Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ko netekom?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 361 362 363 364 365 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ko netekom?
Pasiziurek mums niekas jau nebegeltonuoja apacioj (gashliai negalvokit) ;D po zavaigzdutemis ogi korteles
obana... mus nusviete apsvietimas dievas ponas aplanke ir palaimino sakes kaip faina ! eh... pasiilgsiu savo geltonos korteles
heh bet diana visitke turi geltonaja
zinau ne i tema bet turiu klausima...ka man reikia padaryti kai noriu parasyti kanors...kad poto zmones galetu ant to zodzio ir pan. paspausti...ir ten atsidarytu tai ka noriu parodyti ir pan...manau Auris man gali atsakiti nes pirmam puslapi jis jau tai yra padares...pvz. musu vardus...taigi pasakykite jeigu supratote:D
obana... mus nusviete apsvietimas dievas ponas aplanke ir palaimino sakes kaip faina ! eh... pasiilgsiu savo geltonos korteles
Auri ka nori korteles?:D
ogi labai paprasta evelinuk;) spauski prideti tada spauski nuoroda ir prideki nuoroda bei teksta kuri nori kad taip ivyktu:)
Auris, 19 пишет:obana... mus nusviete apsvietimas dievas ponas aplanke ir palaimino sakes kaip faina ! eh... pasiilgsiu savo geltonos korteles
Auri ka nori korteles?:D
nia as tiesiog labai prisirisau prie tos korteles gavau uz toki faina dalyka ir dabar eteme... eh:) na bet gerai dabar svarus grazus vyras bent busiu :DDD
Auri...dekuj;)
o uz koki dalyka..hm!?
uz tai kad ilindau i foruma iki 18 ir parasiau viena zinute, savo nuomone tai gavau kortele ydant ten negalima lysti zmonems kuriems jau yra virs 18 metu... nors puse cia forume ten raso be skrupulu... :D
hm!? labai idomu...nu cia tai tikrai nesamone...nu bent gerai kad ne as buvau tom zmogum kuris tau ta kortele dave...:D
taves dar nebuvo moderatorium:) seni ten laikai buvo matyt tada dar nebuvo tiek zmoiniu kad ir nieks neindo i ta iki 18
as tai kortele apturejau uz emos formavima (pavadinimo sukurima ) nes jis buvo nlogiskas.. na prisipazinsiu tema kuriau girtas tai ir nenuostabu kad logiskai risliai nepamasciau
bet kadangi raudojau potereviau ir atgailavau mano maldas isklause :-)
heh bet kazi kas ce toks geradaris :?
tai man atrodo jis kazkam pasiule "mamzdy" suvalgyt tai ir gavo ;D ;D
nu as tai tikrai negeredare:D
tai man atrodo jis kazkam pasiule "mamzdy" suvalgyt tai ir gavo ;D ;D
nu as nesiuliau niekam:) tiesiog parasiau zinute visiskai normalia su klausimu ir pan:)
as tai kortele apturejau uz emos formavima (pavadinimo sukurima ) nes jis buvo nlogiskas.. na prisipazinsiu tema kuriau girtas tai ir nenuostabu kad logiskai risliai nepamasciau
tai pasidalink su kitais ismesk cia mums staigiai linka i ta tema uz kuria gavai geltona gal vizgi vertas pelnytai buvai ir vel atgal duos geltona
Linas, 19 пишет:as tai kortele apturejau uz emos formavima (pavadinimo sukurima ) nes jis buvo nlogiskas.. na prisipazinsiu tema kuriau girtas tai ir nenuostabu kad logiskai risliai nepamasciau
tai pasidalink su kitais ismesk cia mums staigiai linka i ta tema uz kuria gavai geltona gal vizgi vertas pelnytai buvai ir vel atgal duos geltona
nea tai gal nereik pagyvenkim draugiskai
kas cia kam kur rase :? :-) kokias zinutes?
> as itariu ta admina
Edvarda nes jis cia sukiojosi musu klube ir siule gi nusikaltusiems skaityti visa klubo istoorija ir tara recenzija arba analize parasyti bet as sumanaiu kad galima gi i knyga visa tai sudeti ir tegul prasikalteliai ja isleidzia o mums honoraras liks visas
>> ir tada prabilau kd galetumem ir adminui numesti koki procenta tai jis ir susigunde.. db jau zn knygos lauks
>> bet as pasiulydamas gi negerai padaraiu gi cia jau kaip "vziatka" kaip rusai pasakytu
Страницы Назад 1 … 361 362 363 364 365 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~