Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eeei! Edgarai, as nelabai supratau ka cia parasei :? kiek isgeres buvai? ar cia peresibraskiavimo pozymiai?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 764 765 766 767 768 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
eeei! Edgarai, as nelabai supratau ka cia parasei :? kiek isgeres buvai? ar cia peresibraskiavimo pozymiai?
cia manyciau man biski pazymiai psykikos sutrikimu pradeda po truputi lyst ;DDD
pazymiai? kazkokia nuoskauda matau tau likus is mokyklos laiku issipasakok, visgi as "socialine klubo darbuotoja"
jomajo muha baha pozymiai ten ;D
kiek aš Jus, ponaiti, pažįstu, tai neteko dar tokio energingo matyti ... tikrai kažkas tamstai negerai .. ar čia toks mano lietuviškas bruožas, kam gerai, tas nesveikai atrodo?
Diana, 20 parašė:sveiki, va jau ir as galiu pasirodyt, beveik atostogos prasidejo tai sukas mintys ka cia nuveikus per vasarele ka jus planuojat savo vasarom?
o Tu mokykla pabaigiai :? man jau pencia
du meteliai jau kaip mokyklos nebelankau
DD>DZIANA...wo o tu kur prapuolus buwai taip uzwaziuot norejau samanes atsiwest taip dingai is radaro ;D
radaras matyt sugedo ar iskilo ;D
matyt reikia per naujo imagnetint ;D
reik tik antro magneto, kvailiukai jus
jo o jis yra siaures asigalyje ;D ;D
DD>DZIANA...wo o tu kur prapuolus buwai taip uzwaziuot norejau samanes atsiwest taip dingai is radaro ;D
kazkodel as maniau, kad mano nr turi :? matai, turbut per ilgai galvojai kada cia uzsukus kaip sakoma, ir kalakutas ilgai begalvodamas i bulvyne ikrito ;D
be to, kad manes cia nesimato, nereiskia, kad pasto nepasitikrinu, reikejo rasyt asmeniskai o dabar jau saukstai po pietu nebent nori i mano puse atvaziuot
nu jo as mielai tik wa kad matai man keleta tukstanciu kilometru db tektu waziuot ;D
wow, tai kur jau isdumei?
cia avarte kur ta braske tai is anglisku braskiu lauku, ;D draugas parnese keles tai nufotkinau ba neteko dar tokiu matyt ;D as tai auto kara wairuoju ;D braskes kilnoju ;D
Edgarai, tik nesakyk, kad tu buvai toks nieksas ir paskui ta braske savo stipriais ir niekingais pirstais idejai i seileta, mikrobu pilna burna? :x
as ir nesakau ;D ba det tai tikrai nedejau ;D nes netilpo niekaip tai kasniais as ja sunaikinau ;D
bent jau butum mum i Lietuva atsiuntes, vis is uzsienio zinai, "po blatu" butu buve sakytume, o koks Edgaras ...
jo o koks nenaudelis ;D
ei tu, negi tokia braske noretum valgyt? ;D man ji atrodo truputeli pripompuota visko ir nesveika
Puslapiai Ankstesnis 1 … 764 765 766 767 768 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~