Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
labas Tomai nieko tu čia neišskaičiuosi kada rinktis reik nes vieną dieną būna vienaip, kitą - kitaip
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 491 492 493 494 495 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
labas Tomai nieko tu čia neišskaičiuosi kada rinktis reik nes vieną dieną būna vienaip, kitą - kitaip
Saulius, 25 parašė:Diana, 17 parašė:juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
o tu dažnai renkies ramų poilsį? tūsus aš skaitau poilsio forma taip pat
as niu kartais gal ir juokauju sakai tam negaisti laiko hm tai kur tada ji gaisti tusam o seip jap mekstu ramybe , o tusas ne pati gereuse vietele poilsiui
aš paprastai laiko negaištu na, žiūrint dar ką laikome laiko gaišimu man laiko gaišimas yra veikla, kurią darai, net jei ji tau nepatinka ir tu jos neprivalai atlikti kartais aš gaištu laiką bendraudama su kai kuriais žmonėmis, miegodama ar pan., bet gi viso gyvenimo tai neišeis išnaudoti, kaip kad norėtųsi
Linai, aš tą patį padariau ;D ir stėbėjaus kaip mama nevarė nuo pc tipo pavalgyt :-)
em.. nu tai taiop dar ir nepradėjai pasakkot, ką žadėjęs
niu kartais ne visa veikla patinka , bet tu tiesiok tai privalai atlikti ir tai nera joks laiko gaisimas
pala tiu miegodama gaisini savo laika niu niu idomu butu paziuret kiek tiu istvertum be miego kaip pati sakei viso laiko neiseis panaudoti kaip noretusi , tai tiesiok nereikia del to graustis ir skaityti tai kaip savo laiko gaisinimo
Diana, 17 parašė:Saulius, 25 parašė:Diana, 17 parašė:juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
o tu dažnai renkies ramų poilsį? tūsus aš skaitau poilsio forma taip pat
as niu kartais gal ir juokauju sakai tam negaisti laiko hm tai kur tada ji gaisti tusam o seip jap mekstu ramybe , o tusas ne pati gereuse vietele poilsiui
aš paprastai laiko negaištu na, žiūrint dar ką laikome laiko gaišimu man laiko gaišimas yra veikla, kurią darai, net jei ji tau nepatinka ir tu jos neprivalai atlikti kartais aš gaištu laiką bendraudama su kai kuriais žmonėmis, miegodama ar pan., bet gi viso gyvenimo tai neišeis išnaudoti, kaip kad norėtųsi
Linai, aš tą patį padariau ;D ir stėbėjaus kaip mama nevarė nuo pc tipo pavalgyt :-)
em.. nu tai taiop dar ir nepradėjai pasakkot, ką žadėjęs
niu kartais ne visa veikla patinka , bet tu tiesiok tai privalai atlikti ir tai nera joks laiko gaisimas
pala tiu miegodama gaisini savo laika niu niu idomu butu paziuret kiek tiu istvertum be miego kaip pati sakei viso laiko neiseis panaudoti kaip noretusi , tai tiesiok nereikia del to graustis ir skaityti tai kaip savo laiko gaisinimo
laiko gaišinimą miegant aš skaitau tai, kai aš miego jau nenoriu, bet vis dėl to pučiu į akį, kad atsikėlus mama darbo neduotų gal tai tinginystė jau... na dar aš nesikeliu, nes nepatinka, kad mama namie.
Man Linai vertejo reikia seip noreciau suprasti, nes labai isgirtas fedes
Prisikimarinau cia veiksmazodis
nesikeli todel kat mama darbo neduotu , nesikeli todel nes nepatinka kat mama namie :? sakyceu turi seimyniniu problemu del kaskokiu priezasciu nori venkti mamos :? ka ji tau blogo padare m ?
Sauliau, kažkur jau yra širdis išlieta ;D
Tomai, aš nelabai pagavau apie ką tu ten :? atsiverčiau puslapį atgal ir vis tiek nedaėjo
sveiki besitusantys zmones
va i namus izengiau ir pirmas darbas nusirangti ir pc isijungti> na tai visi i tv ziures as irgi jau pasiziuresiu nes autike prisikimarinau visa kelia
Kas tas prisikimarinau? Valgei! prisivargo !Naujas zodis idomus
laba naktele
pasirodo, kazkas vakar irgi nenuejo miegoti anksti :? as ne nepaziurejau
>>> joa, joa, matem ir mes Linuka dairesi, ieskojo [dar jis mane busima sizofrenike isvadino , grazu... nors as gavau velniu nuo jo, kad ji siuntinejau ]
o mes irgi atvykom i vilniu, manem nuleksim i ta Linuko nugirta muge, bet nenulekem, nes atlekem tik apie 2, norejom dar litexpo rumus aplankyt, bet nepavyko rasti vietos masiniukui, tai ir net nejom, todel aplankem tv boksta , nors buvo sioks toks rukas, bet as tai kaip vaikas ziurejau ir varvinau seile nes labai grazu ir puiku buvo... o kai kilom tuo liftu, tai tik ausis uzgule... ta teta sake, kad uzsikimstume nosis ir pustume ora, pavyko atsikisti va viena fotkute i vilniu is aukstai
ai, tai va, islydejom mes Linuka, ir varem po akropoli pasilakstyt bet pavargom, grizom namo ir dar pasedejom, tai paskui dar nusprendem grizti namo i m@re ir grizom.. dar pakeliui kebaba sukirtom ir stai mes namie ziurinejam eurovizijos pabaiga
.>>> ziuriu ziuriu as ja.. ir nemanau, kad o.k. kad isrinko 4fun :? nzn... man nepatiko
o as tai manau kad visai gerai kad cia juos isrinko, jei tik sugebes idomiai pateikti visa sita savo minti, tai turetu buti kazkas isskirtinio
na bus matyt
>>o tavo Nijolyt ziuriu irgi dienele tokia pilna ispudziu as tai siandien niekur nebuvau isejus, tas oras uz lango tai mane isvis migdo....
O ne jau ir lietuvoi kebabus partavinei
< geriau cepelinus
tai as niekur ir nebuciau lekus, bet jau taip gavosi, kaip gavosi :V is tikruju planavom, kad grisiu i kauna paskutiniu autobusu, paskui apsimislinom vaziuodami, kad lieku vilniuj, ir rytoj lekiam visi i kauna, galu gale, paskutine sekunde, kai as issiskalbiau dzinsus, sumastem vaziuoti namo
gerai Nijolyt, kad įdomią dieną apturėjai
o dėl to 4fun... tai man irgi nelb... ir žinai, manau, kad galėjo čia susihimičint žmonės per balsavimus, gal norėjo balsą atiduot Rūtai, o įrašė ne tą nr, nes 4fun buvo trečia, tai galėjo pamanyt, kad už 3 ir reik balsuot ir atvirkščiai...
Tomuk
VV
> kimarinau = miegojau nusnudau (siuo atveju vaziuodamas is Vilniaus namo numigau nemenka posmeli) na cia tipo gavosi kaip kokia astraline kelione nes net issigandau vienu momentu ir pasokau is sedimos vietos is miegu nors nieko nesapnavau
> o paskui uzsikimsau ausis savo asuinuko ausinem ir mane uzliuliavo dainuojamoji poezija ir jau prabudau tik alytuje
>> O Nijolyte tikra niekse mane tik siuncia tai kaku tai vel kur... bet as nepasidaviau jos provokacojoms
fiodorai, as irgi mieliau buciau cepelinu uzkirtus bet kai nori valgyt, tinka viskas (nu, ne viskas :V )
>> as nzn., nemaciau as tos eurovizijos, tik pati gala, kai buvo like 11 min balsavimo :V
>>>Linuk, o galejai pasiduot, buciau ramiau miegojus )
----------------
gerai, zuikuciai puikuciai, pukuotuciai lekiu as patalais apsiklostyt ir kaip nors pasveikt, nes susirgus esu, sloguciai, kosuliukai apipuole, net lazdom neatsivaikau
labos, skaniu, siltu ir svarbiausia SVEIKU sapnu
tau to paties Nijoliuk
>> graziu sapnu tau Nijolyt
Nijolyte sapnuok tu greipfurtu sultis ;D
^^ snd kvatojau kaip ji gere jas ir raukesi kaip ragana ;D
žinot mielieji, aš taip pat trauksiu į lovytę nors ir šaltą... saldžių
>> labos ir tau Dianyt;)
visi jau cia islusti baigia
jauciu ir as tuoj jau keliausiu....
Labu vakaru Lietuva
Puslapiai Ankstesnis 1 … 491 492 493 494 495 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~