You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 25 26 27 28 29 … 46 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Mariau... nesiparink... yra kaip yra... priimk...!
As ugiu nesididziuoju, bet ir nepergyvenu... o jaunesniu ir maziau patyrusiu merginu nuomones net negirdziu... tiesiog susitaikau suo tuo ka turiu ir nesistengiu gilintis, ko kaikuris jaunimas neturi ir galbut net negaus...
Kam pergyvent del to, kas Taves neliecia?
- Gerda
- Forumo Liūtas
Marius, 23 wrote:bet keistas pastebejimas. pagrinde panos pasisako pozityviai, kad ugis nelabai ir rupi tos kurios yra gerai per 20. 24 ir pan. ovisos jaunos tik oi net nepaziurecaiu, nedraugauciau ir panasiai. As suprantu kad jus norti tokiu "kenu", kad pries drauges pavaidinti ir panasiai. Bet manau tos jau viresnes turi patirties su tais kenais ir panasiai, jos mato kitas vertybes, netik saldainio popereli bet ir vidu. Vienzo, paaukit
Gaila, bet as viena is tu, kurioms iki 20 dar du metai, bet pasisakau uz tai, kad ugis man nerupi... taip kad...Prasyciau pagalvoti pries sakant...:)
- Arunas, 20
- Forumo Liūtas
Marius, 23 wrote:bet keistas pastebejimas. pagrinde panos pasisako pozityviai, kad ugis nelabai ir rupi tos kurios yra gerai per 20. 24 ir pan. ovisos jaunos tik oi net nepaziurecaiu, nedraugauciau ir panasiai. As suprantu kad jus norti tokiu "kenu", kad pries drauges pavaidinti ir panasiai. Bet manau tos jau viresnes turi patirties su tais kenais ir panasiai, jos mato kitas vertybes, netik saldainio popereli bet ir vidu. Vienzo, paaukit
kazkur skaiciau mokslini straipsni kuriame rasoma kad merginas traukia labiau auksti.kaip pamatem cia faktas BEET kai reikia kurt seima joms kazkodel zemesni vyrai atrodo patikimesni.
- Marius, 23
- Forumo Vijurkas
- Aleksandra, 20
- Forumo Dalyvis
man nepatinka, zemesni uz mane vaikinai... ir jausciaus nejaukiai, jei shalia manes koks zemas eitu, dar batelius su kablais uzsideciau, tai visai nekas!!!!!!! tikrai ugis daug ka reishkia...
pamenu kabinejos toks zemas, ugis iki mano akiu lygio(be kablu buvau)... ziauru buvo!!!!
- Aleksandra, 20
- Forumo Dalyvis
suprantama ten krepsininko man nereik bet zemesnio man irgi nereikia..
- Zaneta
- Forumo Naujokas
svarbiausia ne ugis o smugis
- Deividas
- Forumo Aktyvistas
reiskiames toliua
- Laura, 28
- Forumo Aktyvistas
- Alanta, 25
- Forumo Naujokas
sveiki, o si tema man lb aktuali, ir aciu temos autoriui kuris ja sugalvojo:)as pati 1.85 cm ugio ir patikekit tai tikrai nera lengva, nepaisant to kad kelniu gauti keblu, o jei dar kulnus uzsideciau galeciau gatvej zibintus skabyt:):):) smaikstu bet tuo paciu ir nejuokinga, su vaikinais taipogi problema, gal kvailai nuskambes, bet kaip pikta kai matai auskta vaikina tarkim 2 m.o salia jo eina mazyte kokiu 1.65 mergaite, ir mintyse sau sakai, argi negali susirasti sau panasaus ir mum ilgakojem palikti ausktesnius?:) bet is kitos puses jeigu zmones kartu laimingi tai jie i ugi neziuri. asmeniskai as pirmrnybe skiriu aukstiem vyram, nes noriu jaustis kaip uz sienos o ne siena buti pati, o ir aukstakulniais pasipuosti kartais norisi, tad ar aukstaugiu snd trukumas ar jie patys labiau megsta cuoliukes atsakykit jau jus:)
- Živilė, 18
- Forumo Aktyvistas
- Airyda, 26
- Forumo Naujokas
Idomu visu zmoniu nuomone apie aukstus zmones
mano kaip merginos ugis 186cm.tikras diskonfortas
apie lietuvos vyrus ka galiu pasakyti,mazai yra aukstu vyru.eini i akla pasimatyma o ten stovi vyras 1.65cm .
kazkada kai man buvo 14metu ,drauge pasiule padaryti akla pasipatyma su labai aukstu vaikinu
kai atejau i sutarta vieta ir pamaciusi kad jis vos sieke 150cm akys issprogo mano ant kaktos.
Turejau vaikina kuris buvo 210cm ,va cia tai jau pasijauciau tokia maza.
kas sako ,kad ne ugi esme,lovoj lygus ,tas yra zemo ugio
ir nezino nieko apie tai.
- Deividas
- Forumo Aktyvistas
Reiktu Jum krepsininku ieskotis
- Ida, 14
- Forumo Naujokas
na man tai ugis turi reiksme,aisku ne didziule, bet turi...jei vaikinas mano ugio arba uz mane zemesnis tai kzkaip nelabai kaip atrodytu,bet jei vaikinas uz mane aukstesnis 5 cm arba daugiau tj tada gerai:))
- Katerina, 22
- Forumo Naujokas
Esu gan auksta, tai sudaro problemu man tas berniuku ugis
- Deividas
- Forumo Aktyvistas
susitikinek su mergaitemis
- Rasa, 17
- Forumo Naujokas
ugis taip,turi didele reiksme,kadangi neesu 1,60cm:D tai man labai yra svarbu:)kazkaip su zemensiu uz save nemanau kad labai jaukiai jausciausi:)
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
Beje, o ka vaikinai mano uz aukstesnes uz save paneles? Man patinka vienas bachuriukas, bet jis zemesnis... Man tai tas dzin, bet galvoju, gal jis kompleksa jaustu koki...
- Deividas
- Forumo Aktyvistas
as tai jokio komplekso nejauciu
Pages Previous 1 … 25 26 27 28 29 … 46 Next
You must login or register to post a reply