Topic: kas uz tai jog per vasaros atostogas dirbti?
nagi nagi...ar daug jaunimelio (abiturientu) per vasara dirba, kad turetu pradzia studijoms?ir kitiems malonumams:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas uz tai jog per vasaros atostogas dirbti?
nagi nagi...ar daug jaunimelio (abiturientu) per vasara dirba, kad turetu pradzia studijoms?ir kitiems malonumams:D
na manu europa baige tapti panasi i amerika zmones pradeda nebeziureti laisvailaikis ar ne laisvalaikis, kaip sakoma pailset spesim kaip busim pensininkai.
As tai situos du laisvus menesiukus nusprendziau praleist grynai savo malonumui Spesiu dar padirbt
o kam durniu stumt,kai uz dar didesni duros stumima moka pinigus???:p
Tai gerai tau jei koki lengva darbeli turi As per tokius karscius neistverciau
reikia ir dirbi,o jei ir nedirbtum,tas karstis nesumazetu....:)
Jei nedirbi gali ilsetis gamtoj ir gerai leist laika
oi,ne as jau pradeciau nuobodziauti,o db ir lauki laisvos dienos,kad galetum kur pasiausti...db pasidare brangesnis laikas:)
Na taip, del to tai sutinku Bet tai as tai nenuobodziauju, turiu ka veikt
saunu,td linkiu geru atostogu ir....ir dar tik vidurvasaris,tai iki vasaros pabaigos linkiu nenuobodziauti
man tevai pasake iki 23 metu, kol baigsiu universiteta yra pilnai atsakingi uz mano islaikyma ir visu pramogu uztikrinima, o mano pagrindinis darbas db - mokytis, tad as tuo sekmingai naudojuosi ir megaujuosi vasara taip, kad as pries darba vasara
man tevai pasake iki 23 metu, kol baigsiu universiteta yra pilnai atsakingi uz mano islaikyma ir visu pramogu uztikrinima, o mano pagrindinis darbas db - mokytis, tad as tuo sekmingai naudojuosi ir megaujuosi vasara
taip, kad as pries darba vasara
man ir ta pati sake,bet isivaizduok,gauni babkiu is tevu,plius dar pamildomai minimum i taupykle per men isimeti 600lt,juk nemaiso,ane?
zinoma ne
na tai va,del tos taupykles papildymo as ir dirbu,juk studentams ir ne tik,pinigeliai niekada nemaiso;)
as manu kad tai yra gerai nes ka vasara iki pietu niurksoti namie miegoti ilgai padirbesi ir pinigelio gausi mano atveju darbas yra super as dirbu nuo 8.30iki16.00 as vistiek ar taip ar taip iki 4 namie sedziu nes tik vakare varom su draugais i miesta ar seip kur
Darbas yra Jega
o as tai norejau eiti dirbti bet per velai pradejau ieskoti
nu ka.. darbas zmogu puosia bet mano vasara vainikuojasi tinginyste...
darbas darbas-zmogu ugdo
Žinoma, esu už darbą vasarą. Pati - nieko neveikiu, pradėjo erzint:/
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas uz tai jog per vasaros atostogas dirbti?