15,041

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

aaa, norejai visa demesi skirti tam paciam isvyniojimui :::818na gerai, sutinku :::822

15,042

Auris, 21 пишет:

Ingri, ai mergise, ka tu supranti... ;D ;D

HACK PACK F.E.A.R žaidimui veikia tik virtualiai neutral
-
-
Pavyzdžiui  aš dovanas atidarau už kokio mėnesio big_smile šiaip taip gaunasi big_smile ir tai nereiškia nieko neutral...

15,043

na man dovanos tai reiskia demesi ir siltu jausmu isreiskima :V as tai niekad nesulaukiu ir dovanas anksciausiai iteikiu o ispakuot tai jau patyliu big_smile :::757

15,044

na as ispakavau jau :] baisiausiai dziaugiuos, aciu paciu :H bet galvojau ir naujaku fotkes imesit ! ai bet gerai man ir tu vestuviu per akis ;D

15,045

tai naujako pas efka yra, mes pacios pas ji prasem kad pasiustu bet sake kad lyg tai pas ji kazkas ten uzluzo :?

15,046

na bet o tai jus savo dalies neturit?

15,047

mes turim ta ka su savo fotiku fotkinom  bet neturim to ka efka fotkino smile tai reikias kad jis turi visas foto tai gali is jo pasiimti smile

Auris, 21 пишет:

ai bet gerai man ir tu vestuviu per akis ;D

<<<< TU vestuviu !!! :::320 big_smile

15,048

aaa nu tai va as galvojau kad bent jusu dali gausiu nes is efkos tai kol sulauksiu tai zemej praraja atsiras pirma... big_smile big_smile

>>>> TU paciu geriausiu mano gyvenime vestuviu :H

15,049

jo butent... evaldas visas foto turi, o mes tai ne :? ir tau ji pagaut greiciau nei mus :?
>> manau, mes prasysime labai grazaus gesto is tamstos, kad pasiustumet mums evaldo fotkes i troliu sali :-) duosim adresiuka :::818 ir atsiusit? taip? taip :::305
>>> Ingrida, ten ne dovana, o zadetos foto is senu senu laiku big_smile

15,050

Tai galim per skaipa susiusti viska :] pakentesim keleta dienu bet manau bus viskas oki :]

15,051

Auris, 21 пишет:

aaa nu tai va as galvojau kad bent jusu dali gausiu nes is efkos tai kol sulauksiu tai zemej praraja atsiras pirma... big_smile big_smile
>>>> TU paciu geriausiu mano gyvenime vestuviu :H

gerai kad pasitaisei :V
pala pala tavo vestuves tau paciam bus PACIOS geriausios o mano vestuves buvo geriausios wink na man zinoma kad manosios buvo pacios geriausios big_smile krc cia gavosi kazkokia bezobrazija ;D

15,052

Auris, 21 пишет:

Tai galim per skaipa susiusti viska :] pakentesim keleta dienu bet manau bus viskas oki :]

tu nesnekek nesamoniu, o nesi savo maza uzpakali pas evalda susirasai fotkes ir paskui ta pati uzpakali nesi iki pasto ir siunti mums..

15,053

ne ne tu labai klysti big_smile vyrai per vestuves jauciasi kur kas kitaip nei moterys ;D mano vestuves bus mano tragiskiausia diena gyvenime ;D ir kai baznycioje reikes istarti "Iki kol mirtis mus isskirs" as labai nuosirdziai prisieksiu del sito tikslo ;D ;D ;D

Nilkiau >>> O kuo tau per skaipa netinka ? Sakai labai letas inetas pas jus norvej ?

15,054

tai tada nesivestuvink big_smile ir nebus tragiskiausia ;D

15,055

ne nu 3.14ze.. sakes... isizeidziau nenormaliai.. as visa gyvenima nuo pat mazumes zinojau, kad zenysiuos su Auriu. o dbr...  visiskai... tai kuo didziausias irodymas, kad salia jo stovesiu ne as ... baznycia... verkiu...

15,056

Nilke big_smile butent del to, kad zinai, kad as prisieksiu ta tiksla pasiekti, tu ten ir nestovesi ;D tai dziaukis - galbut gyvensi ilgai ir laimingai ;D

15,057

o tu kvailesnis nei as maniau big_smile as del to baznycioj ir nesizenysiu, kad gyvenciau ilgai ir laimingai ;D

15,058

ne ne, be baznycios neapsieisim. NE!!! big_smile

(ar as kada teigiau kad as protingas? Jo?? hah...kai isduriau ! big_smile )

15,059

;D ;D ;D ;D ;D va ka as ir sakau.. musu keliai ir issiskiria big_smile nesvarbu, tada as busiu pirmoji pamerge tavo vestuvese big_smile
>> gerai, labanakt :H saldutuku ir ten visokiu kitokiu :::b18

15,060

ziuriu cia visi jau ismire, matyt pavarge po savaitgalio ruosiais kitai saviatei big_smile isseko klubukas :V