Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
niu va galvoju uzsuksiu dar cia pasizvalgyti, nes kazkaip miegas nejama bet kad ziuriu ne manes vienos cia ji nejama ;D
>>linukai, o sakei eini jau miegot ir tau nesimiega
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 490 491 492 493 494 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu va galvoju uzsuksiu dar cia pasizvalgyti, nes kazkaip miegas nejama bet kad ziuriu ne manes vienos cia ji nejama ;D
>>linukai, o sakei eini jau miegot ir tau nesimiega
tai jo nesimiega va db i mp3 deduosi muzika ir kraunu poezija
o as galvojau kad tu jau penkta sapna sapnuoji
o as galvojau kad tu jau penkta sapna sapnuoji
na jau najau :-)
> gi zn kad as bemiegis krabas
> tai jau visi sumigo namiskiai
jau visi jau miega, jau net broli nuvariau miegot ziurejom dar abu kalejimo begliu naujo sezono serija pirma
bet dabar tai jau eisiu ir as sapnu sapnuoti
>>labanakt Linutai
>>labanakt visiem,ir tiems kurie jau miega
saldziu saulele
> labos visiem vyram ir kitom moterukem
labas vakaras visi vyrai ir moterukes bei moderatoriai...:)
Labas, wa mugej prisidukau su draugaijte ir dar Nijolyte ir Nelinute buwau sutikes brawarijoj ragawom as gira o jos sultis
wa db maunam jau su draugute i alt su autiku tai kai grisiu papasakosiu wiska placiau
sveikučiai
sveikuciai
> Tomuk gausi luti neleisiu Dianos 20 skraidintis tau ji man reikalinga zemeje
> na nebent as ja nusiskraidinsiu i savo planeta LINIJA tik dar nenusprendziaukokios manosiosplanetos koordinates
čia aš susimoviau ar tu? :? aš maniau, kad mane im nori...
Nijole, nėr ko liūdėt dėl to, kas buvo... reikia džiaugtis, kad iš viso buvo
Auri, kas per lyčių išradinėjimai
labas vakarelis visiems uzsukau i svecius ir as islydejau seimynele savo namo, nes buvo nuo vakar atvaziave pas amne i svecius, tai dabar taip keista, namie vel tylu na bet nieko, isgyvensiu
labas, gaila, kad ir čia nelabai triukšminga :-) na, tylu gal bus tik iki atrankos į euriviziją, o po to, jau telika garsiau...
ce kam triuksmo truksta da m :? kas gali buti geriau uz ramybe
Diana eurovizijos fane busi m
juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
o tu dažnai renkies ramų poilsį? tūsus aš skaitau poilsio forma taip pat
mm, beje, o kada ta Eurovizija siandien? idomu idomu, ka cia lietuviai issirinks atstovauti saliai
šiandien 21 per LRT ar kaip ten ji vadinas
va man irgi įdomu ką pasius, tad žiūrėsiu, kad bent nuomonę turėčiau ar buvo kas geriau
tai jau as isivaizduoju kaip cia visi prades savo nuomenes reiskti turesim apie ka padiskutuot manau
nors tiesa pasakius tai nelabi isivaizduoju kas ten galetu siemet vaziuoti....
juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
as niu kartais gal ir juokauju sakai tam negaisti laiko hm tai kur tada ji gaisti tusam o seip jap mekstu ramybe , o tusas ne pati gereuse vietele poilsiui
sveiki besitusantys zmones
va i namus izengiau ir pirmas darbas nusirangti ir pc isijungti
> na tai visi i tv ziures as irgi jau pasiziuresiu nes autike prisikimarinau visa kelia
Diana, 17 parašė:juokauji? ;D nea, aš negaištu laiko paprastai tam, bet kadangi nė vienos laidos dar nesu mačius ir esu iš po gimtadienio... :-)
as niu kartais gal ir juokauju sakai tam negaisti laiko hm tai kur tada ji gaisti tusam o seip jap mekstu ramybe , o tusas ne pati gereuse vietele poilsiui
aš paprastai laiko negaištu na, žiūrint dar ką laikome laiko gaišimu man laiko gaišimas yra veikla, kurią darai, net jei ji tau nepatinka ir tu jos neprivalai atlikti kartais aš gaištu laiką bendraudama su kai kuriais žmonėmis, miegodama ar pan., bet gi viso gyvenimo tai neišeis išnaudoti, kaip kad norėtųsi
Linai, aš tą patį padariau ;D ir stėbėjaus kaip mama nevarė nuo pc tipo pavalgyt :-)
em.. nu tai taiop dar ir nepradėjai pasakkot, ką žadėjęs
Va kada vyksta tikras sujudimas .Reikia ne astunta,o sesta rinktis:)
Labas hebra
kazin gal i eurovizija kelesdesimt geju pasiust, bent prizine vieta laimetume kokia desimta o gal trecia
Puslapiai Ankstesnis 1 … 490 491 492 493 494 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~