Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eeei!
Edgarai, as nelabai supratau ka cia parasei :? kiek isgeres buvai?
ar cia peresibraskiavimo pozymiai? 
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eeei!
Edgarai, as nelabai supratau ka cia parasei :? kiek isgeres buvai?
ar cia peresibraskiavimo pozymiai? 
cia manyciau man biski pazymiai psykikos sutrikimu pradeda po truputi lyst ;DDD
pazymiai?
kazkokia nuoskauda matau tau likus is mokyklos laiku
issipasakok, visgi as "socialine klubo darbuotoja" 
jomajo muha baha pozymiai ten ;D
kiek aš Jus, ponaiti, pažįstu, tai neteko dar tokio energingo matyti ... tikrai kažkas tamstai negerai .. ar čia toks mano lietuviškas bruožas, kam gerai, tas nesveikai atrodo? ![]()
Diana, 20 wrote:sveiki, va jau ir as galiu pasirodyt, beveik atostogos prasidejo
tai sukas mintys ka cia nuveikus per vasarele
ka jus planuojat savo vasarom?
o Tu mokykla pabaigiai :? man jau pencia
du meteliai jau kaip mokyklos nebelankau
DD>DZIANA...wo o tu kur prapuolus buwai taip uzwaziuot norejau samanes atsiwest taip dingai is radaro ;D
radaras matyt sugedo ar iskilo ;D
matyt reikia per naujo imagnetint ;D
reik tik antro magneto, kvailiukai jus 
jo o jis yra siaures asigalyje ;D ;D 
DD>DZIANA...wo o tu kur prapuolus buwai taip uzwaziuot norejau samanes atsiwest taip dingai is radaro ;D
kazkodel as maniau, kad mano nr turi :?
matai, turbut per ilgai galvojai kada cia uzsukus
kaip sakoma, ir kalakutas ilgai begalvodamas i bulvyne ikrito ;D
be to, kad manes cia nesimato, nereiskia, kad pasto nepasitikrinu, reikejo rasyt asmeniskai
o dabar jau saukstai po pietu
nebent nori i mano puse atvaziuot
nu jo as mielai tik wa kad matai man keleta tukstanciu kilometru db tektu waziuot ;D
wow, tai kur jau isdumei?
cia avarte kur ta braske tai is anglisku braskiu lauku, ;D draugas parnese keles tai nufotkinau ba neteko dar tokiu matyt ;D as tai auto kara wairuoju ;D braskes kilnoju ;D
Edgarai, tik nesakyk, kad tu buvai toks nieksas ir paskui ta braske savo stipriais ir niekingais pirstais idejai i seileta, mikrobu pilna burna? :x
as ir nesakau ;D ba det tai tikrai nedejau ;D nes netilpo niekaip tai kasniais as ja sunaikinau ;D
bent jau butum mum i Lietuva atsiuntes, vis is uzsienio
zinai, "po blatu" butu buve
sakytume, o koks Edgaras ...
jo o koks nenaudelis ;D
ei tu, negi tokia braske noretum valgyt? ;D man ji atrodo truputeli pripompuota visko ir nesveika ![]()
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~