Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana,o kaip tau su tuo berniuku sekasi...?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana,o kaip tau su tuo berniuku sekasi...?
kaip tau Danguole sekas? ![]()
na.. dar nesnekejau su juo... nezinau ar sakiau, kad jo numeri istryniau ir visas zinutes.. o kokiu graziu buvo... siandien su draugei vienai papasakojau ir ta prisimine viena bajeri... sako mokykloj girdejus, kad Ignas savo mokykloj labai su mergom duodas...
gerai bent tiek, kad noriu to sokolado, kurio vakar nenorejau
jei noriu sokolado, reiskia viskas dar normaliai ;D einu arbatos issivirsiu... bet as vis tiek busiu cia ![]()
man normaliai sekasi ryt laisva diena...
o Ignas tavo vaikinas...?
tai saunu
joa.. tas pats... blogiausia, kad man jis patinka... tiksliau myliu ji...
Danguole, ar viska perskaitei apie chucka? ![]()
bet gal ten tik tusti pletkai...ar ta drauge tikra?
jinai girdejo kaip viena klasioke sake. ta klasioke negalejo buti niekas kitas kaip alma, nes jos drauge Lina mokos toj pacioj mokykloj kaip ir Ignas, taigi visa informacija turejo parplaukt is Linos... kazkodel as tikiu tais plepalais....
Danguole, ar viska perskaitei apie chucka?
taip mazdaug,bet 100%procentu ne...:)
jinai girdejo kaip viena klasioke sake. ta klasioke negalejo buti niekas kitas kaip alma, nes jos drauge Lina mokos toj pacioj mokykloj kaip ir Ignas, taigi visa informacija turejo parplaukt is Linos... kazkodel as tikiu tais plepalais....
net nezinau kaip paguosti...
as tai 100%, bet skaityt baigiau tik siandien.. ![]()
as manau tiek prirasyta...ot fantazija zmoniu...:)
Protyv loma net pryjoma. Bet yra Chucko suktukas.
paaiskinkait, ka?..as dar tebeskaitau ;D
aha, as skaiciau ir stebejaus
taciau man vieno bajerio nieks taip ir nepaaiskino...
Julija: sveikinu!!! nuosirdziai linkiu visokeriopos sekmes ir laimes..
pakelsiu uz tai alaus!
Auri: nezinau ka bepatart tau seni.. as pats jauciu siuo metu pasuociau.. sugalvociau 500 priezasciu, kad visgi ash jai nepatinku ir nuleisciau rankas bei ishgerciau alaus.. del to kad as kitaip neisivaizduoju..
visi kiti: si vakara turiu 4x1.2 ltr. utenos melyno kazin ar as juos iveiksiu, ar jie mane.. dar tik pradedu.. laukia ilgas vakaras dar kas nors vakarosit?
Diana, 17 wrote:jinai girdejo kaip viena klasioke sake. ta klasioke negalejo buti niekas kitas kaip alma, nes jos drauge Lina mokos toj pacioj mokykloj kaip ir Ignas, taigi visa informacija turejo parplaukt is Linos... kazkodel as tikiu tais plepalais....
bet dabar tiki, kad tos kalbos pagristos?
Julija: sveikinu!!! nuosirdziai linkiu visokeriopos sekmes ir laimes..
pakelsiu uz tai alaus!
Auri: nezinau ka bepatart tau seni.. as pats jauciu siuo metu pasuociau.. sugalvociau 500 priezasciu, kad visgi ash jai nepatinku ir nuleisciau rankas bei ishgerciau alaus.. del to kad as kitaip neisivaizduoju..
visi kiti: si vakara turiu 4x1.2 ltr. utenos melyno kazin ar as juos iveiksiu, ar jie mane.. dar tik pradedu.. laukia ilgas vakaras dar kas nors vakarosit?
gal ir pavakarosim
o tu nenuteikinek Aurio blogiausiam ![]()
Danguole, 20 wrote:Diana, 17 wrote:jinai girdejo kaip viena klasioke sake. ta klasioke negalejo buti niekas kitas kaip alma, nes jos drauge Lina mokos toj pacioj mokykloj kaip ir Ignas, taigi visa informacija turejo parplaukt is Linos... kazkodel as tikiu tais plepalais....
bet dabar tiki, kad tos kalbos pagristos?
na sakoma kiekvienam gande yra dalele tiesos...nebent tos merginos taves nemegsta ir nusprende jus isskirti...
Laurai gal as pavakarosiu jei nenulusiu...:)
Lauras, 20 wrote:bla bla bla mano plepalai/svaigalai durni
gal ir pavakarosimo tu nenuteikinek Aurio blogiausiam
nenuteikineju, tik sneku ka pats galvociau.. siaip Auri noreciau, kad tau pasisektu.. ishgerciau uz tai alaus.. ir tai butu didelis pasiekimas kaip klubo ikuurejau stenkis ir del musu
kodel as zmonem pirma yspuudi sudarau prastesni, negu yspuudis isliekantis ilgiau pabendravus? kas pas mane netaip>?... retorinis siaip cia klausimas.. ;/
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~