Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pas kitus gal ne,o pas mane siandien nekokia...na,o kaip tau sekasi?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pas kitus gal ne,o pas mane siandien nekokia...na,o kaip tau sekasi?
uch na ir man nekokia juk puse savaites patale pragulejau na ir dar savaitgali pragulejau... ner to gyvenimo visai:) vienintele paguoda kad siandiena nepalyginimai gereu jauciuos, tai rytoj gal jau sveikutelis busiu:)))
na o vat nuotaikeles reiktu kazkaip pataisyt...pataisyt... hmm gal pasidaryt svente ir nusipirkt ta neiperkama kievo kotleta, kuri cia reklamuoja gerbiamieji milijonieriai Airiai?
kaip cia isiregistruot?
jo Auri nebloga mintis...:D tik kaip mes ji ipirksim....stai klausimas didysis...;D
Edgarai sita tau paaiskins musu gimdytojas Auriukas...va mane prieme, o siaip bendrauk ir viskas...;)
kaip cia isiregistruot?
Nieko ipatingo bendrauji sioje temoje ir irasome tave kaip klubo nary, jei pageidauji tik nepamirsk bendraut zinoma
jo Auri nebloga mintis...:D tik kaip mes ji ipirksim....stai klausimas didysis...;D
Klausykis o tai ka cia dar purkst kazka reikia? :? As toks neispruses kad net to nezinojau... :V
Danguole, 20 wrote:jo Auri nebloga mintis...:D tik kaip mes ji ipirksim....stai klausimas didysis...;D
Klausykis o tai ka cia dar purkst kazka reikia? :? As toks neispruses kad net to nezinojau... :V
na,o ka tu manei cia tau ne Airija is dangaus nekrenta...;D jie kiekviena diena valgo,o mes tik per sventes...;D na va net nuotaika pagerejo...;D cia tipo kievo kotletu galia...;D;D;D;D
o as snd broliui padejau malkines karkasa statyt,suwirintojas buwau..uz tai si wakara gausiu doze aliuko..uj kaip laukiu,net jaudinuosi..o jus suprantu,kai man nebuna weiklos-man ir stoga rauna..
Laurai sakai sau premija pasidovanoji...:D oi rove siandien stoga bet dabar jau gerai...:D
Danguole> Mano nuotaikele gera bet ir matau jusu irgi pagerejo:)
dabar nauja nari turime hehe bus tikriausiai idomu
Laurai> nu kaip alutis buvo skanus?:D
Auri> pavalgei kievo kotletu? ;D
chehe=]] Evelinut labai saunumelis kad atsigavus ir stipri jauties tep i reik ner cia ko Bus tu ranku ir tu meiliu ;D bet nedrasiuju klubo gali ir nebebut
Laurai > Alia zinai as vat nusprendziau kad nieko nebus varysiu ryt irgi aluleliaus pavartot :] per ta liga praradau toki saunu savaitgali, reik kazkaip atsigriebt nu
Auri gal nuo kievo kotletu pasveikai...;D
tai juo dabar supratau ko tie Airiai tokie energingi ir visi svieki ogi kievai gydo pasirodo ;D gereu uz red bull koki ;D
fiziskai gal sveiki,o protiskai nelabai tai geriau jau nepiknaudziaut jais...;D
nu jo... visi vaistai visada turi pasalini poveiki :V turbut kievo kotletu pasalinis poveikis labai jau protiskai neigiamas... :? Na taip... hmm :? nigerai, nigerai... Teks ir man pamazinti normas tada
Alia bet arba cia kievo kotletu efektas arba siaip gal apsirgt visai ir i nauda:) Vat tik sian geriau pasijutes, atsigaves daviaus po namus kaip pamises ;] apsitvarkiau visus kambarius, ryt drabuzius dar susitvarkysiu kazkoks atsinaujinimo metas atejo neitiketina :]
cia turbut energinis maistas...suteikia energija,bet ja is smegenu isciulpia...tai zmones paskui buna energingi,bet durni...ir dar nesamones sneka...:\ velniop paliekam juos airiams tegul punta issisiepia...;D;D;D;D
;D syla est, uma ninada ;D klausyk o kurioj vietoj tas Kievas vapse randas? gal kur netoli Rusijos kad rusai turi toki taiklu posaki ? :DDDD
kievas ukrainos sostine...netoli rusijos...;D
aaaach tai stai kodel tie ukrainieciai tokie patrake vis su savo tom ruzavom oranzinem raudonom ir geltonom revoliucijom ;DDDD
na va isiaiskinom kievo kotleto reiksme....ir poveiki...;D gal jis net ir potencija kelia...;D:V
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~