14,581

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

aciu, sesiau :::207 aciu, Ingridai :H Lineliui :H zdz, vaikai aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :H
Auri, sauliuk, aciu ir tau :::b49 jau per sventes tai vienaip ar kitaip, bet tekilos mes gersim :::920 (tik maziau nei paskutini karta :::818)
>>> taip sakant, pasiilgsiu :::b31

14,582

As irgi PASIILGSIU JUSU BE PROTO :::727
teisybe sakant jau paisiilgau :::818

14,583

Rasyt :?o tu kur iskeliauji :?

14,584

nemanau kad ji kur iskeliauja... bet, negi negalima pasiilgti zmoniu net ir neiskeliaujant niekur? big_smile

14,585

na, bet bent iki tualeto visi iskeliauja :? tai as norejau pasitikslint kur link ji ten keliaus tongue na, labanakt, kuklieji ir nedrasus ;)gal ryt jau busim kitokie smile

14,586

mane tai labiau jaudina mintis kad BE PROTO pasiilgo kazkas... :? Nevalia gi prota metyti pakampiais...

14,587

o tu nieko nepasiilgsti :?juk cia zodziu zaismas :V graziau skamba tongue taip :::b18
Rasa mes ir taves pasiilgom :H

14,588

dabar juokas paeme ... ;D (nors jis visda mane ima big_smile  ), nes ....
as jusiu paiilgau BE SMEGENU ;D

14,589

Lina, 25 пишет:

o tu nieko nepasiilgsti :?juk cia zodziu zaismas :V graziau skamba tongue taip :::b18
Rasa mes ir taves pasiilgom :H

as nieko nepasiilgstu? Tai labai nereliatyvus sakinys... Geriau papasakok kaip nukeliavot, ar viskas gerai ar gyvi ir pan ir taip toliau? smile

14,590

pala kazkas labai daug rase bet mes sugalvojom nulekt issimaudyt tongue

14,591

o taip nukeliavom tai belekaip visaip nerealiai :::b18
zdz, pirmiausiai nulekem iki rygos ir tada kelemes keltu tokiu visokiu nerealiu :::124 nulekem ten ant denio paziuret kaip atrodo jura is arciau, tai vejas, vaikai, didesnis nei klaipedoj :::b49 oooooooooooooooooooo pucia :::d10 ten visaip visaip ... pavalgem, ir jau susiruosem miegucio... bet as gulejau gulejau ir staiga man pritruko to vakarinio pasivaiksciojimo pries miega :::920 ir as apsiguzinus naktiniais, marskinukais, linos megztiniu ir dar savo svarku ir dzinsais isejau pasedeti ant denio paziuret kaip saule leidziasi.. o jau grazu, tik gaila, kad daug debesu buvo, tai nemaciau kaip saule i pacia jura nuskesta (cia taip graziau skamba), o ji tik pasislepe uz debesu.. :::908 sedejau sedejau, jau kojas gelt nuo salcio pradejo, bet dar norejau sedeti ilgiau, kol toks laivas is priekio atplaukiantis praplauks pro mus, bet atejo toks vaikas ir sako man: na, mes rakiname << tipo ciuozk is cia :? nu ir gerai, grizau i kajute ir ejau liuliuko zzz.....ZZzzzZzzz....zzzZzz.... tik jau zinokit taip smagu miegot nebuvo,.. nezinau nuo ko cia, ar nuo siubavimo ar tik siaip .. bet susapnavau kosmara - zdz ateivi. miegu ir jauciu, kad noriu, kad mane brolis ar sesius pakeltu, nes labai bijau as to ateivio. bandau saukti broli, bet jis negirdi, tai mane paras ima ir dar labiau as jo bijau.. zdz neina atsikelti :::921 bet nzn, brolis sake, kad girdejo, kai inksciau, tai mane pakele << bet gal cia nuo siubavimo man tas ateivis sapnavosi :? nzn... bet faktas tas, kad man baisu buvo :V bet vis tiek smagu... po to bijojau uzmigti, bet kazkokiu stebuklingu budu vis tiek uzmigau big_smile) pries tai koki gera pusvalandi prakalbejus su broliu.. dar man ir zeme sapnavosi vidury juros hmm
>>. taigi.. atsikelem ryte jau prie svedijos zemes :-) zinoma, groziu visokiu primaciau :::b18 zmones sau laimingi gyvena keliu aru saloje ir plaukioja apsipirkineti ar pas kaimynus kateriuku big_smile) zdz, unreal siek tiek.. bet pasirodo kad real :-) dar vienas idomus punkciukas, kad svedukai kelio zenkluose megsta geltona spalva vietoj baltos big_smile) svedijos keliukais teko lekti man :::211 labai idomiai zinokit, vaikai, ten :? automagistrale ar greitkelis :? bet isviso trys juostos >> ir keiciasi taip  >> i viena puse priklauso 2 juostos, po kazkurio atstumo 1 juosta, ir taip ilga kelia :::906 na, svedija tai tokia lygi galima sakyti ezeru daug nerealiiu tooookiu :::b18 atrodo kaip stiklas koks - lygus ir sulig keliu, kuriuo tu vaziuoji... pieva ir ezeras ... nu nzn net kaip nupasakoti.. big_smile) o jau norvegijjuke tai oooooOOOOO vaikuciai - vieni kalnai.. as jums sakau :::b18 apie grozi tai as nutyliu, nes as dar neuzaugau iki tokiu nerealiu zodziu, kad galeciau apipasakoti, ka jauti, kai matai tuos kalnus, ezerus, kriokliukus ir vos ne ranka pasiekiamus debesis ir tukstanti ir dar milijona medziu auganciu ant tu kalnu :::916 isivaizduokit >> vienoj pusej kalnas (vienas akmuo ir tarpais nuo jo nuteka vandenukas (mm) ) o kitoj pusej beprotisko plocio miskas arba ezeras - upe ar dar koks kitas nerealus grozis... ziuri ziuri ir netiki << bent jau as taip jauciausi ir dar siandien taip jauciuosi... savo vezli net buvau isnesus ant kalno pasivaiksciot, tai vyras nesuprato kur randasi. cia taip grazu.. neimanoma nupasakoti.. tai turi pamatyti pats :::916
>> na, o siandien po keliones ir visu vargu gerai issimiegoje, pavalge, siek tiek pazliumbe (as apie save, nes dar neapsipratau ir dar bijau labai, noriu pas mama :H noriu namo :::632 net nebesvarbu, kad 5 aukstas :::225 ) sumastem pasimaudyti :::d86 nulekem prie tokio vandenuko (ten ju beprotiskai daug, kur pasisuksi ten vanduo) >> na tas vanduo toks aqua spalvos net zalsvas ar melsvas toks :::038 tai va.. ibridom iki keliu ir jau manem, kad daugiau nebebrisim, nes kojytes uzgele tai uuuuUUUuu brrrrrrrr.... bandem gaudyti kraba, bet nepavyko, tas gyvis kazkur nutipeno.. vanduo toks skaidrus ir akmenu begale, kad kai sujuda vanduo, tai tik sublizga viskas ir nieko nebematai per ta mirgejima ir spindejima :::a37 ir as pamaciau toki akmenuka, ir sumasciau ant jo uzlipti.. einu einu ir visu kunu jauciu, kad einu vis gilyn... ir mano saltosios ledines kancios baigesi ties bamba kai pasiekiau ta akmeni, ant kurio norejau uzlipti big_smile) paskui beveik ir apsipratus paejus toleliau isdrisau ir kelis zingsnius paplaukti :::b51 < pasijutau lygiai taip big_smile manau ten kateriuku plaukiantis vyras pamane, kad man ir Linai nera gerai su galvele.. >> bet vanduo surus ir labai.. islipom is vandens, tai dar paskui kuri laika gele visa kuna nuo to salcio .. brrr...
>> tai tiek va..

14,592

Nijole> tai uzsigrudinusi saltam vandeniui.. saunuole as nebuciau isdrisus i ledini isokti..

14,593

zinot kas man labiausiai patinka Nijoleje ..ar cia normalus linksnis ar ne :? nu zodziu :Dji mergaite gera, dora ir visokia kitokia :|zino, kad reik ataskaitas duot ir jai tai puikiai pavyksta :::024o apie kitus as -----------> yikes na, dar Vaivukas kartais pasistengia wink

14,594

nijoliuk ... big_smile tavo vezlius irgi is to grozio pasimete nzn ar rojus ar 5 auksto balkonas ;D
smagu girdeti kad viskas ciki big_smile

14,595

Ingrida> kartais?? hmm :?  nepasakyciau...

14,596

na gerai jau gerai, pasitaisysiu tongue gana daznai big_smile ziuresim kaip cia bus prasidejus studento statusui big_smile

14,597

pala pala  kaip cia suprast? :? siaube kaip veikia nemiegojimas uj..nieko nebesuvokiu ateinu i ieskoka o cia tiek daug pasisakymu pasake...

14,598

Ingrida, 22 пишет:

zinot kas man labiausiai patinka Nijoleje ..ar cia normalus linksnis ar ne :? nu zodziu :Dji mergaite gera, dora ir visokia kitokia :|zino, kad reik ataskaitas duot ir jai tai puikiai pavyksta :::024o apie kitus as -----------> yikes na, dar Vaivukas kartais pasistengia wink

jei teisingai suprantu tai cia apie mane :? yra tokiu ivykiu apie kuriuos viesai nepasakojama tad nereikia cia lia lia tongue

14,599

ne vieno ivykio nesu praleidus.. visus esu aprasius... nes mano tokia pareiga lyg ir :V nzn, nesusitare taip, bet as kai didziausia pletkininke, tai todel ir rasau.. arba tiksliau ta, kuri maziausiai turi ka veikt ;D .. o kiti neberaso, nes viska ispasakoju as :?
>> sakai, Ingrida, Vaiva pasistengia :? hmmm.. nemaciau ne vieno israiskingo sakinuko apie tai, kaip praejo juros svente..... tai kokios cia pastangos ??? mmm (piktai taip) ;D

14,600

Lina big_smile:D:Do tavo galvele ziuriu jau veikia po "baliaus" ;D na, gerai jau gerai, bet saldainiu nors man galejai mestelt cia :::742 ;)arba..neee ;Dpuoste geriau ;D
Nijole, hmm :? nepagalvojau as apie tai...Vaivuk, o Juros svente kaip? :Dna, o blevyzgose ji pasipasakoja daznai neutral
Vaiva, kas per bemieges naktys yikes