Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
O kaip jums geriau brangiosios?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 645 646 647 648 649 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
O kaip jums geriau brangiosios?
tai as jau laisva busiu (tikiuosi) tai man dzin Diana????
man penktadieni 11h paskaitos baigias, taigi jei norit, galim ir penktadieni keliaut
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mazuti
kaip cia db tave suprast?
tai tipo gerai as taip manau :V
hehehe, palaukit patikrinsiu savo sesiju grafika, nes ta savaite sesijos baiginetis turetu (arba prasidet, a xuj znaet:DD)
;D Auri, nori antros geltonos?
tai tu vaikine, paziurek kas ir kaip :V nes kt savaitei nelabai galim nukelt, nes mamos diena :V tai negaliu vaziuot niekaip :-)
;D duok man visas 4 iskarto, atrodysiu kai koks mafijuozas su auksiniais dantim, ziedais ir cepa ;DDD
Zdz mano final egzai April 28 - May 2. Tai savaitgalio baliavonems netrukdo man ne kiek :]
tai labai tai nori musu sulaukt penktadieni ar ilgai laukes dar palauksi, nes tau patogiau, kad atvyktume sestadieni?
o mokytis :? tipo nereik???? :V cia tik tarp kitko paklausiau :-)
va, patiksitikslinau dar tiksliau, visos sesijos man antradieni ir treciadieni. Tad spesiu issiblaivyt ir susikaupt. Mokytis nereik - mes mokomes visa semestra, o per egza tik isliejam visas zinias ant popieriaus. Tad nieko neprigaminsi ten, beto, zinau, kad nesimokyciau ar taip ar anaip. Juk mano gimtadienis poparaliais. ~
;D jis visagalis, jau ir taip viska moka o tiksliau, kaip jo motina sako, lcc mokos per semestra, todel laisvesni zmones per sesija
zooooooooooooo balandzio 25 prasideda tooosas :? ar 26 ?? taip Auri ir nepasakei :?
25 :*
Reikia uzsipirkt mineralinio is anksto
;D joa... kaip per klaipedos meeta, dvi paneles pirko sau ir paliko tau, nesitiki, kad sikart scenarijus pasikartos
Labai sveikintinas poziuris tikiuos ir tikiuos kad si karta ne taip skrudznai, o pora buteliu daugiau bus
pala pala.. o as negrizau jo pasiimt :?
>>> jau laukiu :H ojeee.. kaip pasiilgau :H
>> as dbr mastau, gal koki stalo zaidima pasiimt, kad smagiau butu vakare << visai velai vakare
Страницы Назад 1 … 645 646 647 648 649 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~