Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Тема: Ir kas per padarai tie vaikinai?
Kokios merginos noretumete - tylios i kuria mazai kas atkreiptu demesy, ar kompanijos sielos, kuri trauktu visu zvilgsnius ir demsy y save?
Ir ar mestumete savo mergina, jei ji labai nepatiktu, tavo draugams, ir jie apie ja negraziai sneketu?

- Ovydas, 19
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: Ir kas per padarai tie vaikinai?
Man vienodai sviecia ka sneka aplinkiniai apie pana

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Неактивен
man irgi , o kokios merginos norisi tikrai labai sunku apibrezt nes svarbiausia kad sirdele trauktu 

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
nu nepasakyciau kad vyrai pletku neskleidzia, kai pasiklausai tai dar daugiau uz mergas sneka
O jei tik nepatiktu kaip zmogus, bet taves neisdavinetu ?

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Aj as norejau suzinot kokios jums asmeniskai merginos patinka ar tylios ar tos kurios megsta pasireikst ?

- Saulius, 30
- Forumo Liūtas
- Неактивен
as ne pagal tai mergina renkuosi jei ji tau patiks kaip asmenybe ir seip is isvaizdos tai koks skirtumas ar ji tili ar mekstanti pasireiksti niu aisku kur per dauk tili ir visa laika tyli nu gal ir nelabai

- Viktoras, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
na visus teiginius patikrinciau ir jei man nepatiktu tai mesciau bet jei draugam nepatiktu tai jie galetu mane mesti !!! na ziurint koks tas aktivumas ???? placiau

- Viktoras, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
na visus teiginius patikrinciau ir jei man nepatiktu tai mesciau bet jei draugam nepatiktu tai jie galetu mane mesti !!! na ziurint koks tas aktivumas ???? placiau

- Augūna, 16
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
O koks skirtumas, kokios patinka. Ruošiesi keistis, jei dauguma sakys - tylenės, o tu, pasirodo, kompanijos siela?

- Ievute, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен
xa.....tikrai nusisnekejai,vyrai taip pat skleidzia pletkus,jus nesat isimtys,aisku gali kalbeti uz save,tai realu ir net iamnomabet kad jus VISI nesat pletkininkai tai nuosirdziai abejoju!!!!!!!:P

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Viktoras, 20 пишет:na visus teiginius patikrinciau ir jei man nepatiktu tai mesciau bet jei draugam nepatiktu tai jie galetu mane mesti !!! na ziurint koks tas aktivumas ???? placiau
bet pavyzdziui nuvisedi mergina supazindint su savo draugais, ir visas demesys skiriamas jai, juotiesi galima sakyt kaip ir pamirstas, apmaudas butu manyciau

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Ievute, 19 пишет:
xa.....tikrai nusisnekejai,vyrai taip pat skleidzia pletkus,jus nesat isimtys,aisku gali kalbeti uz save,tai realu ir net iamnomabet kad jus VISI nesat pletkininkai tai nuosirdziai abejoju!!!!!!!:P
sutinku Ieva su tavo nuomone, kad bernai irgi pletkina, tarpusavy ypac pasidalija savo nuotykiais, o paskui kai nueina pletkai.. tai va bernai pletkininkes ne tik mes 

- Viktoras, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Augūna, 16 пишет:O koks skirtumas, kokios patinka. Ruošiesi keistis, jei dauguma sakys - tylenės, o tu, pasirodo, kompanijos siela?
tu cia sumanim?

- Augūna, 16
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Viktoras, 20 пишет:Augūna, 16 пишет:O koks skirtumas, kokios patinka. Ruošiesi keistis, jei dauguma sakys - tylenės, o tu, pasirodo, kompanijos siela?
tu cia sumanim?
Nesijausk esantis dėmesio centre;]
Ši žinutė skirta temos autorei.

- Viktoras, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
as tik paklausiau ir nesijauciu demesio centre o kodel tureciau jaustis?

- Augūna, 16
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
O aš tik šiaip pasakiau. Neįsivaizduoju, kodėl manei, kad tau rašiau ;]

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Inesa, 18 пишет:Viktoras, 20 пишет:na visus teiginius patikrinciau ir jei man nepatiktu tai mesciau bet jei draugam nepatiktu tai jie galetu mane mesti !!! na ziurint koks tas aktivumas ???? placiau
bet pavyzdziui nuvisedi mergina supazindint su savo draugais, ir visas demesys skiriamas jai, juotiesi galima sakyt kaip ir pamirstas, apmaudas butu manyciau 
tai kokie jie tau draugai tokiu atveju ? ;D

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
na bet buna kad naujam zmogui visada skiriama daugiau demesio norint jy pazint 

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Viktoras, 20 пишет:Augūna, 16 пишет:O koks skirtumas, kokios patinka. Ruošiesi keistis, jei dauguma sakys - tylenės, o tu, pasirodo, kompanijos siela?
as keistis nesiruosiu tik seip ydomu
Сообщений с 1 по 20 из 46
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.