21

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Pinigai, autorės nuomone, taip pat neturi jokio žmogiško pagrindo, kaip ir darbas, trunkantis ilgiau nei dvi ar tris valandas per savaitę.


„Visa nekūrybiška veikla (t.y. visa tai, kas šiandien dirbama) jau seniai galėjo būti automatizuota; visuomenėje be pinigų visi galėtų turėti ko panorėję. Tačiau egzistuoja vyriškos priežastys piniginei sistemai funkcionuoti“, - pabrėžia feministė, išsamiai paaiškindama, kodėl vyrai negali be jos išgyventi.


Visų pirma, pinigai suteikia vyrui „naudingumo iliuziją ir galimybę pateisinti savo egzistenciją kasant duobes ir čia pat jas užkasinėjant. Laisvalaikis vyrui kelia siaubą, nes be darbo jis neturi daugiau ką veikti, tik kontempliuoti savo groteskišką asmenybę“.


„Moterys trokšta įtraukiančios, emociškai pilnavertės, prasmingos veiklos, (...) todėl, netgi pasiekus visišką ekonominę lyčių lygybę, dauguma jų vis tiek verčiau rinktųsi gyventi su vyrais ir didžiąją laiko dalį skirti sau, nei ilgas valandas dirbti nuobodų, bukinantį, nekūrybišką darbą, būti mažiau nei gyvuliu, būti mašina, o geriausiu atveju, jei pasiseka, gauti "gerą" darbą – kartu su vyrais vadovauti šūdo industrijai“, - rašo autorė pabrėždama, jog ne ekonominė lygybė vyriškoje pinigų ir darbo sistemoje, bet visiškas tos sistemos sunaikinimas gali išlaisvinti moteris iš vyrų kontrolės


citata is Valerie Solanas

22

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Na sorry Bitė, 17, bet tai ka tu cia istraukei is kazkur yra visiska nesamone. Cia kazkokios frigidiskos lesbietes kliedesiai kaip mums blogai kad yra vyrai kurie uzdirba pinigus. Seniai aisku kad pinigai gyvenimo variklis, zmogus noredamas daugiau pinigu daro darba geresni, kuo darbas padarytas geriau tuo geriau ir visai vartotoju visuomenei, ir jokio skirtumo kas juos uzdirba vyrai ar moterys. Kazin ar tau labai patiktu gryzti i tuos laikus kai zmones viska darydavo savo rankomis, gyvendavo sud..ose olose ir griauzdavo bambuko stieba. Darbas yra gyvenimo progresas, o pinigai tai varomoji jega. Tai mano vienareiksmiska nuomone.

23

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

na cia tik tavo nuomone

24

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Bitė, 17 parašė:

na cia tik tavo nuomone

Verta pastebet kad ten irgi TIK Valerie Solanas nuomone, kuri, kaip pastebejau is citatos, yra FEMINISTE. smile Ir galiu tau iskarto nukreipt pora faktu, kurie jos kalboje neturi rysio su logika VISISKAI.

Pirma, pagal ja Vyrai yra darboholikai, grotestiskos asmenybes. Naturalu, kad Feministes nekencia vyru ir visa kalta jiems vercia. Bet absurdiska, kai ta kalte vercia be pagrindo ir isviso tusciai. wink Nejaugi tu tikrai tokia naivi "feministe" ir manai, kad visi vyrai yra darboholikai, kad mes esam "grotestiskos asmenybes", be savo gyvenimo, be noro buti laisvais, be noro linksmintis, ilsetis, nieko neveikti, neiti su draugais i bara, neziureti futbolo ar krepsinio, nesilankyti klubuose, nekadrinti kitu merginu, neorganizuoti baliuku, ypac tu, kurie vadinas "gimtadienis" ir t.t.???

Antra, lyciu lygybe reiskia ne "prisitaikyma" prie vyru o tiesiogine integracija ir ekonomine kaita bei krypti. Moteru pasaulyje yra labai daug ir jos pacios renkasi savo "Darbo krypti", tad pacios kaltos, jei blondines koses nevalge mokykloje o tik "Kurybisku makijazu" uzsiiminejo. Labai juokingas jusu pasiteisinimas, mat jei nemoksta ir visa gyvenima domejosi tik makijazais ir lupdaziai tai cia skaitosi "Emociskai pilnavertes... prasminga veikla..." (Kyla klausimas ka jus laikote PRASMINGA?) O vyrai mat jau yra visiski darboholikai verciantis tas vargses blondines pasidomet truputi daugiau nei makijazu ir del to tai yra **** ;D Nes blondines to nesupranta... aaa apsiverkt net galima... ;DDD

TRECIA, jei jus jau moterys tokios "Sielos tarnes" "Emociskai pilnos" ir "PRasminga veikla norincios uzsiimt" tokios... "Meniskos ir puikios" big_smile Tai pasiziurekime kiek cia tu Emocisku moteriskiu per visa gyvenima buvo, ka? Kiek menininku, tapytoju, muzikantu, peotu...? Kuriu kazi daugiau butu? Ogi manau abieju butu tiesiog LYGIAI. Tad leiskit savo uzriestas blondiniskas noseles ant zemes feministes ir WAKE UP. Gyvenima viename pasaulyje, kur nei vienas neesame geresnis uz kita. wink Tad tiek kiek blogi esame mes, kazkokie nesuvokiami "sudo" darboholikai vyrai, tiek pat ir jus, graziosios nesusiprateles blondinkos kurios piktinasi, kad pasaulis nesisuka aplink jas ir makijazas siandiena pabrango. wink))))))

Amen wink

25

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Nejaugi tu tikrai tokia naivi "feministe" ir manai, kad visi vyrai yra darboholikai, kad mes esam "grotestiskos asmenybes", be savo gyvenimo, be noro buti laisvais, be noro linksmintis, ilsetis, nieko neveikti, neiti su draugais i bara, neziureti futbolo ar krepsinio, nesilankyti klubuose, nekadrinti kitu merginu, neorganizuoti baliuku, ypac tu, kurie vadinas "gimtadienis" ir t.t.???


kodel jus domitesi, koks yra stiprus mano feminizmo lygis? visu pirma tai yra ne jusu reikalas, antra - ka tureciau atsakyti i sita klausima:
e, tikrai ne visi vyrai yra tokie bedegziai?


Antra, lyciu lygybe reiskia ne "prisitaikyma" prie vyru o tiesiogine integracija ir ekonomine kaita bei krypti. Moteru pasaulyje yra labai daug ir jos pacios renkasi savo "Darbo krypti", tad pacios kaltos, jei blondines koses nevalge mokykloje o tik "Kurybisku makijazu" uzsiiminejo. Labai juokingas jusu pasiteisinimas, mat jei nemoksta ir visa gyvenima domejosi tik makijazais ir lupdaziai tai cia skaitosi "Emociskai pilnavertes... prasminga veikla..." (Kyla klausimas ka jus laikote PRASMINGA?) O vyrai mat jau yra visiski darboholikai verciantis tas vargses blondines pasidomet truputi daugiau nei makijazu ir del to tai yra ****  Nes blondines to nesupranta... aaa apsiverkt net galima...


moteru pasaulyje yra tikrai  labai daug ir del to dziaugiuosi, jos pacios renkasi savo darbo krypti, bet nepamirskime, kad absoliuciai visose visuomenese dar yra gyva patriarchalinis gyvenimo supratimas, vienur - stipresnis, kitur - silpnesnis, kur viska valdo vyrai. na atmerkim akis, nebukim tokie korektiski ir nesvaikim apie tai, kas yra svedijoje, o paziurekime i situacija lietuvoje. sekminga turtinga moteris turi nueiti dvigubai sunkesni kelia, nei vyras, siekiantis to pacio tikslo.
kokie pasiteisinimai ir kokie makiazai? neimkite pacio zemiausio moteru sluoksnio ir nekelkite jo kaip pavyzdzio.
um.. jei jums norisi verkti, verkite
siaip jei nesupratote, tai cia buvo kalbama apie kitokia santvarka, kuri galetu klesteti musu pasaulyje.


TRECIA, jei jus jau moterys tokios "Sielos tarnes" "Emociskai pilnos" ir "PRasminga veikla norincios uzsiimt" tokios... "Meniskos ir puikios"  Tai pasiziurekime kiek cia tu Emocisku moteriskiu per visa gyvenima buvo, ka? Kiek menininku, tapytoju, muzikantu, peotu...? Kuriu kazi daugiau butu? Ogi manau abieju butu tiesiog LYGIAI

oi, tik nereikia tu svaiciojimu.. snekate kaip jausminga serialu veikeja.. pasiziurekime, ka? menininku, tapytoju, muzikantu, poetu, taip pat kaip ir mediku, mokslininku pasaulyje buvo daugiau vyru. taciau tik del to, kad maziau moteru buvo isilavinusios (kalbu apie laikus iki 19a vidurio), nes jos turejo sedeti namuose ir arti, kad ju broliai galetu gauti koki nors issilavinima.

Tad leiskit savo uzriestas blondiniskas noseles ant zemes feministes ir WAKE UP. Gyvenima viename pasaulyje, kur nei vienas neesame geresnis uz kita.  Tad tiek kiek blogi esame mes, kazkokie nesuvokiami "sudo" darboholikai vyrai, tiek pat ir jus, graziosios nesusiprateles blondinkos kurios piktinasi, kad pasaulis nesisuka aplink jas ir makijazas siandiena pabrango. )))))) 


oo.. so sweet.. reziume pasvelninote tona ir numetete fraze a la tegyvuoja draugyste. ir kodel isikandote ta makiaza? toks nuvalkiotas ir bukas zodis, kuri siejate vien su moterimis. o dazosi ir vyrai :!

26

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Makiazas buvo pavyzdys LYGIAI toks pats kaip ir jusu is pirsto lauztas "patriarchizmas" ir "Sudo ekonomika" smile Jus kandziojat kazkuri sluoksni zmoniu, as kandzioju taip pat tik kita sluoksni. Jums nepatinka kai prisikabinejama prie "zemiausio moeteru sluoksnio" ir kai "keliamas jis kaip pavyzdys"? smile Pati priestaraujate sau, nes pati imate pavyzdzius is kitos stovyklos. Nepatinka kai jums priestaraujama? nesivelkite i diskusijas big_smile

Del 19amziaus... Dar priminkite akmens amziu ir mesopotamija... wink O jei netingite pasukti savo galvele tai pasiskaiciuokite kiek laiko praejo nuo tada ir kiek laiko jus, Moterys, jau turite savo laisve ir garbe? smile Dabar net i teisma galite paduot bet kuri vyriski jei nors biski jus dikriminavo wink

Kitokia santvarka? As manau jusu akeles pralove feminizmas ir jus nesuvokiate deramai dabartines situacija ir i viska ziurite bet bjauru Feminizmo lesi wink Kaip jus isivaizduojate kitoki pasauli? Kur viska valda Moterys, o Vyrai sedes virtuvese ir keps valgyti (jau po truputi taip ir tampama)? Ne? nagi, pasidalinkite savo moteriskomis mintimis ir isdestikite savo pasaulio vizija rastu wink jei tai labai geros idejos, butinai jums padesiu siekti tos vizijos. Jei tai feministinis skiedalas, galite keliaut i negyvenama sala, pasiskelbt Karaliene ir isteigt savo matriarchata, karalyste. wink

Del makijazo;) Jums jis bukas? hmm;) Man tada bukas jusu zodis "matriarcharas" ir "feminizmas" smile Tas pats kas as dabar pasiskelbciau Fasistu ir Nacistu ir eiciau zudyt zydu, vien del to, kad man jie nepatinka! Taigi. Dar kazka kalbesite apie bukuma?

27

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Bite, jei atidarytum nauja tema ten tikrai galetum reikstis ir diskutuoti, kad ir su auriu. Regis butu apie ka.;) ir tai nebutu jokiu nukrypimu nuo temos.
Ir nieko as tuo pasakyti nenorejau. tiesiog draugiskas patarimas.;)

28

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

jei reiktu ir atsisakyciau jei butu geresnis pasiulymas nei pinigai!

29

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Viktorija, 24 parašė:

jei reiktu ir atsisakyciau jei butu geresnis pasiulymas nei pinigai!

griztam i socializma, talonais gyvensim smile

30

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Pinigai - tai kažkas nepaprasta. Su jais niekad visiškai nesijauti vienišas;]

31

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Augūna, 16 parašė:

Pinigai - tai kažkas nepaprasta. Su jais niekad visiškai nesijauti vienišas;]

na su jais gali pasilinksmint ir pasijaust laimingas... trumpam:) o poto pasijuati toks tuscias ir vienisas....

32

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Pinigu godumas ,prie gero nepriveda tongue

33

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Pinigai-slidus dalykelis....ju arba turi,arba ne big_smile

34

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Ievute, 19 parašė:

Pinigai-slidus dalykelis....ju arba turi,arba ne big_smile

bet dazniausiai kad ne turi big_smile

35

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Pinigai - Pragarai, beju vistiek negerai big_smile
ai ne koks poetas is manes tongue

36

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Na manau pinigai reiskia - LAISVE.

37

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Lina, 20 parašė:

Na manau pinigai reiskia - LAISVE.

kuo tu ju maziau turi tuo tu esi laisvesnis !!!!
gyvenimo tai jau irodyta

38

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Auris, 19 parašė:
Viktorija, 24 parašė:

jei reiktu ir atsisakyciau jei butu geresnis pasiulymas nei pinigai!

griztam i socializma, talonais gyvensim smile

kad talonai vistiek pinigai tik Kita israiska

39

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

Ernestas, 20 parašė:

Pinigai - Pragarai, beju vistiek negerai big_smile
ai ne koks poetas is manes tongue

nu ne toks jau ir blogas big_smile

40

Re: Ką jums reiškia jūsų gyvenime pinigai?

pinigai svajoniu igyvendinimo priemone wink