2141

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana,o kaip tau su tuo berniuku sekasi...?

2142

kaip tau Danguole sekas? smile

2143

na.. dar nesnekejau su juo... nezinau ar sakiau, kad jo numeri istryniau ir visas zinutes.. o kokiu graziu buvo... siandien su draugei vienai papasakojau ir ta prisimine viena bajeri... sako mokykloj girdejus, kad Ignas savo mokykloj labai su mergom duodas...

2144

gerai bent tiek, kad noriu to sokolado, kurio vakar nenorejau big_smile jei noriu sokolado, reiskia viskas dar normaliai ;D einu arbatos issivirsiu... bet as vis tiek busiu cia big_smile

2145

man normaliai sekasi ryt laisva diena...:::024 o Ignas tavo vaikinas...?

2146

tai saunu smile
joa.. tas pats... blogiausia, kad man jis patinka... tiksliau myliu ji...

2147

Danguole, ar viska perskaitei apie chucka? smile

2148

bet gal ten tik tusti pletkai...ar ta drauge tikra?

2149

jinai girdejo kaip viena klasioke sake. ta klasioke negalejo buti niekas kitas kaip alma, nes jos drauge Lina mokos toj pacioj mokykloj kaip ir Ignas, taigi visa informacija turejo parplaukt is Linos... kazkodel as tikiu tais plepalais....

2150

Diana, 17 parašė:

Danguole, ar viska perskaitei apie chucka? smile

taip mazdaug,bet 100%procentu ne...:)

2151

Diana, 17 parašė:

jinai girdejo kaip viena klasioke sake. ta klasioke negalejo buti niekas kitas kaip alma, nes jos drauge Lina mokos toj pacioj mokykloj kaip ir Ignas, taigi visa informacija turejo parplaukt is Linos... kazkodel as tikiu tais plepalais....

net nezinau kaip paguosti...:::017

2152

as tai 100%, bet skaityt baigiau tik siandien.. smile

2153

as manau tiek prirasyta...ot fantazija zmoniu...:)

2154

Diana, 17 parašė:

Protyv loma net pryjoma. Bet yra Chucko suktukas.
paaiskinkait, ka?.. smile as dar tebeskaitau ;D

aha, as skaiciau ir stebejaus big_smile taciau man vieno bajerio nieks taip ir nepaaiskino...

2155

Julija: sveikinu!!! nuosirdziai linkiu visokeriopos sekmes ir laimes.. wink pakelsiu uz tai alaus!
Auri: nezinau ka bepatart tau seni.. as pats jauciu siuo metu pasuociau.. sugalvociau 500 priezasciu, kad visgi ash jai nepatinku ir nuleisciau rankas bei ishgerciau alaus.. del to kad as kitaip neisivaizduoju..
visi kiti: si vakara turiu 4x1.2 ltr. utenos melyno kazin ar as juos iveiksiu, ar jie mane.. dar tik pradedu.. laukia ilgas vakaras dar kas nors vakarosit?

2156

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

bet dabar tiki, kad tos kalbos pagristos?

2157

Lauras, 20 parašė:

Julija: sveikinu!!! nuosirdziai linkiu visokeriopos sekmes ir laimes.. wink pakelsiu uz tai alaus!
Auri: nezinau ka bepatart tau seni.. as pats jauciu siuo metu pasuociau.. sugalvociau 500 priezasciu, kad visgi ash jai nepatinku ir nuleisciau rankas bei ishgerciau alaus.. del to kad as kitaip neisivaizduoju..
visi kiti: si vakara turiu 4x1.2 ltr. utenos melyno kazin ar as juos iveiksiu, ar jie mane.. dar tik pradedu.. laukia ilgas vakaras dar kas nors vakarosit?

gal ir pavakarosim smile o tu nenuteikinek Aurio blogiausiam wink

2158

Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

bet dabar tiki, kad tos kalbos pagristos?

na sakoma kiekvienam gande yra dalele tiesos...nebent tos merginos taves nemegsta ir nusprende jus isskirti...

2159

Laurai gal as pavakarosiu jei nenulusiu...:)

2160

Diana, 17 parašė:
Lauras, 20 parašė:

bla bla bla mano plepalai/svaigalai durni

gal ir pavakarosim smile o tu nenuteikinek Aurio blogiausiam wink

nenuteikineju, tik sneku ka pats galvociau.. siaip Auri noreciau, kad tau pasisektu.. ishgerciau uz tai alaus.. ir tai butu didelis pasiekimas kaip klubo ikuurejau stenkis ir del musu wink
kodel as zmonem pirma yspuudi sudarau prastesni, negu yspuudis isliekantis ilgiau pabendravus? kas pas mane netaip>?... retorinis siaip cia klausimas.. ;/