Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
neswarbu koxz wajkyno ugys swarbu ar TU ji myli
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 19 20 21 22 23 … 46 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
neswarbu koxz wajkyno ugys swarbu ar TU ji myli
Na butu keista jeigu mergina 174cm, o vaikinas tik 163
Na butu keista jeigu mergina 174cm, o vaikinas tik 163
Diene mano davatku krastas.. kas cia tokio :? tai tu ar zmogaus ieskai at boksto :V man tai keista kad lb vaikiskai mastai..
man tai aukstenis vaikinas butu maloniau...o su mazesniu nelabai jaukiai jausciausi...
daugiau nieko negaliu pasakyti...
man tai aukstenis vaikinas butu maloniau...o su mazesniu nelabai jaukiai jausciausi...
> na ka zn mano ugis yra 179 na tai mazdaug 180 tai as draugavau su jaukstesne panele bet del to nei ji nei as nekompleksavom..
Evelina, 17 parašė:man tai aukstenis vaikinas butu maloniau...o su mazesniu nelabai jaukiai jausciausi...
> na ka zn mano ugis yra 179 na tai mazdaug 180 tai as draugavau su jaukstesne panele bet del to nei ji nei as nekompleksavom..
nu as cia tik apie save pasisakiau...kiekviena mergina yra kitokia...vienom mazesni vaikinai nepatiktu...kitom jokiu problemu nekeltu...
na pavyzdziui as nemanau kad tai jau daug reisksmes turi, bet as vis tiek smagiau jauciuosi kai vaikinas buna bent jau mano ugio, o ne zemesnis
na pavyzdziui as nemanau kad tai jau daug reisksmes turi, bet as vis tiek smagiau jauciuosi kai vaikinas buna bent jau mano ugio, o ne zemesnis
cia tai irgi teisingai pasakyta...su jausmais nieko nepadarysi...jeigu patiks/isimylesi mazesni vaikina tai nieko jau nepadarysi...
bet man irgi geriau butu kad vaikinas nemazesnis uz mane butu...
manau dabar geriau issisakiau neigu 1 karta:D
na taip kek zmoniu tiek nuomoniu
nium man turi reiksmes ugis nes pati nesu is tu mazuju merginu ir speju idomiai atrodyciau vaikina po pazastimi pasikisusi eidama nezinau visada atkreipiu demesi i tuos 2 m. vaikinus mane zavi jie labai
man asmeniskai labai patinka auksti ir siaip dideli zmones:) pati esu 160,45kg...
pirmas vaikinas buvo 190,120kg... paskui 198,100...:)...
cia tas pats kas po presu varle pakisti
cia tas pats kas po presu varle pakisti
xi xi xi gerais kslei prajuokinai
na bent jau man tai tikrai turi ytakos vaikinuko ugis. esu auksta ir man reikia uz mane aukstesnio....:)p
tai paprasyk kad kulnus uzsidetu
kazkam humoro jausmo nestinga
ne pirma pastebejai
NIEKADA NEBUCIAU UZ SAWE ZEMESNIU LILIPUTUnEBENT BUTU BAISINIS GRAZUOLIS:)
mes ne apie surius kalbam ir ne apie liliputus
nium kaip sakoma kas vienam vienaip atrodo tas kitam kietaip gali pasirodyti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 19 20 21 22 23 … 46 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?