Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
aaa, norejai visa demesi skirti tam paciam isvyniojimui na gerai, sutinku
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 751 752 753 754 755 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aaa, norejai visa demesi skirti tam paciam isvyniojimui na gerai, sutinku
Ingri, ai mergise, ka tu supranti... ;D ;D
HACK PACK F.E.A.R žaidimui veikia tik virtualiai
-
-
Pavyzdžiui aš dovanas atidarau už kokio mėnesio šiaip taip gaunasi ir tai nereiškia nieko ...
na man dovanos tai reiskia demesi ir siltu jausmu isreiskima :V as tai niekad nesulaukiu ir dovanas anksciausiai iteikiu o ispakuot tai jau patyliu
na as ispakavau jau :] baisiausiai dziaugiuos, aciu paciu :H bet galvojau ir naujaku fotkes imesit ! ai bet gerai man ir tu vestuviu per akis ;D
tai naujako pas efka yra, mes pacios pas ji prasem kad pasiustu bet sake kad lyg tai pas ji kazkas ten uzluzo :?
na bet o tai jus savo dalies neturit?
mes turim ta ka su savo fotiku fotkinom bet neturim to ka efka fotkino tai reikias kad jis turi visas foto tai gali is jo pasiimti
ai bet gerai man ir tu vestuviu per akis ;D
<<<< TU vestuviu !!!
aaa nu tai va as galvojau kad bent jusu dali gausiu nes is efkos tai kol sulauksiu tai zemej praraja atsiras pirma...
>>>> TU paciu geriausiu mano gyvenime vestuviu :H
jo butent... evaldas visas foto turi, o mes tai ne :? ir tau ji pagaut greiciau nei mus :?
>> manau, mes prasysime labai grazaus gesto is tamstos, kad pasiustumet mums evaldo fotkes i troliu sali :-) duosim adresiuka ir atsiusit? taip? taip
>>> Ingrida, ten ne dovana, o zadetos foto is senu senu laiku
Tai galim per skaipa susiusti viska :] pakentesim keleta dienu bet manau bus viskas oki :]
aaa nu tai va as galvojau kad bent jusu dali gausiu nes is efkos tai kol sulauksiu tai zemej praraja atsiras pirma...
>>>> TU paciu geriausiu mano gyvenime vestuviu :H
gerai kad pasitaisei :V
pala pala tavo vestuves tau paciam bus PACIOS geriausios o mano vestuves buvo geriausios na man zinoma kad manosios buvo pacios geriausios krc cia gavosi kazkokia bezobrazija ;D
Tai galim per skaipa susiusti viska :] pakentesim keleta dienu bet manau bus viskas oki :]
tu nesnekek nesamoniu, o nesi savo maza uzpakali pas evalda susirasai fotkes ir paskui ta pati uzpakali nesi iki pasto ir siunti mums..
ne ne tu labai klysti vyrai per vestuves jauciasi kur kas kitaip nei moterys ;D mano vestuves bus mano tragiskiausia diena gyvenime ;D ir kai baznycioje reikes istarti "Iki kol mirtis mus isskirs" as labai nuosirdziai prisieksiu del sito tikslo ;D ;D ;D
Nilkiau >>> O kuo tau per skaipa netinka ? Sakai labai letas inetas pas jus norvej ?
tai tada nesivestuvink ir nebus tragiskiausia ;D
ne nu 3.14ze.. sakes... isizeidziau nenormaliai.. as visa gyvenima nuo pat mazumes zinojau, kad zenysiuos su Auriu. o dbr... visiskai... tai kuo didziausias irodymas, kad salia jo stovesiu ne as ... baznycia... verkiu...
Nilke butent del to, kad zinai, kad as prisieksiu ta tiksla pasiekti, tu ten ir nestovesi ;D tai dziaukis - galbut gyvensi ilgai ir laimingai ;D
o tu kvailesnis nei as maniau as del to baznycioj ir nesizenysiu, kad gyvenciau ilgai ir laimingai ;D
ne ne, be baznycios neapsieisim. NE!!!
(ar as kada teigiau kad as protingas? Jo?? hah...kai isduriau ! )
;D ;D ;D ;D ;D va ka as ir sakau.. musu keliai ir issiskiria nesvarbu, tada as busiu pirmoji pamerge tavo vestuvese
>> gerai, labanakt :H saldutuku ir ten visokiu kitokiu
ziuriu cia visi jau ismire, matyt pavarge po savaitgalio ruosiais kitai saviatei isseko klubukas :V
Puslapiai Ankstesnis 1 … 751 752 753 754 755 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~