o taip nukeliavom tai belekaip visaip nerealiai
zdz, pirmiausiai nulekem iki rygos ir tada kelemes keltu tokiu visokiu nerealiu nulekem ten ant denio paziuret kaip atrodo jura is arciau, tai vejas, vaikai, didesnis nei klaipedoj oooooooooooooooooooo pucia ten visaip visaip ... pavalgem, ir jau susiruosem miegucio... bet as gulejau gulejau ir staiga man pritruko to vakarinio pasivaiksciojimo pries miega ir as apsiguzinus naktiniais, marskinukais, linos megztiniu ir dar savo svarku ir dzinsais isejau pasedeti ant denio paziuret kaip saule leidziasi.. o jau grazu, tik gaila, kad daug debesu buvo, tai nemaciau kaip saule i pacia jura nuskesta (cia taip graziau skamba), o ji tik pasislepe uz debesu.. sedejau sedejau, jau kojas gelt nuo salcio pradejo, bet dar norejau sedeti ilgiau, kol toks laivas is priekio atplaukiantis praplauks pro mus, bet atejo toks vaikas ir sako man: na, mes rakiname << tipo ciuozk is cia :? nu ir gerai, grizau i kajute ir ejau liuliuko zzz.....ZZzzzZzzz....zzzZzz.... tik jau zinokit taip smagu miegot nebuvo,.. nezinau nuo ko cia, ar nuo siubavimo ar tik siaip .. bet susapnavau kosmara - zdz ateivi. miegu ir jauciu, kad noriu, kad mane brolis ar sesius pakeltu, nes labai bijau as to ateivio. bandau saukti broli, bet jis negirdi, tai mane paras ima ir dar labiau as jo bijau.. zdz neina atsikelti bet nzn, brolis sake, kad girdejo, kai inksciau, tai mane pakele << bet gal cia nuo siubavimo man tas ateivis sapnavosi :? nzn... bet faktas tas, kad man baisu buvo :V bet vis tiek smagu... po to bijojau uzmigti, bet kazkokiu stebuklingu budu vis tiek uzmigau ) pries tai koki gera pusvalandi prakalbejus su broliu.. dar man ir zeme sapnavosi vidury juros
>>. taigi.. atsikelem ryte jau prie svedijos zemes :-) zinoma, groziu visokiu primaciau zmones sau laimingi gyvena keliu aru saloje ir plaukioja apsipirkineti ar pas kaimynus kateriuku ) zdz, unreal siek tiek.. bet pasirodo kad real :-) dar vienas idomus punkciukas, kad svedukai kelio zenkluose megsta geltona spalva vietoj baltos ) svedijos keliukais teko lekti man labai idomiai zinokit, vaikai, ten :? automagistrale ar greitkelis :? bet isviso trys juostos >> ir keiciasi taip >> i viena puse priklauso 2 juostos, po kazkurio atstumo 1 juosta, ir taip ilga kelia na, svedija tai tokia lygi galima sakyti ezeru daug nerealiiu tooookiu atrodo kaip stiklas koks - lygus ir sulig keliu, kuriuo tu vaziuoji... pieva ir ezeras ... nu nzn net kaip nupasakoti.. ) o jau norvegijjuke tai oooooOOOOO vaikuciai - vieni kalnai.. as jums sakau apie grozi tai as nutyliu, nes as dar neuzaugau iki tokiu nerealiu zodziu, kad galeciau apipasakoti, ka jauti, kai matai tuos kalnus, ezerus, kriokliukus ir vos ne ranka pasiekiamus debesis ir tukstanti ir dar milijona medziu auganciu ant tu kalnu isivaizduokit >> vienoj pusej kalnas (vienas akmuo ir tarpais nuo jo nuteka vandenukas (mm) ) o kitoj pusej beprotisko plocio miskas arba ezeras - upe ar dar koks kitas nerealus grozis... ziuri ziuri ir netiki << bent jau as taip jauciausi ir dar siandien taip jauciuosi... savo vezli net buvau isnesus ant kalno pasivaiksciot, tai vyras nesuprato kur randasi. cia taip grazu.. neimanoma nupasakoti.. tai turi pamatyti pats
>> na, o siandien po keliones ir visu vargu gerai issimiegoje, pavalge, siek tiek pazliumbe (as apie save, nes dar neapsipratau ir dar bijau labai, noriu pas mama :H noriu namo net nebesvarbu, kad 5 aukstas ) sumastem pasimaudyti nulekem prie tokio vandenuko (ten ju beprotiskai daug, kur pasisuksi ten vanduo) >> na tas vanduo toks aqua spalvos net zalsvas ar melsvas toks tai va.. ibridom iki keliu ir jau manem, kad daugiau nebebrisim, nes kojytes uzgele tai uuuuUUUuu brrrrrrrr.... bandem gaudyti kraba, bet nepavyko, tas gyvis kazkur nutipeno.. vanduo toks skaidrus ir akmenu begale, kad kai sujuda vanduo, tai tik sublizga viskas ir nieko nebematai per ta mirgejima ir spindejima ir as pamaciau toki akmenuka, ir sumasciau ant jo uzlipti.. einu einu ir visu kunu jauciu, kad einu vis gilyn... ir mano saltosios ledines kancios baigesi ties bamba kai pasiekiau ta akmeni, ant kurio norejau uzlipti ) paskui beveik ir apsipratus paejus toleliau isdrisau ir kelis zingsnius paplaukti < pasijutau lygiai taip manau ten kateriuku plaukiantis vyras pamane, kad man ir Linai nera gerai su galvele.. >> bet vanduo surus ir labai.. islipom is vandens, tai dar paskui kuri laika gele visa kuna nuo to salcio .. brrr...
>> tai tiek va..