7241

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

ko netekom? yikes

7242

Pasiziurek mums niekas jau nebegeltonuoja apacioj (gashliai negalvokit) ;D po zavaigzdutemis ogi korteles wink
:::a38

7243

obana... yikes mus nusviete apsvietimas dievas ponas aplanke ir palaimino big_smile sakes kaip faina ! eh... pasiilgsiu savo geltonos korteles sad

7244

heh bet diana visitke turi geltonaja big_smile

7245

zinau ne i tema bet turiu klausima...ka man reikia padaryti  kai noriu parasyti kanors...kad poto zmones galetu ant to zodzio ir pan. paspausti...ir ten atsidarytu tai ka noriu parodyti ir pan...manau Auris man gali atsakiti nes pirmam puslapi jis jau tai yra padares...pvz. musu vardus...taigi pasakykite jeigu supratote:D

7246

Auris, 19 parašė:

obana... yikes mus nusviete apsvietimas dievas ponas aplanke ir palaimino big_smile sakes kaip faina ! eh... pasiilgsiu savo geltonos korteles sad

Auri ka nori korteles?:D

7247

ogi labai paprasta evelinuk;) spauski prideti tada spauski nuoroda ir prideki nuoroda bei teksta kuri nori kad taip ivyktu:)

7248

Evelina, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

Auri ka nori korteles?:D

nia as tiesiog labai prisirisau prie tos korteles big_smile gavau uz toki faina dalyka ir dabar eteme... eh:) na bet gerai big_smile dabar svarus grazus vyras bent busiu :DDD

7249

Auri...dekuj;)
o uz koki dalyka..hm!? big_smile

7250

uz tai kad ilindau i foruma iki 18 ir parasiau viena zinute, savo nuomone big_smile tai gavau kortele ydant ten negalima lysti zmonems kuriems jau yra virs 18 metu... nors puse cia forume ten raso be skrupulu... big_smile:D

7251

hm!? labai idomu...nu cia tai tikrai nesamone...nu bent gerai kad ne as buvau tom zmogum kuris tau ta kortele dave...:D

7252

taves dar nebuvo moderatorium:) seni ten laikai buvo big_smile matyt tada dar nebuvo tiek zmoiniu kad ir nieks neindo i ta iki 18

7253

as tai kortele apturejau uz emos formavima (pavadinimo sukurima ) nes jis buvo nlogiskas.. na prisipazinsiu tema kuriau girtas :::818 tai ir nenuostabu kad logiskai risliai nepamasciau big_smile
bet kadangi raudojau potereviau ir atgailavau mano maldas isklause :-)

7254

big_smile heh bet kazi kas ce toks geradaris :?

7255

tai man atrodo jis kazkam pasiule "mamzdy" suvalgyt tai ir gavo ;D ;D

7256

nu as tai tikrai negeredare:D

7257

Algis, 24 parašė:

tai man atrodo jis kazkam pasiule "mamzdy" suvalgyt tai ir gavo ;D ;D

nu as nesiuliau niekam:) tiesiog parasiau zinute visiskai normalia su klausimu ir pan:)

7258

Linas, 19 parašė:

as tai kortele apturejau uz emos formavima (pavadinimo sukurima ) nes jis buvo nlogiskas.. na prisipazinsiu tema kuriau girtas :::818 tai ir nenuostabu kad logiskai risliai nepamasciau big_smile

tai pasidalink su kitais big_smile ismesk cia mums staigiai linka i ta tema uz kuria gavai geltona big_smile gal vizgi vertas pelnytai buvai big_smile ir vel atgal duos geltona big_smile

7259

Algis, 24 parašė:
Linas, 19 parašė:

tai pasidalink su kitais big_smile ismesk cia mums staigiai linka i ta tema uz kuria gavai geltona big_smile gal vizgi vertas pelnytai buvai big_smile ir vel atgal duos geltona big_smile

nea tai gal nereik pagyvenkim draugiskai big_smile

7260

kas cia kam kur rase :? :-) kokias zinutes?
> as itariu ta admina
Edvarda nes jis cia sukiojosi musu klube ir siule gi nusikaltusiems skaityti visa klubo istoorija ir tara recenzija arba analize parasyti bet as sumanaiu kad galima gi i knyga visa tai sudeti ir tegul prasikalteliai ja isleidzia o mums honoraras liks visas
>> ir tada prabilau kd galetumem ir adminui numesti koki procenta tai jis ir susigunde.. db jau zn knygos lauks big_smile
>> bet as pasiulydamas gi negerai padaraiu gi cia jau kaip "vziatka" kaip rusai pasakytu yikes