Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Nu nezinau pas mane 185cm ir teziuriu irgi TIK aukstesnes 175cm minimum mergaites ) :PP Man liliputes neisnesa manoji sirdele :DDD :PP
sweiki mano ugis 1.98, 17m...ir jei kas duotu pasirinkti tarp auksto ir zemo geriau pasirinkciau zema nes tikrai paauglyste sunki kai esi aukstas pradedant nuo mokyklos baigiant sokiais ... galbut taip atrodo nes aplink mane wien zemaugiai ,todel jauciuosi nepilnawertiskai... galiu pasakyti is sawo trumpos patirties kad buti aukstam tikrai nera pliusas . p.s cia mano nuomone...
Esu zema, tad man paciai yra nesmagu butu salia aukstu zmoniu ,tiesiog nejaukiai jauciuos ...
Bet kartais,kad ir kaip nenoretum, tenka prisitaikyti
Manau vaikinas už merginą turėtų būti aukštesnis bent jau 7-10cm.
" Lovoje vis lygus " =
Manau vaikinas už merginą turėtų būti aukštesnis bent jau 7-10cm.
Turi ,tikrai statistika .
" Lovoje vis lygus " =
Ei ta pati ketinau pasakyti...
turi ir labai vaikinai turi buti aukstesni o ne zemesni uz merginas
Indre> zodelis turi bet ne visada yra ;D
man tai patinka kai vaikinas lygus arba aukštesnis už mane būna ;D
gyvenime ugis neturi jokios reiksmes,aukstakulnius batelius galima nesioti,netgi jei vaikinas zemesnis,tik nereikia kompleksuoti:)bet kas liecia sexpartneri,tai geriau kad butu neaukstas,nes bus kaip tame anekdote apie voverio ir zirafos meile(myli apacioje, o buciuoti suoliuoja i virsu):D
mano nuomone, kai esu aukšta tai turi reikšmės ūgis daug:) nors dauguma sako kad nėra ko kompleksuot, bet jausmas tikrai nėra lb smagus kai eini ir į visus žiūri iš viršaus..
seniau manydavau kad esu labai aukstas bet pagal jusu reikalavimus tai kaiptik
Kas iš to ūgio?
Ka esu pastebejusi, kad gazus vaikinai buna auksti. Seip esu as lb zema ir mane tai nervina...manau, kad man tai tapo lyg kompleksu nes is bendraamziu nejutau palaikymo kad tai dzin ir tai tapo sirdies skausmeliu nors yra ir zemesniu mano amziaus ir vyresniu merginu...ka daryt...
as megstu aukstakulnius tad man ugis svarbu. bent jau pirminiu atzvilgiu... deja bet taip yra...
Prisimasto cia visokiu ugio problemu!Aukstas grazu paziuret ir viskas.Jaunysteje buvau del vieno tokio pametus galva.Kiek yra puikiu bruozu;Jumoras,istverme,patikimumas...
manau, kad svarbu, nes nedraugaučiau už save mažesniu
Nesubrendėliams ūgis svarbu neva jie taikosi į mados normas...
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?