12921

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

O kaip jums geriau brangiosios?

12922

tai as jau laisva busiu :::b18 (tikiuosi) tai man dzin big_smile Diana????

12923

man penktadieni 11h paskaitos baigias, taigi jei norit, galim ir penktadieni keliaut smile

12924

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mazuti :::216

12925

kaip cia db tave suprast? big_smile

12926

tai tipo gerai :::b18 as taip manau :V

12927

hehehe, palaukit patikrinsiu savo sesiju grafika, nes ta savaite sesijos baiginetis turetu (arba prasidet, a xuj znaet:DD)

12928

;D Auri, nori antros geltonos?

12929

tai tu vaikine, paziurek kas ir kaip :V nes kt savaitei nelabai galim nukelt, nes mamos diena :V tai negaliu vaziuot niekaip :-)

12930

;D duok man visas 4 iskarto, atrodysiu kai koks mafijuozas su auksiniais dantim, ziedais ir cepa ;DDD

Zdz mano final egzai April 28 - May 2. Tai savaitgalio baliavonems netrukdo man ne kiek :]

12931

tai labai :::035 tai nori musu sulaukt penktadieni ar ilgai laukes dar palauksi, nes tau patogiau, kad atvyktume sestadieni? smile

12932

o mokytis :? tipo nereik???? :V cia tik tarp kitko paklausiau :-)

12933

va, patiksitikslinau dar tiksliau, visos sesijos man antradieni ir treciadieni. Tad spesiu issiblaivyt ir susikaupt. Mokytis nereik - mes mokomes visa semestra, o per egza tik isliejam visas zinias ant popieriaus. wink Tad nieko neprigaminsi ten, beto, zinau, kad nesimokyciau ar taip ar anaip. Juk mano gimtadienis poparaliais. big_smile~

12934

;D jis visagalis, jau ir taip viska moka big_smile o tiksliau, kaip jo motina sako, lcc mokos per semestra, todel laisvesni zmones per sesija big_smile

12935

zooooooooooooo balandzio 25 prasideda tooosas :? ar 26 ?? taip Auri ir nepasakei :?

12936

25 :*

12937

Reikia uzsipirkt mineralinio is anksto big_smile big_smile big_smile

12938

;D joa... kaip per klaipedos meeta, dvi paneles pirko sau ir paliko tau, nesitiki, kad sikart scenarijus pasikartos big_smile

12939

Labai sveikintinas poziuris big_smile tikiuos big_smile ir tikiuos kad si karta ne taip skrudznai, o pora buteliu daugiau bus big_smile

12940

pala pala.. o as negrizau jo pasiimt :?
>>> jau laukiu :H ojeee.. kaip pasiilgau :H
>> as dbr mastau, gal koki stalo zaidima pasiimt, kad smagiau butu vakare << visai velai vakare big_smile