Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Man svarbu net labai, vaikinas turi buti pakankamai stambus ir aukstas ar bent jau kad proporcingai atrodytumet..su zemesniu tikrai neprasideciau
pritariu:)neturiu ka ir bepridurti:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 21 22 23 24 25 … 46 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Man svarbu net labai, vaikinas turi buti pakankamai stambus ir aukstas ar bent jau kad proporcingai atrodytumet..su zemesniu tikrai neprasideciau
pritariu:)neturiu ka ir bepridurti:)
na ka dar paskiesit ?
jo, ka dar paskiesit? koks skirtumas tas ugis... svarbu galunes ilgos... pirtstai, nosis, ir t.t.
svarbu vikrumas civiliokai
ir ko tas forumas uzgeso ?
nebeturi
asmeniskai man patinka auksti waikinai.bet kaip pasakius meilej nera nieko swarbaus
Nu cia prisiskaiciau visokiu "nukvakusiu" merginu ir protingu pasisakimu. Labiausiai istrigo kai sako nenorecaiu su mano ugio(kai jos ugis 160) SUDZIUVELIU eiti. Ar jis mane apgintu. Duosiu toj pavizdy is savo puses. As esu 164 (nu ka gal ir mazai bet man tai netrgudo, o pana kad ir 180, as gyvenu del saves o ne del kitu), mano sudejimas yra sportiskas + 6kg -100cm nuo ugio. t.y apie 70kg. ir ne vienas 2 metru sakaliukas maxaliukas yra krtites nuo situ ranku. As cia nenoriu vaidinti, bet tokie pasakimai "nukvakusiu" panu tiesog nervina. Atrodo zemam zmogui ir taip lengva butu. Bet tiek jau to. Kiekvienas turi savo nuomone. Beto nepamirskit kad grazus ipakaviams savaime negarantuoja grazaus vidaus.
aš tai manau, kad turi, ir net lb didelę įtaką. ;]
Bent jau man, waikinas turi būti už mane aukštesnis wisa galwa.Juk kai bučiuojamės, jis turi lenktis prie manęs, o ne aš prie jo. Jei waikinas žemesnis arba mano ugio, jis man ne waikinas. ;P
jokio skirtumo lovoje visi lygus
tikrai taip ar zemiau ar auksciau
va va
O as turbut mazesnio negaleciau isimylet... o jei dar kablus uzsidedi taj ir ziuri i ji is palubiu? nzn kazkam gal geraj man iskart jausmas keistas buna salia mazesnio vyro... nesu as ir pati didele man rodos 176cm ner daug, bet 170 vyras man mazas atrodo laby... gal pora cm dar nieko butu nzn... Bet buna matau gatvej vaikinas mazesnis visa galva - va to tai negaliu suprast
O as turbut mazesnio negaleciau isimylet... o jei dar kablus uzsidedi taj ir ziuri i ji is palubiu? nzn kazkam gal geraj man iskart jausmas keistas buna salia mazesnio vyro... nesu as ir pati didele man rodos 176cm ner daug, bet 170 vyras man mazas atrodo laby... gal pora cm dar nieko butu nzn... Bet buna matau gatvej vaikinas mazesnis visa galva - va to tai negaliu suprast
Zinoma kad negali suprast. nes tavo pozicija yra priesinga. O beto tai buvo ne tavo o kitu dvieju zmoniu pasirinkimas. Plius atsimink viena, visa likusi gyvenima nugyvensi ne kablais, ar palubem.
As noriu jaustis saugi, ne tik fizine bet ir moraline prasme, todel mano manymu uz vaikino turi jaustis kaip uz muro as visom keturiom uz aukstus
Hmm, galima klausima. O kuom morealine sauga siejasi su dideliu ugiu. Idomu butu paziureti kaip tavo "saugioji morale" luzta, kartu kaip ir tavo aukstas vaikinas lyg siaudas
Net nezinau kaip paaiskinti..
O tau ziuriu tik mustynes galvoj..nezinau kaip tu bet as tai gyvenu taip kad aplink mane tokie dalykai nevyksta ir mano vaikinui nereiketu teptis ranku i kazkokio forso marmuze, taigi man visai nereikia kad jis butu boksininkas, net gi atvirksciai, mielas museika
Net nezinau kaip paaiskinti..
O tau ziuriu tik mustynes galvoj..nezinau kaip tu bet as tai gyvenu taip kad aplink mane tokie dalykai nevyksta ir mano vaikinui nereiketu teptis ranku i kazkokio forso marmuze, taigi man visai nereikia kad jis butu boksininkas, net gi atvirksciai, mielas museika
Netaip mane supratai. Niekam nesiulau mustis ir pan. Ir pats nepropaguoju eiti ir dauzyti morzas. Bet jusu pasakymas, stoveti kaip uz olos. Ka reiskia ta ola. Ogi, tai kad niekas tau nebaisu nes turi ta uzuoveje, kas uz tave ir save pastoves. ar ne taip ? Plius, realybe yra visai kitokia. Kiek pazystu draugu ir siaip esu mates ir netgi yra teke nekarta PADETI baxureliui su panele, kai kokie girti ereliai 16-17 metu 2-3 baxurai pradeda kabinetis ir musti baxura su pana nei is sio nei is to. ZInoma dabar daug kas sakys, kad pasaulis civilizuotas ir protas yra auksciau fizines jegos. bet ir vel pasikartosiu, kad realybej taip nera, nes jega gali suniakinti prota (jei supranti ka sneku) tiesiog zmogus turi buti savimi pasitikintis, stiprus (is liemens ir is stuomens), bei protingas. beto nejaugi tai patiktu kad vaikinas per vedybas tave is 3 ar 4 karto per tilta pernes bezdedamas
Doroteja, 21 parašė:O as turbut mazesnio negaleciau isimylet... o jei dar kablus uzsidedi taj ir ziuri i ji is palubiu? nzn kazkam gal geraj man iskart jausmas keistas buna salia mazesnio vyro... nesu as ir pati didele man rodos 176cm ner daug, bet 170 vyras man mazas atrodo laby... gal pora cm dar nieko butu nzn... Bet buna matau gatvej vaikinas mazesnis visa galva - va to tai negaliu suprast
Zinoma kad negali suprast. nes tavo pozicija yra priesinga. O beto tai buvo ne tavo o kitu dvieju zmoniu pasirinkimas. Plius atsimink viena, visa likusi gyvenima nugyvensi ne kablais, ar palubem.
Oj as suprantu viska kuo geriausiai man tiesiog keista buna ziuret i mazesni uz save... tokia esu... jei isimyleciau aisku butu nebesvarbu. bet kol kas atrodo keista. Beje tai kaip tas mazylis kaip sakei pernes normaliai mane per tilta? rimtaj zinok jei vyras aukstesnis iskart jausmas kad esi saugi o jei zemesnis kazkox jausmas kad tu turesi padaryt kad jis butu saugus
Oj as suprantu viska kuo geriausiai man tiesiog keista buna ziuret i mazesni uz save... tokia esu... jei isimyleciau aisku butu nebesvarbu. bet kol kas atrodo keista. Beje tai kaip tas mazylis kaip sakei pernes normaliai mane per tilta? rimtaj zinok jei vyras aukstesnis iskart jausmas kad esi saugi o jei zemesnis kazkox jausmas kad tu turesi padaryt kad jis butu saugus
Ahh tu matai kaip As uz tave zemesnis net 12 cm (ogo kiek daug ) bet patikek, as tave keleta kartu galeciau per ta tilta pernesti nesustojes (is praktikos zinau). Yra teke prikolint biski ikalus (oi buvua negeras senaiu geriau daug), ir pana 175, sveriancia apie 70 teko gerus 200 metru nesti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 21 22 23 24 25 … 46 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?