Tema: kaip nugaleti pavyda?
vat turiu vaikina,ir kai jis man pasako va snd kazkokia merga kabinosi man ant kaklo,bet as ja atstumiau man visvien sukyla tox pavydas kad mes susipykstam,ka daryt,patarkit
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip nugaleti pavyda?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vat turiu vaikina,ir kai jis man pasako va snd kazkokia merga kabinosi man ant kaklo,bet as ja atstumiau man visvien sukyla tox pavydas kad mes susipykstam,ka daryt,patarkit
pasakyt jam kad tokiu dalyku tau nepasakotu ... ;D
o kam taip ziaurei pavydeti???jis kita kart nebepasakos kai matys kad pastoviai tavo tokia isteriska reakcija ,prades slepti nuo taves,argi tada bus geriau kai nieko nezinosi...
tai kad jis visada man viska sako ..
ot vaikinukas savo nuklydimus atvirai izdesto ne tu viena tokia pavydi ir nieko ce nepadarysi teks susitaikyti ir venkt situaciju kurios gali kelti pavyda
taj gal emsk ir susirask kita
Patrankyk galva i siena......
duok vaikinukui laisves
laisve vaikinams!!!;D;D;D
tai ir pati jam pasakyk, kad tave koks nors vaikinas kabino siandien(net jei to nebuvo), bet tu nekreipei demesio, gal irgi uzpavydes ir supras koks nemalonus jausmas ta girdeti.
jo kerstauk tuo paciu!
taip taip pasakyk kad tave vaikinas i kina kviete ar geliu gavai is vaikino ..
na jei pasakoja tokius dalykus tai tikisi kad tu ji i dausas pakelsi ir idelizuosi, reikia turiti sweiko pavydo jei pavydi tada reiskiasi kad zmogus rupi
joa laisves vaikinams .. laisves merginoms ... as pati draugauju jau ne vieni metai, ir puikiai zinau, kokia laisves kaina yra brangi draugysteje ... bus per daug pavydo, bus laisve per daug varzoma ar pan, net nepajusi, kaip isbles meile - seile ...
O man tai butu malonu jei vaikinas man pasakotu tokius dalykus tada zinociau kad
jis mane myli ir ne ziuri i kitas
na jo man sake net foto rode.. sedi sako, va tavo konkurente... nu blyn galvoju ... as net nezinojau kad turiu kazkokias konkurentes.. tad pradedi sukti galva ir galvot ar dar kokiu konkuenciu nera... kam to reikia...
tesiog pabandyk jam to neparodyti ir kanors panasaus pabandyk paskyti jam bet to gali ir nereiketi ko maziau kreipsi demisi tuo maziau jis tave tuo erzins ...
ir visx atsistos i savo vezias pavydas taj naturalus dalykas be pavydo nebutu ir meiles..
bet kai kas nors pamato tavo vaikina su kita dar prikuria ka nors
ir tau papasakoja. tada jau blogiau
nei tau vaikinas pats viska papasakos
bet tai ir nuo situacijos priklauso.
kartais galibut kad geriau tyletu o kartais ne
Na aisku bet kuo tu daugiau pasitiki tuo konors ar savo vaikinu jaj tavo vaikinas gerras taj jus ramiai susesit ir pasnekesit kaip sako rusaj pasidim patalkujim i vsio budet atlicno ...
tai kai su kita na tai gali pagalvot kad kokia bendradarbe ar siaip .. bet ne konkurente arba va ji mane kabino..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip nugaleti pavyda?