481

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

asmeniskai man turi itakos vaikino ugis, nes...esu auksta...draugavau su vaikinu savo ugio, tai nesiojau zemakulnius ir vistiek vizualiai atrodydavau aukstesne, ji tai labai erzindavo, tai buvo viena is priezasciu kodel skyremes, man tai irgi eme pamazu kliudyti...issiskyriau su vaikinu, pradejau nesiot aukstakulnius, ir ieskausi vaikino nuo 187 ugio:) kad bent kiek aukstesnis butu:)juk taip faina, kai nori gauti buchki reikia pasistiebti...mmm....kartais pajunti, kad net skrendi:)

482

tiesa, skyremes po 3 metu gyvenimo drauge:)pasakysit, kad ne ugyje esme, bet is ivadintu vienas kitam priezasciu kodel skiriames benra buvo viena - ugis...jis jaute diskomforta, jautesi skrusdeliuku, o as drambliuku, o dabar su aukstesniu vaikinu pagaliau ir as jauciuosi skruzdelyte...ir kaip tai faina...

483

JOooooo. Einu kartis tada ...... ;D ;D ;D

484

Na kai merginos ugis 1.60 ir dar waikinas zemesnis tai gal zinai ir keistai atrodo,bet jeigu mergina auksta ir waikinas truputi zemesnis na ner cia ko ir baidytis...
turejau waikina,kuris buwo uz mane aukstesnis,tai tikrai buwo labai faina,nes aukstakulniais apsiaut galejau,turejau ir toki kuris buwo zemesnis,na tada rinkausi zemakulne awalyne,bet problemu del to tai neturejau=)
Tik wa,kad patys waikinai ima kompleksuot,kad yra neauksto ugio

485

Logikos pas tave mergyt 0. Mergina anot tavo pasakymo 160, tai vaikinas 158 atrodys juokingai. O jei 180 mergina ir 178 vaikinas tai atrodys normaliai. ;D ;D ;D

Liliputu nieks lietuvoj nemegsta, jiems tik i liliputija varyt. (Va ten as ir varysiu tongue tongue tongue )

486

Martyna, 19 wrote:
Doroteja, 21 wrote:
Martyna, 19 wrote:
Deividas, 23 wrote:

Tai vat sveikos paneles noreciau isgirsti aisku jusu objetyvia nuomonia tai pasakykit ar Jum turi itakos vaikino ugis ir kodel ? As esu ne is didziuju bet nemanau kad tai yra trukumas smile

Turi įtakos... :::041 nelabai konkretus klausimas pirmiausia... Toks bus ir atsakymas: žinau tik tiek, kad esu jautusi stiprią trauką ir žemesniam už save.

O ar galetum draugaut su jaunesniu?

Ne amžiuje esmė.

Martyna, ne taip paklausiau visaj jau as. norejau paklaust su daug zemesniu ar draugautum (na ne 5 cm o daugiau)...

487

na, man patinka tik auksti vaikinai, pati jauciuosi geriau, kai salia manes aukstas vaikinas, jautiesi mazesne, pazeidziamesne, o vaikinas tarsi siena, kuri tave nuo visko apsaugo smile

488

Doroteja, 21 wrote:

Martyna, ne taip paklausiau visaj jau as. norejau paklaust su daug zemesniu ar draugautum (na ne 5 cm o daugiau)...

Kodėl gi nepabandžius, jei yra trauka :::041 gi čia ne kažkoks nuosprendis sau, katro atšaukt neįmanoma smile

489

Lina, 19 wrote:

na, man patinka tik auksti vaikinai, pati jauciuosi geriau, kai salia manes aukstas vaikinas, jautiesi mazesne, pazeidziamesne, o vaikinas tarsi siena, kuri tave nuo visko apsaugo smile

Pritariu tau 100 procenteliu wink

490

As noriu jaustis saugi, ne tik fizine bet ir moraline prasme, todel mano manymu uz vaikino turi jaustis kaip uz muro  as visom keturiom uz aukstus.

Kas cia gal koks karas vyksta,kad tiek saugotes??
NU man Viktorija paaiskink,kaip jis tave moralishkai apsaugos? prashom pavizdi!!! 

491

Vycka, 18 wrote:

As noriu jaustis saugi, ne tik fizine bet ir moraline prasme, todel mano manymu uz vaikino turi jaustis kaip uz muro  as visom keturiom uz aukstus.

NU man Viktorija paaiskink,kaip jis tave moralishkai apsaugos? prashom pavizdi!!!

Nu as nepana, bet galiu atsakyti. Visu pirma jos siaugaiu jauciasi, nu tipo aukstas tai man nieko negresia. Bet esu 2 kartus mates, kaip toks aukstas i kojas deda pribejus 2 sesiolikos metu durneliams ir pana palieka big_smile Butu idomu ir 3 kart pamatyti, maip tas moraliskas saugumas situ panu luzta xD

492

manau, kad turi, nes jei bus zemesnis uz mane vaikinas manau, kad nedraugauciau. Man tokie uznesa i snarglius:D....

493

Edita, 13 wrote:

manau, kad turi, nes jei bus zemesnis uz mane vaikinas manau, kad nedraugauciau. Man tokie uznesa i snarglius:D....

Tau dar tik 13, dar pienas nuo lupu nenudziuvo, tai tavo nuomone mazai kam svarbi big_smile
PS: maciau yra pirkti leliu barbiu po 12 litu, gana neprastos, mano pusesere kuriai 12 tokia nusipirko...

494

Marius, 23 wrote:
Edita, 13 wrote:

Tau dar tik 13, dar pienas nuo lupu nenudziuvo, tai tavo nuomone mazai kam svarbi big_smile
PS: maciau yra pirkti leliu barbiu po 12 litu, gana neprastos, mano pusesere kuriai 12 tokia nusipirko...

Mariau, nebuk toks ziaurus. Kiekvienas turi teise issakyti savo nuomone tongue Jei tau ji nesvarbi tai ir neskaityk.

495

Dora, 19 wrote:
Marius, 23 wrote:
Edita, 13 wrote:

Mariau, nebuk toks ziaurus. Kiekvienas turi teise issakyti savo nuomone tongue Jei tau ji nesvarbi tai ir neskaityk.

Heh, nu bet ka ali 13 metu vaikas ismintingo pasakyti. Nors gal ir tavo tiesa  big_smile

496

nu sukit kaip norit bet kiekvienam Martynui sava kepure...yra ir panu zemu...bet dazniausiai auksti vaikinai renkasi coliukes:(

497

Marius, 23 wrote:
Edita, 13 wrote:

rimtai baisu kas daros ......aisku pirkis lele ir buk namie o ne apie bernus pesek ka tu supranti paie draugyste ir berniuku ugi..............buk vaikas kiek gali daugiau paklausyk senos tetos.......:::642

498

Marius, 23 wrote:
Vycka, 18 wrote:

Nu as nepana, bet galiu atsakyti. Visu pirma jos siaugaiu jauciasi, nu tipo aukstas tai man nieko negresia. Bet esu 2 kartus mates, kaip toks aukstas i kojas deda pribejus 2 sesiolikos metu durneliams ir pana palieka big_smile Butu idomu ir 3 kart pamatyti, maip tas moraliskas saugumas situ panu luzta xD

cia ji turejo omeni moralinskai saugi tikriausiai pinigines dydziu vyresni didesni turi gera darba va.......oi rimtai panos jus ka lietuvoj negalit apsisaugot paciot moraliskai fiziskai ir t.t..........juokdares.......:::d08:::d08:::d08suni nusipirkit jai bijot lauk islyst o bernas ne zaislas nuo dydzio ir ugio meile nepriklauso.........................

499

manau, kad is pirmo zvilgsnio tai kazkiek turi, jei tas vaikinas pats kompleksuoja del ugio,tai tada gal ir labai...bet siaip jei zmogus turi kitu privalumu ir kompensuoja savo ugi,tai nemanau, kad tai turetu lemti ka...

500

tai dar kaip turi itakos.... dar kaip negrazu, kai merga yra aukstesne uz berna... fuuuuu....