1141

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

pas kitus gal ne,o pas mane siandien nekokia...na,o kaip tau sekasi?

1142

uch na ir man nekokia juk puse savaites patale pragulejau na ir dar savaitgali pragulejau... ner to gyvenimo visai:) vienintele paguoda kad siandiena nepalyginimai gereu jauciuos, tai rytoj gal jau sveikutelis busiu:)))

na o vat nuotaikeles reiktu kazkaip pataisyt...pataisyt... hmm gal pasidaryt svente ir nusipirkt ta neiperkama kievo kotleta, kuri cia reklamuoja gerbiamieji milijonieriai Airiai? big_smile big_smile big_smile big_smile

1143

kaip cia isiregistruot?

1144

jo Auri nebloga mintis...:D tik kaip mes ji ipirksim....stai klausimas didysis...;D
Edgarai sita tau paaiskins musu gimdytojas Auriukas...va mane prieme, o siaip bendrauk ir viskas...;)

1145

Edgaras, 17 parašė:

kaip cia isiregistruot?

Nieko ipatingo smile bendrauji sioje temoje ir irasome tave kaip klubo nary, jei pageidauji smile tik nepamirsk bendraut zinoma big_smile

1146

Danguole, 20 parašė:

jo Auri nebloga mintis...:D tik kaip mes ji ipirksim....stai klausimas didysis...;D

Klausykis o tai ka cia dar purkst kazka reikia? :? As toks neispruses kad net to nezinojau... :V

1147

Auris, 19 parašė:
Danguole, 20 parašė:

Klausykis o tai ka cia dar purkst kazka reikia? :? As toks neispruses kad net to nezinojau... :V

na,o ka tu manei cia tau ne Airija is dangaus nekrenta...;D jie kiekviena diena valgo,o mes tik per sventes...;D na va net nuotaika pagerejo...;D cia tipo kievo kotletu galia...;D;D;D;D

1148

o as snd broliui padejau malkines karkasa statyt,suwirintojas buwau..uz tai si wakara gausiu doze aliuko..uj kaip laukiu,net jaudinuosi..o jus suprantu,kai man nebuna weiklos-man ir stoga rauna..

1149

Laurai sakai sau premija pasidovanoji...:D oi rove siandien stoga bet dabar jau gerai...:D

1150

Danguole> Mano nuotaikele gera bet ir matau jusu irgi pagerejo:)
               dabar nauja nari turime hehe bus tikriausiai idomu big_smile
Laurai> nu kaip alutis buvo skanus?:D
Auri> pavalgei kievo kotletu? ;D       

1151

chehe=]] Evelinut labai saunumelis kad atsigavus ir stipri jauties smile tep i reik ner cia ko smile Bus tu ranku ir tu meiliu ;D bet nedrasiuju klubo gali ir nebebut wink

Laurai > Alia zinai as vat nusprendziau kad nieko nebus varysiu ryt irgi aluleliaus pavartot :] per ta liga praradau toki saunu savaitgali, reik kazkaip atsigriebt nu smile

1152

Auri gal nuo kievo kotletu pasveikai...;D

1153

tai juo wink dabar supratau ko tie Airiai tokie energingi ir visi svieki big_smile ogi kievai gydo pasirodo ;D gereu uz red bull koki ;D

1154

fiziskai gal sveiki,o protiskai nelabai tai geriau jau nepiknaudziaut jais...;D

1155

nu jo... visi vaistai visada turi pasalini poveiki :V turbut kievo kotletu pasalinis poveikis labai jau protiskai neigiamas... :? Na taip... hmm :? nigerai, nigerai... Teks ir man pamazinti normas tada wink

Alia bet arba cia kievo kotletu efektas arba siaip gal apsirgt visai ir i nauda:) Vat tik sian geriau pasijutes, atsigaves daviaus po namus kaip pamises ;] apsitvarkiau visus kambarius, ryt drabuzius dar susitvarkysiu smile kazkoks atsinaujinimo metas atejo smile neitiketina :]

1156

cia turbut energinis maistas...suteikia energija,bet ja is smegenu isciulpia...tai zmones paskui buna energingi,bet durni...ir dar nesamones sneka...:\ velniop paliekam juos airiams tegul punta issisiepia...;D;D;D;D

1157

;D syla est, uma ninada ;D klausyk o kurioj vietoj tas Kievas vapse randas? big_smile gal kur netoli Rusijos kad rusai turi toki taiklu posaki ? :DDDD

1158

kievas ukrainos sostine...netoli rusijos...;D

1159

aaaach tai stai kodel tie ukrainieciai tokie patrake big_smile vis su savo tom ruzavom oranzinem raudonom ir geltonom revoliucijom ;DDDD

1160

na va isiaiskinom kievo kotleto reiksme....ir poveiki...;D gal jis net ir potencija kelia...;D:V