Re: Kokią knygą dabar skaitote?
Dabar skaitau "Apie meilę ir kitus demonus" - Gabriel García Márquez o siaip malonu atsiversti kazka is Richard Bach, John Irving knygu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Dabar skaitau "Apie meilę ir kitus demonus" - Gabriel García Márquez o siaip malonu atsiversti kazka is Richard Bach, John Irving knygu
as knygu aplamai neskaitau :D:D:D
seip nelabai skaita, nu tik kai reikia lietuviu pamokom tai skaitau "meile tarsi pragaras"seip idomi knyga....
"Baltasis Oleandras"..tik kazko nlb idomi.Nors dar tik keleta psl. perskaiciau..
Tokia nebloga knygele skaitau, niekaip akiu negaliu atplest jau kelis metus... O jos pavadinimas tai "http://www.ieskok.lt" ;D
pfff...
pfff...
Nesispjaudyk, as juk isreiskiau nuomone, kuri neturi bet kam patikt... ;D ;D ;D
As nesispjaudau ir nesakau, kad tavo nuomone man nepatinka
man tai nepatinka, nes ne vietoj ji čia buvo pareikšta.
man tai nepatinka, nes ne vietoj ji čia buvo pareikšta.
Tik nepradek diskutuot apie mano nuomone ten, kur reikia diskutuot apie dabar skaitomas knygas!
...taigi dabar skaitau Romualdo Granausko "Gyvenimą po klevu". Skaitau antrą kartą, nes teks greitu laiku interpretaciją iš jo rašyt privalomoji literatūra, todėl man nelabai prie širdies... bet skaityt galima
tai va, Sigitai, aš bent į temą galiu kažką parašyt...
...taigi dabar skaitau Romualdo Granausko "Gyvenimą po klevu". Skaitau antrą kartą, nes teks greitu laiku interpretaciją iš jo rašyt privalomoji literatūra, todėl man nelabai prie širdies... bet skaityt galima
tai va, Sigitai, aš bent į temą galiu kažką parašyt...
O as negaliu i tema parasyt... bet, kolkas galiu rasyt...
SKAITAU "GEROMS MERGAITEMS DANGUS, BLOGOMS - VISKAS" TAIGI TIKIUSI TAPTI BLOGA
SKAITAU "GEROMS MERGAITEMS DANGUS, BLOGOMS - VISKAS" TAIGI TIKIUSI TAPTI BLOGA
Kazkada bandziau skaityt.Bet taip ir nepabaigiau
tai as ir nezinau ar pavyks pabaikti, nes liko dar tredzdalis perskaityti, bet nelabai atrandu laiko
Rita,o ką manai apie tą knygą?:)
Pati norėčiau tą knygą perskaityti,bet nežinau ar verta...
Ch. Bukowskis "Moterys"
Rita,o ką manai apie tą knygą?:)
Pati norėčiau tą knygą perskaityti,bet nežinau ar verta...
niu manau , kad nebloga, yra nemazai patarimu kuriuos tikrai galima pritaikyti gyvenime. kai kurios situacijos primena ir mane, tai gal del to ir skaitau... man patinka...
Ačiū už atsakymą..:)Gal ir man reiks perskaityti...
Ačiū už atsakymą..:)Gal ir man reiks perskaityti...
prasau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?