261

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

kam tas ugis pasake deivis ir apsimove platformas wink

262

negrazu kai mergina aukstesne uz vaikina. geriau kai vaikinas yra aukstesnis:::305

263

as taipat nedraugauciau su zemesniu,.. nes butu nesamone su juo draugauti,.. su maziu ner ko prasidet,.. anetaip?:) smile wink ;0 smile smile

264

aisku ne visoms patinka auksti pvz.apie 2m aukscio vaikinai.

265

visu pirma neaukscio o ugio ne stulpai tie 2 metriniai juk irgi zmones (turbut) smile
auktesnis visada isvaizdesnis kaip ir mergina kai praeina ant kulniuku blondine apie 177cm su mini sijoneliu smile nu primetat vaizda kai visi atsisuka ???:) matosi klad ne vaikas praejo wink o merga blynj smile
ir bachurai kai 165 ir sveria 55 jo vyras smilebig_smile

266

vaikinas turi buti siek tiek aukstesnis uz mergina:)

267

nedaugiau nei 2 metrai smile nu gali uz pana buti aukstesnis iki 50 cm:) big_smile

268

niu vaikinas gali man asmeniskai bt ir lygus su manim, bet aisku geriau kai buna siek tiek aukstesnis smile

269

man uztenka ir 150cm:)

270

na cia tik isigalvojimas kazkoks big_smile

271

pati esu gana neaukshta, bet man patinka labai auksti vaikinai smile nors siaip ish bedos tiktu ir bent 10cm uzh mane aukshtesnis big_smile

272

per visa mano trumpa big_smile gyvenima nepatiko man ne vienas, kuris buvo aukstesnis uz mane... juokinga ;D ;D ;D   keista...
net mokykloj nusiziurejus buvau zemesni

273

MAN TAI NE BET VISTIEK FAINIAU KAD UZ MANE VAIKINAS TRUPUTELI AUSKTESNIS...TADA JAUCIUOSI SAUGIAU

274

na tai pasakykit, koks vaikino ugis pats idealiausias? smile

275

man DZIN. svarbiausia naglas akutes turi :V

276

sweiki,galiu pasakyti jej labaj myli,tej ugis tikraj nera swarbu:)

277

cia kiekvienam skonio reikalas ir kaip gyvenimas pasisuks... viena isimyles auksta, kita zema ir myles jau toki koki myli... as per savo neilga gyvenimeli, neturejau zemesniu, turejau savo ugio ir aukstesnius.. bet pasakysiu atvirai man geriau kai vaikinas auksas, bent kartais gali kulnais pasidziaugti gali... dabar neturiu jokiu problemu, vaikino ugis 195 ir jam gerai ir man gerai... mano ugis yra 178, o gal jau kiek ir paaugau, todelk man idealiausias tai kokia 10 cm aukstesnis pradedant nuo to

278

taip taip didelis ugis gerai big_smile

279

meile tai meile o ugis yra ugis smile

280

man vaikino ūgis reikšmės turi...