9841

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

labas Tomai smile nieko tu čia neišskaičiuosi kada rinktis reik nes vieną dieną būna vienaip, kitą - kitaip wink

9842

Diana, 17 parašė:
Saulius, 25 parašė:
Diana, 17 parašė:

juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
o tu dažnai renkies ramų poilsį? smile tūsus aš skaitau poilsio forma taip pat wink

as niu kartais gal ir juokauju big_smile sakai tam negaisti laiko hm tai kur tada ji gaisti big_smile tusam big_smile o seip jap mekstu ramybe , o tusas ne pati gereuse vietele poilsiui :::027

aš paprastai laiko negaištu :::734 na, žiūrint dar ką laikome laiko gaišimu smile man laiko gaišimas yra veikla, kurią darai, net jei ji tau nepatinka ir tu jos neprivalai atlikti smile kartais aš gaištu laiką bendraudama su kai kuriais žmonėmis, miegodama ar pan., bet gi viso gyvenimo tai neišeis išnaudoti, kaip kad norėtųsi wink
Linai, aš tą patį padariau ;D ir stėbėjaus kaip mama nevarė nuo pc tipo pavalgyt :-)
em.. nu tai taiop dar ir nepradėjai pasakkot, ką žadėjęs wink

niu kartais ne visa veikla patinka , bet tu tiesiok tai privalai atlikti ir tai nera joks laiko gaisimas big_smile
pala tiu miegodama gaisini savo laika big_smile niu niu idomu butu paziuret kiek tiu istvertum be miego big_smile kaip pati sakei viso laiko neiseis panaudoti kaip noretusi , tai tiesiok nereikia del to graustis ir skaityti tai kaip savo laiko gaisinimo big_smile

9843

Saulius, 25 parašė:
Diana, 17 parašė:
Saulius, 25 parašė:
Diana, 17 parašė:

juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
o tu dažnai renkies ramų poilsį? smile tūsus aš skaitau poilsio forma taip pat wink

as niu kartais gal ir juokauju big_smile sakai tam negaisti laiko hm tai kur tada ji gaisti big_smile tusam big_smile o seip jap mekstu ramybe , o tusas ne pati gereuse vietele poilsiui :::027

aš paprastai laiko negaištu :::734 na, žiūrint dar ką laikome laiko gaišimu smile man laiko gaišimas yra veikla, kurią darai, net jei ji tau nepatinka ir tu jos neprivalai atlikti smile kartais aš gaištu laiką bendraudama su kai kuriais žmonėmis, miegodama ar pan., bet gi viso gyvenimo tai neišeis išnaudoti, kaip kad norėtųsi wink
Linai, aš tą patį padariau ;D ir stėbėjaus kaip mama nevarė nuo pc tipo pavalgyt :-)
em.. nu tai taiop dar ir nepradėjai pasakkot, ką žadėjęs wink

niu kartais ne visa veikla patinka , bet tu tiesiok tai privalai atlikti ir tai nera joks laiko gaisimas big_smile
pala tiu miegodama gaisini savo laika big_smile niu niu idomu butu paziuret kiek tiu istvertum be miego big_smile kaip pati sakei viso laiko neiseis panaudoti kaip noretusi , tai tiesiok nereikia del to graustis ir skaityti tai kaip savo laiko gaisinimo big_smile

laiko gaišinimą miegant aš skaitau tai, kai aš miego jau nenoriu, bet vis dėl to pučiu į akį, kad atsikėlus mama darbo neduotų wink gal tai tinginystė jau... na dar aš nesikeliu, nes nepatinka, kad mama namie.

9844

Man Linai vertejo reikia:::003 seip noreciau suprasti, nes labai isgirtas fedes:::003
Prisikimarinau cia veiksmazodis:::b56

9845

nesikeli todel kat mama darbo neduotu , nesikeli todel nes nepatinka kat mama namie :? sakyceu turi seimyniniu problemu big_smile del kaskokiu priezasciu nori venkti mamos :? ka ji tau blogo padare m ?

9846

Sauliau, kažkur jau yra širdis išlieta  ;D
Tomai, aš nelabai pagavau apie ką tu ten :? atsiverčiau puslapį atgal ir vis tiek nedaėjo smile

9847

Linas, 19 parašė:

sveiki besitusantys zmones big_smile
va i namus izengiau ir pirmas darbas nusirangti ir pc isijungti :::b02

> na tai visi i tv ziures as irgi jau pasiziuresiu nes autike prisikimarinau visa kelia big_smile

Kas tas prisikimarinau? Valgei! prisivargo !Naujas zodis idomus:::036

9848

laba naktele :::920
pasirodo, kazkas vakar irgi nenuejo miegoti anksti :? as ne nepaziurejau :::a03
>>> joa, joa, matem ir mes Linuka wink dairesi, ieskojo :::818 [dar jis mane busima sizofrenike isvadino :::b02, grazu... nors as gavau velniu nuo jo, kad ji siuntinejau :::818]
o mes irgi atvykom i vilniu, manem nuleksim i ta Linuko nugirta muge, bet nenulekem, nes atlekem tik apie 2, norejom dar litexpo rumus aplankyt, bet nepavyko rasti vietos masiniukui, tai ir net nejom, todel aplankem tv boksta :::920, nors buvo sioks toks rukas, bet as tai kaip vaikas ziurejau ir varvinau seile :::742 nes labai grazu ir puiku buvo... o kai kilom tuo liftu, tai tik ausis uzgule... ta teta sake, kad uzsikimstume nosis ir pustume ora, pavyko atsikisti :::818 va viena fotkute i vilniu is aukstai :::920 http://forumas.ieskok.lt/imgload/2522
ai, tai va, islydejom mes Linuka, ir varem po akropoli pasilakstyt wink bet pavargom, grizom namo ir dar pasedejom, tai paskui dar nusprendem grizti namo i m@re ir grizom.. dar pakeliui kebaba sukirtom :::748 ir stai mes namie ziurinejam eurovizijos pabaiga
.>>> ziuriu ziuriu as ja.. ir nemanau, kad o.k. kad isrinko 4fun :? nzn... man nepatiko hmm

9849

o as tai manau kad visai gerai kad cia juos isrinko, jei tik sugebes idomiai pateikti visa sita savo minti, tai turetu buti kazkas isskirtinio smile
na bus matyt smile 
>>o tavo Nijolyt ziuriu irgi dienele tokia pilna ispudziu big_smile as tai siandien niekur nebuvau isejus, tas oras uz lango tai mane isvis migdo....

9850

O ne jau ir lietuvoi kebabus partavinei :::041
< geriau cepelinus smile

9851

tai as niekur ir nebuciau lekus, bet jau taip gavosi, kaip gavosi :V is tikruju planavom, kad grisiu i kauna paskutiniu autobusu:::b18, paskui apsimislinom vaziuodami, kad lieku vilniuj, ir rytoj lekiam visi i kauna:::920, galu gale, paskutine sekunde, kai as issiskalbiau dzinsus, sumastem vaziuoti namo hmm

9852

gerai Nijolyt, kad įdomią dieną apturėjai smile
o dėl to 4fun... tai man irgi nelb... ir žinai, manau, kad galėjo čia susihimičint žmonės per balsavimus, gal norėjo balsą atiduot Rūtai, o įrašė ne tą nr, nes 4fun buvo trečia, tai galėjo pamanyt, kad už 3 ir reik balsuot ir atvirkščiai...

9853

Tomuk wink
VV
> kimarinau = miegojau nusnudau (siuo atveju vaziuodamas is Vilniaus namo numigau nemenka posmeli) na cia tipo gavosi kaip kokia astraline kelione big_smile nes net issigandau vienu momentu ir pasokau is sedimos vietos is miegu nors nieko nesapnavau big_smile
> o paskui uzsikimsau ausis savo asuinuko ausinem ir mane uzliuliavo dainuojamoji poezija ir jau prabudau tik alytuje :::818

>> O Nijolyte tikra niekse mane tik siuncia tai kaku tai vel kur... bet as nepasidaviau jos provokacojoms :::b18

9854

fiodorai, as irgi mieliau buciau cepelinu uzkirtus :::748 bet kai nori valgyt, tinka viskas :::920 (nu, ne viskas :V )
>> as nzn., nemaciau as tos eurovizijos, tik pati gala, kai buvo like 11 min balsavimo :V
>>>Linuk, o galejai pasiduot, buciau ramiau miegojus big_smile)
----------------
gerai, zuikuciai puikuciai, pukuotuciai :::207 lekiu as patalais apsiklostyt ir kaip nors pasveikt, nes susirgus esu, sloguciai, kosuliukai apipuole, net lazdom neatsivaikau :::b18
labos, skaniu, siltu ir svarbiausia SVEIKU sapnu :::419

9855

tau to paties Nijoliuk smile

9856

>> graziu sapnu tau Nijolyt wink

9857

Nijolyte sapnuok tu greipfurtu sultis tongue ;D

^^ snd kvatojau kaip ji gere jas ir raukesi kaip ragana ;D

9858

žinot mielieji, aš taip pat trauksiu į lovytę smile nors ir šaltą... sad saldžių wink

9859

>> labos ir tau Dianyt;)
visi jau cia islusti baigia big_smile
jauciu ir as tuoj jau keliausiu....

9860

Labu vakaru Lietuva:::818