Re: Kokią knygą dabar skaitote?
"sveikas liudesy" , man pasirode labai sauni knyga=)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?
"sveikas liudesy" , man pasirode labai sauni knyga=)
Dabar skaitau Kafkos "The Castle". Nors tespejau tik kelis puslapius perskaityti nes pradejau pries keleta minuciu bet zinau, kad patiks - labai psichologine Katik baigiau Wladyslaw Szpilman "The Pianist" irgi gera knyga - rasytojas aprase savo gyvenimo laikotarpi Varsuvoje per antra pasaulini.. jis zydas. Pasirodo Varsuvoje buvo bent keli lietuviu batalionai tais metais kurie saude ir kankino zydus. Anksciau to nezinojau.
aham skaitai nerealia knyga - Chulijo Kortasaro "Žaidžiame klases" labai daug Minties.
slaitau*
Fausta, visom keturiom aš su tavim - "Žaidžiame klases" NUOSTABI knyga Gaila, kad vietinėj bibliotekoj daugiau jo kūrinių neradau
skaitau labai grazia, jaukia ir silta knyga. Ray Bradbury "pienių vynas"
siulau ir jums
klasika.
mano nuomone knyga geriau nei koks filmas siaip negaliu girtis jog labai as jas ir skaitau, tiesiog laiko trukumas bet siaip man patiko Maluko "juodieji zelmenys"
sveiki kolegos. Na as pvz sakitau "Vakaru fronte nieko naujo". Sios knygos tema yra tokia pat kaip ir mano gyvenimas... na bent jau labai panasi y mnao gyvenima... tuiru omeny kariumene
dabar skaitau knyga "liudna pasaka" nieko ispudingo dar joje neperskaiciau
keliu eismo taisykles:=)
paskutine kuria perskaiciau,buvo \Valentina\, autoiriaus nzn... bet lb gera knyga, apie meile su nelaiminga pabaiga...
ir kiek prisimenu dar lb patiko \Kokainas\ apie paaugliu gyvenima,vienisu paaugliu... Kurie pabego is namu ir susikure savo gyvenima
paskutine kuria perskaiciau,buvo \Valentina\, autoiriaus nzn... bet lb gera knyga, apie meile su nelaiminga pabaiga...
ir kiek prisimenu dar lb patiko \Kokainas\ apie paaugliu gyvenima,vienisu paaugliu... Kurie pabego is namu ir susikure savo gyvenima
vaiciulaiciu valentina....o kokainas ir man patiko...sukrete, o tas gerai
as skaitau - anglu k pamokeles ir taip pat "lemtingi lietuvos istorijos ivykiai" manau tokias knygas(informacines)pirmiausiai reik perskaityt, o po to kibt i filosofines gerybes...
Bendravimo psichologija.. tokios knygos yra geris
"Tevas Gorijo"
"faustas"
Nepamenu, kada pskutini karta kokia knyga skaiciau:V
ką tik pabaigiau Federico Andahazi "Anatomas". Gana neblogas skaitalas. Veiksmas vyksta Renesanso laikotarpiu, pagrindinis herojus - anatomas, gydytojas Matėjas Kolonas (realiai gyvenusi asmenybė). Na ir rašoma apie jo "atradimą" AMOR VENERIS, paprasčiau kalbant - klitorį. Už tai anatomas vos nesudegė ant laužo kaip eretikas. Įdomu paskaityt būtų tiems, kurie domisi istorija apskritai literatūrinė kūtinio vertė, mano manymu, ne itin didelė.
da vinci koda
Paruzija Beresneviciaus. anas geris. ir siaip jega. amzina jam atilsi.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?