Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 46

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: Ir kas per padarai tie vaikinai?
Inesa, 18 parašė:na bet buna kad naujam zmogui visada skiriama daugiau demesio norint jy pazint 
siaip as ir zmones su kuriais bandrauju skiria maziau demesio naujam zmogui ...
nebent tas zmogus kazkoks super duper ir pats saukiasi ta demesi , bet tokiais tenka gan greit nusivilt ...

- Viktorija, 18
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
jei busi tylene visi galvos kad tu pasikelus ir tau nelygis bendraut su jais...busi kompanijos siela-draugai prades sakyti vaikinui"paziurek kokia tawo pana,fliurtuoja,kalbina visus"...beje mano ex ir paliko mane del to kad kazkaip per graziai elgiaus su jo draugais,tipo pagalvojo kad galiu isduot....nu nesamane kai pagalvoji,bet matyt draugai jam buwo swarbiau...geriausia but tokiai kokia esi ir dzin ka sako kiti..
:]

- Viktoras, 25
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tautvydas, 20 parašė:Inesa, 18 parašė:Viktoras, 20 parašė:na visus teiginius patikrinciau ir jei man nepatiktu tai mesciau bet jei draugam nepatiktu tai jie galetu mane mesti !!! na ziurint koks tas aktivumas ???? placiau
bet pavyzdziui nuvisedi mergina supazindint su savo draugais, ir visas demesys skiriamas jai, juotiesi galima sakyt kaip ir pamirstas, apmaudas butu manyciau 
tai kokie jie tau draugai tokiu atveju ? ;D
na jei jie su ja bendrautu tai ka as tikrai nepradeciau verkti jei negali nugaleti susivienik!!!

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Viktorija, 18 parašė:jei busi tylene visi galvos kad tu pasikelus ir tau nelygis bendraut su jais...busi kompanijos siela-draugai prades sakyti vaikinui"paziurek kokia tawo pana,fliurtuoja,kalbina visus"...beje mano ex ir paliko mane del to kad kazkaip per graziai elgiaus su jo draugais,tipo pagalvojo kad galiu isduot....nu nesamane kai pagalvoji,bet matyt draugai jam buwo swarbiau...geriausia but tokiai kokia esi ir dzin ka sako kiti..
:]
nereikia su protiskais atsilikusiais bendraut ir tokiu rupesciu tikrai nebus

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tautvydas, 20 parašė:Inesa, 18 parašė:na bet buna kad naujam zmogui visada skiriama daugiau demesio norint jy pazint 
siaip as ir zmones su kuriais bandrauju skiria maziau demesio naujam zmogui ...
nebent tas zmogus kazkoks super duper ir pats saukiasi ta demesi , bet tokiais tenka gan greit nusivilt ...
taj jei pas jus ateina y kompanija naujas zmogus, supratau kad buna vos ir ne atstumtasis:)

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
inesa 18 > tu dar gyveni darzelio ar pradiniu klasiu laikais kai zmogus buvo arba krutas arba lopas ;D;D;D
nera kazkokio atstumino ar pritraukimo , tiesiog vyksta bendravimas ir viskas ... kas kaip nori tas taip ir prisijungia prie jo vyksmo. nieks nepyks jei tu visa vakara prasedesi ir pratylesi ir lygiai taip pat nieks nepyks jei tu reiksies kiek tik galesi ...

- Arturas, 20
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
man asmeniskai labiau patinka tylesnes merginos, nes as pats linkes labiau dominuoti ir po to gaunasi kaip ir konfrontacija kuris kuri
be to nuolat kazkur besitrankanti mergina man taip pat neatrodo viliojanciai...siaip merginom negalima pernelyg pasitiketi, jau irodyta kad jos daug labiau linkusios i isdavyste, ir pats tuom isitikines ne karta esu. vaziuoji tarkim autobusu kur nors ir girdi kaip kalba telefu "oi taip zujkuti, aga, duosi skrybele pajodinesim, buckis", kitas skambutis "labas pupuli, ar galesi atvaziuoti pasiimti musu i stoti? gerai zujkuti, buckis", padeda rageli ir sako savo draugei "koks jis gaidys, gerai kad bent masina turi, tai paduchinti galima". na ir panasus pavyzdziai. ir ne karta ir ne du, todel merginu pernelyg arti neprisileidziu, o garsiai rekianti mergina man asocijuojasi su bukaprote blondine (kuriu beja taip pat ne viena sutikes esu). todel man arciau tyli rami mergaite kuria galima lepinti ir pasitiketi 

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
bet buna kad ir tyli kiaule gilia sakny knisa 

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Inesa, 18 parašė:taj jo mazdaug atvares y nauja kompanija, lipsi visiems per galvas kad y tave atkreiptu demesy, jo gal demesio gausi bet ar ilgam. ir visai as cia nesnekejau nei apie krutus nei lopus
nes gal vienam busi krutas, o kitam paskutinis lopas 
aplamai neegzistuoja nei krutumas nei lo..iskumas. tiesiog yra zmones!
ir geriau vartok zodzius man jis patinka arba ne.

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
tu pats pirmas juos paminejai, as tik pakartojau 

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Arturas, 20 parašė:man asmeniskai labiau patinka tylesnes merginos, nes as pats linkes labiau dominuoti ir po to gaunasi kaip ir konfrontacija kuris kuri
be to nuolat kazkur besitrankanti mergina man taip pat neatrodo viliojanciai...siaip merginom negalima pernelyg pasitiketi, jau irodyta kad jos daug labiau linkusios i isdavyste, ir pats tuom isitikines ne karta esu. vaziuoji tarkim autobusu kur nors ir girdi kaip kalba telefu "oi taip zujkuti, aga, duosi skrybele pajodinesim, buckis", kitas skambutis "labas pupuli, ar galesi atvaziuoti pasiimti musu i stoti? gerai zujkuti, buckis", padeda rageli ir sako savo draugei "koks jis gaidys, gerai kad bent masina turi, tai paduchinti galima". na ir panasus pavyzdziai. ir ne karta ir ne du, todel merginu pernelyg arti neprisileidziu, o garsiai rekianti mergina man asocijuojasi su bukaprote blondine (kuriu beja taip pat ne viena sutikes esu). todel man arciau tyli rami mergaite kuria galima lepinti ir pasitiketi 
TIESA TAVO ZODZIOSE
o man patinka truputi aktyvesnes nes su jom niekada liudna nebuna, nors ir pats galiu atstot radija ;D jei mergina aktyvesne su ja zymiai maloniau man ir tusintis ir ramiai kur paplepet...

- Arturas, 20
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Inesa, 18 parašė:bet buna kad ir tyli kiaule gilia sakny knisa 
kad ir kokia ta sakni beisknistu visvien liktu kiaule

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Arturas, 20 parašė:Inesa, 18 parašė:bet buna kad ir tyli kiaule gilia sakny knisa 
kad ir kokia ta sakni beisknistu visvien liktu kiaule 
;D

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
na butu labai malonu kad pagal save visu nelygintum ;D;D;D;D

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
o tai draugai, net nepalaikysit mnaes nelaimej 

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
as nematau cia jokios nelaimes 

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
neyzvalgus esi 

- Tautvydas, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
as izvalgus , bet tai kas tau beda atrodo is tiesu tera naturalus atlyginimas uz protine veikla netinkama kryptim ir mano suvokimu cia anokia ir beda
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 46
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.