiejais reikia ismokti dirbt. tiesiog. jei labai nori. gali labai daug ispausti.
su skaitmenine muiline nieko doro nepridarysi. cia jau reikia photoshopo pagalbos.
siaip zenitas net geresni uz dabartinius skaitmeninius profesionalius ....................... vienas vargas man su jais atrodo geras profesionalus fotikas bet va su seniena geriau ir viskas .... ir diafragma reikiamai susireguliuoji ir maziau reaguoja i apsvietima ..:) beje tavo fotikas tikrai nelabai solidus meniniu is jo neispesi kad ir kaip stengtumeis o paprastam fotografafimui del isblukimo pasiskaityk internete pilna informacijos ir geru patarimu pradedantiems
bet va as dabar pazejau kai kurie blem pusiau profesionalus fotikai kainuoja dar pigiau keliais simtais uz pacias naujausias muilines...:/
kiek ju kainos eina??
kalbejau su vadybininku olimpuso tai su olympus sp 320 galima isgauti gan neblogus rezultatus, o kaina netgi mazesne uz naujausia muline, palyginimui naujausia muiline mju 700 kaina apie 950 lt o to sp 320 tik 850 lt ir sp jau cia skaitosi pusiau profesionaliu fotiku klase (semi profesional)
Su skaitmeniniu fotiku galima isgauti labai grazias, kokybiskas ir meniskas foto, taciau reikia, kad fotikas turetu rankini valdyma, netik automatini.
oi justai nenusikalbek... dauk skaitmeniniu muiliniu turi rankiny valdyma ir nieko doro...:V
nu tai kalbam apie rimtesnius, virs 10 stuku ar kas nors panasiau, o tie kurie populiariausi (iki 3 tukstanciu lituku) tai jiems toli grazu ir pamazu iki zenito.
tik nepradedam svaigt nesamoniu...:V
išblukint tai kaip pas mane 4toj fotkėj? jei taip, tai galiu paaiškint
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Fotomanai